Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablu de retea?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Cum spune si titlul am un pic nevoie de ajutor,ma-m trezit azi dimineata ca nu mai merge netul prin dream,nici serverul geminii nici sharing,am schimbat imaginea tot degeaba,beculetul de la reteaua dream-ului ramane rosu nu se face verde,am schimbat cablurile,am resetat modemul si switch-ul....nimic,cand intru in expert setup,comunication setup si pun ip-ul bifez DHCP-ul si cand dau save imi genereaza alt ip,nu ramane cel pe care lam pus iar conectarea e 0000,pana acum mergea dar acum.... stie cineva alta metoda? sau sa mai lovit de problema asta? multumesc anticipat.
    new time bomb?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    ...,cand intru in expert setup,comunication setup si pun ip-ul bifez DHCP-ul .....
    Debifeaza.
    SHALOM

  4. #4
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori mergi pe DHCP ori pui IP manual...nu merg ambele
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine ai avut ? Eu observ o anomalie la dreamup 500...trebuie sa dau de 2 ori flash. Inainte nu era asa.

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0. Opreste firewall-ul de la antivirus si cel din dream (daca ai imagine PLi sau alte imagini cu optiune de firewall);
    1. Verifica ca DHCP-ul sa fie pe ON (bifat) si apoi opreste dreamul (scos din priza);
    2. Opreste routerul (scos din priza);
    3. Porneste routerul si asteapta sa ai internet prin el;
    4. Porneste dreamul si vezi in router ce IP i se aloca;
    5. Incearca sa intri pe IP-ul care ti-l arata in router.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te si pe la router, poate nu-i setat ceva pe acolo (ip, port etc)
    Gigel


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Cum spune si titlul am un pic nevoie de ajutor,ma-m trezit azi dimineata ca nu mai merge netul prin dream,nici serverul geminii nici sharing,am schimbat imaginea tot degeaba,beculetul de la reteaua dream-ului ramane rosu nu se face verde,am schimbat cablurile,am resetat modemul si switch-ul....nimic,cand intru in expert setup,comunication setup si pun ip-ul bifez DHCP-ul si cand dau save imi genereaza alt ip,nu ramane cel pe care lam pus iar conectarea e 0000,pana acum mergea dar acum.... stie cineva alta metoda? sau sa mai lovit de problema asta? multumesc anticipat.
    Se poate sa-ti aloce un ip dinamic furnizorul de net, si tu sa fi avut static. Si atunci la dyndns te are cu ip vechi.
    O varianta de verificat.

  9. #9
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ledurile verzi ale placii de retea a dreamului nu se aprind,in mod normal s-a dus placa de retea a dreamului (defect care apare relativ des la dreamuri).

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iosi da si nu...
    @spaniolul io ik sa asculti la cele spuse de @SatWien a vorbit a la carte.

    tzin sa mai adaug , nu cred ca dm tau are nika te chinui dejaba cu imaginile, testul se face pe aia oficiala care cu siguranta ai sters-o:-d

    vezi daca in reteua in care esti , nu mai exista un altceva care sa iti aloce ip, dhcp.
    regula la mine , daca vrei sa asculti bine , pe orice imagine pe orice ip , inadyn ruleaza non-stop...:-d

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazurile astea doar o imagine noua cu Dream Up pe serial te-ar putea salva. Daca nu vrea, e clar. S-a dus placa de retea.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a dus placa de retea ! am avut si eu un client cu asa [email protected] i l-a traznit prin cablu de retea de la internet ! mi l-au schimbat la micromedia craiova!

    cu stima
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cca din pacate cel mai mult le dau drepatate lui tutu si lui armandino .... din senin sa nu mai mearga netu pe dream ? ...daca nu ai schimbat nimica... mai rar ...de ce i iei un alt dream sa incerci poate de la un vecin , prieten , ruda ceva ....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Tulcea
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modemul functioneaza ok?
    Nihil Sine Deo!
    Ubi bene, ibi patria.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am vazut ca folosesti un switch inainte de dream. Scoate-l si pune netul direct din router in dream.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top