Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: H-H si DM800

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default H-H si DM800

    Cum se face? ma chinui de 3 zile sa-l setez dar fara succes.
    Daca dau pe simple settings si imi bag coordonatele locatiei, motorul nici nu se muta de pe un satelit pe altul.
    Daca dau pe advanced si imi bag pozitiile motorului din DM500 imi merg Astra, Hotbird si Tuksat.
    De ex 16E nu intra nici mort. Nu-l gaseste nici cu Satfinder.
    Cum pot sa-mi rezolv beleaua?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    ai motor cu GotoX? (usals?)
    daca da, setezi boxul in modul simple, DiSEqC pe Positioner, introduci coordonatele tale (gasite cu ajutorul www.heavens-above.com eventual) si cam gata, ar trebui sa functioneze!

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    manual of course, manual
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Usals nici nu-l misca din loc.
    Am testat manual, cu pozitiile motorului bagate manual ( motorul era setat cu dm500-le)
    Nu merge nici mort. Adica a mers de pe hotbird pe astra. Dupa aia am scanat si intelsat/thor si gata, a murit acolo. nu se mai duce nici pe hotbird nici pe astra.
    Nu stiu ce draq gresesc. Motorul si cablurile sunt bune, am pun un dm500 si merge brici.

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    päi dupä ce-l schimbi de pe 500 trebuie sä astepti putin sä meargä pe 800
    sau lasä-l färä curent cateva minute

    si fä manual cum ti-am spus
    esti imediat gata

    o duci tu din meniu unde trebuie, dacä nu vrea cu Goto X
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca i-am dat de cap
    Multumesc Frumos
    Alta intrebare: Stie cineva ce canale HD ar trebui sa prind in Brasov cu antena mea de 1.1 ?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Setarile sunt la fel ca la dm 7025 :
    Configuration mode: advanced
    Satelite: blabla(astra)
    voltage mode: polarization
    tone mode : band
    use usuals for this sat: yes
    lnb: lnb1
    diseaqc mode: 1,2
    toneburst: none
    committed diseaqc comand: none
    fast diseaq: no
    sequence repeat: no
    command order: commited,toneburst
    uncommitted diseqc comand: none
    diseaqc repeats: none
    longitudine: blabla(24,5)
    east (west)
    latitudine: blabla (51,5)
    north
    lof : universal lnb
    increase voltage: no

    setarile la longitudine difera de la locatie la locatie si de cat de corect este instalata antena afara trebuie sa jonglezi putin in jurul coordonatei din regiunea ta
    De obicei pe usuals e mult mai usor de configurat in cazul in care vrei sa faci multiboot
    Ce ar mai fi de mentionat e ca trebuie setat in parte pt fiecare satelit pe care vrei sa il folosesti lnb1
    bafta si numai bine

    watch tv for free

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by falcone2002 View Post
    Stie cineva ce canale HD ar trebui sa prind in Brasov cu antena mea de 1.1 ?
    Le prinzi pe toate la care ai semnal. Unele trebuiesc decodate. Cele free (LuxeTV, Zen, etc.), nu.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FlorinV View Post
    Setarile sunt la fel ca la dm 7025 :
    Configuration mode: advanced
    Satelite: blabla(astra)
    voltage mode: polarization
    tone mode : band
    use usuals for this sat: yes
    lnb: lnb1
    diseaqc mode: 1,2
    toneburst: none
    committed diseaqc comand: none
    fast diseaq: no
    sequence repeat: no
    command order: commited,toneburst
    uncommitted diseqc comand: none
    diseaqc repeats: none
    longitudine: blabla(24,5)
    east (west)
    latitudine: blabla (51,5)
    north
    lof : universal lnb
    increase voltage: no

    setarile la longitudine difera de la locatie la locatie si de cat de corect este instalata antena afara trebuie sa jonglezi putin in jurul coordonatei din regiunea ta
    De obicei pe usuals e mult mai usor de configurat in cazul in care vrei sa faci multiboot
    Ce ar mai fi de mentionat e ca trebuie setat in parte pt fiecare satelit pe care vrei sa il folosesti lnb1
    bafta si numai bine

    sau asa ceva

    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...chmentid=47432
    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...chmentid=47433

    cine are probleme cu usals sä punä ´Usals für diesen Sat benutzen´ pe NEIN
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc.
    Am resolvat folosind Usals.
    Am gasit coordonatele optime si acum merge aproape bine.
    Singura ciudatenie e cu Premiere HD si Discovery HD tot de pe 19.2. Ciudatenia e ca se vad doar intre orele 15 si 18. in rest nu am semnal pe ele. Funny..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top