Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Subtitrare Digifilm

    cum pot sa fac sa mearga subtitrarea la digifilm pe un dm 600 pvr?....folosesc gbox 2.0 b cu mgcamd 1.30........unde trebuie sa umblu la setari?....am gemini 4.00.........astept ajutorul vostru...........multumesc anticipat......

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apasa butonul audio pe telecomanda, coboara cu cursorul in jos pe no subtitle, apasa cursorul drept pe telecomanda.. si gata

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e la fel ca la dm800, atunci optiunea cu subtitrarile lipseste din meniu la Digifilm. In schimb, pe acelasi satelit, la pachetele nordice subtitrarea este prezenta, deci problema e de undeva de la providerii nostri...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi View Post
    Daca e la fel ca la dm800, atunci optiunea cu subtitrarile lipseste din meniu la Digifilm. In schimb, pe acelasi satelit, la pachetele nordice subtitrarea este prezenta, deci problema e de undeva de la providerii nostri...
    e ca la 500, nu ca la 800.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    e ca la 500, nu ca la 800.
    e ca la 800, ca eu de asta am... am si 500 dar nu-l folosesc, dar asta e mai putin important. cu alte cuvinte, atat pe enigma1 (daca e valabil si pentru 500) si pe enigma2 (la 800) e aceeasi problema.
    Ideea e, asa cum spuneam mai sus, ca pe canalele nordice de pe acelasi satelit subtitrarea este prezenta.
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    apasa butonul audio pe telecomanda, coboara cu cursorul in jos pe no subtitle, apasa cursorul drept pe telecomanda.. si gata
    a mers asa.........era si greu rau )........dar nu m-am uitat niciodata pe digifilm........acum a vrut fratele meu............multumesc pentru ajutor........

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi View Post
    e ca la 800, ca eu de asta am... am si 500 dar nu-l folosesc, dar asta e mai putin important. cu alte cuvinte, atat pe enigma1 (daca e valabil si pentru 500) si pe enigma2 (la 800) e aceeasi problema.
    Ideea e, asa cum spuneam mai sus, ca pe canalele nordice de pe acelasi satelit subtitrarea este prezenta.

    cum sa fie ca la 800? din moment ce 600 e e1 si 800 e2, dupa cum vezi mai sus, a functionat cum am spus.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    cum sa fie ca la 800? din moment ce 600 e e1 si 800 e2, dupa cum vezi mai sus, a functionat cum am spus.
    cred ca nimeni nu citeste de fapt ce scriu ceilalti... eu spusesem ca intrucat atat pe enigma1 cat si pe 2 e aceeasi problema (sau cel putin asa relata dl. care reclamase problema) problema ar trebui sa fie la provider. daca insa pe e1 se vede, inseamna ca problema e la enigma 2. Ramane insa intrebarea mea, valabila acum pentru enigma 2 (sau, ma rog, doar pentru dm 800): cum de canalele nordice de pe acelasi satelit au subtitrare, iar cele romanesti nu au?
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi View Post
    cred ca nimeni nu citeste de fapt ce scriu ceilalti... eu spusesem ca intrucat atat pe enigma1 cat si pe 2 e aceeasi problema (sau cel putin asa relata dl. care reclamase problema) problema ar trebui sa fie la provider. daca insa pe e1 se vede, inseamna ca problema e la enigma 2. Ramane insa intrebarea mea, valabila acum pentru enigma 2 (sau, ma rog, doar pentru dm 800): cum de canalele nordice de pe acelasi satelit au subtitrare, iar cele romanesti nu au?
    Cica asta ar fi un bug din enigma2, al dracu bug numa la providerii romanesti. Si culmea, nici nu la toti. Deci, pe dm500 si 500+ merg toate subtitrarile fara probleme, indiferent de canal/provider. DM800 nu vrea traduceri romanesti sa afiseze nici sa-l f**i; asta am crezut initial, insa pe Sci-Fi si Universal functioneaza subtitrarile perfect, le poti alege de acolo de unde le e locul adica de la subtitle. Deci?


    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine e ceva si mai ciudat,pe dm800 la digi film1 nu am sunet deloc de vreo 1 saptamina,oare de la ce?

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu a mers sonorul la digifilm1 deloc pe dm800 de la inceput
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva de la ce este?si a iesit ceva plugin pentru subtitrare?am gemini 3.50
    mersi

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Nici la mine nu a mers sonorul la digifilm1 deloc pe dm800 de la inceput
    nici eu nu am sonor pe digi1. o fi acelasi "bug" Da'... al naibii, numai la Digi 1?...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  14. #14
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal, sunet nu aveti pt. ca digifilm1 are sunet ac3 (eu nu am avut niciodata pe dm7025). Nu stiu daca se poate rezolva.
    Subtitrarea Digi se rezolva instalind 2Sub si editind fisierul de configurare pt. limba romana. A fost explicat si pe acest board. Dati un search cu "subtitrare 2sub".

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa dai un link spre aceasta pagina cu subtitrare 2sub sau poti sa dai mai multe detalii te rog ?
    Mersi mult.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top