Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS - ccam black screen -solutie

    sal all
    de ceva vreme nu mai vroia sa faca update pe Frace5 respectiv France 4 drept si prin urmare l-am gasit Ushuaia TV (sectiunea documentaries) -stiu ca nu e nou sub soare (e pe aceasi frecventa cu Fr4 si 5) dar toata romulita zece de fr5 si 4 .. la mine cel putin numa cu asta vrea

    + in cccam.prio ati fi draguti sa puneti astea
    I: 0500:7c00 # TPS
    I: 0500:20010 # TPS

    (si le scoateti de la liniile p - initial eu le aveam la p)

    si ca prin minune dispar frezurile si isi pastreaza keyle din EMU..in alta varianta dupa 1-2 minute de galme "apare" bezna..

    repet asta mi se intampla mie...la voi nu stiu care e situatia..
    o zi frumoasa
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat solutia propusa si pana in momentul de fata merge!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde-i frate fisierul asta?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in /var/etc..unde ai pus si cccam.cfg.asta sigur pe enigma 1 - gemini..restu nush unde se pun cfg
    puneti liniile alea 2 doar daca aveti probleme ... mi sar fi parut normal sa mearga si fara...dar in fine.....daca nai asemena fisier si rulezi ccam ..uitate intrun targz sau rar cu un cccam full ( care pe langa bin are si cfg ) ca tb sa fie..
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gasit ,editat,modificat,geaba
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gasit ,editat,modificat,geaba
    folosesc nemesis
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot va framanta asa mult problema asta, de ce nu dati informatii complete pe ce versiune de CCcam ati probat pentru ca nu toate versiunile fac up la tps, de exemplu 2.0.6 facea up fara modificarile alea in schimb 2.0.9 nu. Asa in loc sa lamuriti o treaba nu faceti decat sa-i bagati pe altii mai adanc in ceata.




  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc Nemesis 4.4.0 si CCCAM 2.0.8.
    Pentru TPS imi scrie ca decodeaza internal (adica cu key) se inverzeste Viaccesul dar pauza, tot bezna nu decodeaza nimic.
    Avand in vedere ca apare ca decodeaza Internal nu merge nici prin sharing.
    Ce trebuie sa fac ca sa mearga (indiferent cu key sau sharing) dar sa nu sterg fisierele de key sa nu pierd decodarea pt. alte canale care merg cu key.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cccam 2.0.9 imagine gemini... merge cu setariole scrise de mine mai sus..restu nu am probat si nu stiu
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Daca tot va framanta asa mult problema asta, de ce nu dati informatii complete pe ce versiune de CCcam ati probat pentru ca nu toate versiunile fac up la tps, de exemplu 2.0.6 facea up fara modificarile alea in schimb 2.0.9 nu. Asa in loc sa lamuriti o treaba nu faceti decat sa-i bagati pe altii mai adanc in ceata.

    2.0.9 imi face mie cu ce e mai sus
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    2.0.9 imi face mie cu ce e mai sus
    Esti sigur ca nu ia CAid 0100 de la peer

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    nush ce ia si ce nu sincer..poate ca da...ca este sharu pornit...dar imi porneste numa daca pun pe canalul respectiv.(cel mai sigur este de pe emu)..iar cu alea 2 cert dupa 1-2 minute pica...verificat doara ...
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top