Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up satlook micro plus g2

    salut!
    a aparut un soft nou pentru micro + stiti ce noutati are sau daca merge pus pe vechiul micro+
    noul se numeste Micro G2 Firmware, Locked version (Works on old Micro+ too)
    este disponibil la aceasta adresa
    http://www.emitor.se/extra/pod/?id=1...rod&prod_id=10
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu recomand

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut!
    a aparut un soft nou pentru micro + stiti ce noutati are sau daca merge pus pe vechiul micro+
    noul se numeste Micro G2 Firmware, Locked version (Works on old Micro+ too)
    este disponibil la aceasta adresa
    http://www.emitor.se/extra/pod/?id=1...rod&prod_id=10
    Din curiozitate si mai ales ca noul soft cica ar aduce si spectrum am scris noul soft .Dar uimire , dupa ce l-am scris aparatul nu mai arata nivelul de semnal si se inchide la 10 secunde dupa pornire . Rescrierea firmwarului nu se mai poate executa ,zice ca nu gaseste portul.
    Se mai poate face ceva ? Aparatul avea 2 luni de la achizitie
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    eu am scris softul pe satlook si a mers perfect
    nu se inchide aiurea, dar nu gasesc partea cu spectrumul
    eu spun sa il inchizi sa incerci din nou ca merge
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema firmware Sat Look Micro +

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    eu am scris softul pe satlook si a mers perfect
    nu se inchide aiurea, dar nu gasesc partea cu spectrumul
    eu spun sa il inchizi sa incerci din nou ca merge
    Degeaba, am tot incercat orice ,l-am trimis la Peruvision si acum merge dar are totusi o problema nu pot gasi Helassatul(l-am gasit cu receptorul dar pe micro+ apare semnalul apoi dispare peste1 sec si tot asa) probabil din cauza SR de 30000 sau nu stiu de ce,cred ca e o defectiune totusi si daca tot am timp de joaca vreau sa mai incerc o data sa pun firmawareul .
    Macar cel anterior de cel nou .
    Pe site la emitor apar 2 softuri http://www.emitor.se/extra/news/?mod...st=limit5_date
    si http://www.emitor.se/extra/pod/?id=1...rod&prod_id=10
    cel de jos care spune ca works on old micro+.
    Eu l-am pus pe acesta din urma probabil de asta nu a mers .
    Acum as vrea sa-l incerc pe celalalt,primul .
    Poate sa imi spuna careva care din ele merge sigur sau un link cu unul care functioneaza sigur ,o versiune mai veche .
    Va multumesc .
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si inca ceva ,cu ce fel de cablu null modem ati facut upgradeul ,cell cu 3 fire "Null modem without handshaking" sau care din cele 4 configuratii de null modem ?
    Multumesc !
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni ?
    Pls pls please
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    am schimbat softul cu un cablu obisnuit, nu era null modem, am incercat cu el si nu a mers,
    o versiune veche mai am dar nu mai stiu pe unde sa caut, am multe hdd scoase din comp ca sa stricat cel vechi
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    am schimbat softul cu un cablu obisnuit, nu era null modem, am incercat cu el si nu a mers,
    o versiune veche mai am dar nu mai stiu pe unde sa caut, am multe hdd scoase din comp ca sa stricat cel vechi
    Ce inseamna cablu obisnuit ?
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablu de port serial sau com 1 cu 9 pini care il folosesc de obicei
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de cind ai postat tu acest nou soft ,lam instalat ,merge fara probleme
    Nu stiu ce sa zic dar la 100 antene montate nu a zis nimic
    Hellas e in lista ,si nu inteleg de ce te plingi tu

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domne dar e chiar atat de greu sa-ti editezi singur un TP de la Dolce? Lasa draqu lista data de ei si fa-ti una de care ai nevoie. E foarte simpu. In modul digital iti introduci frecventa , polaritatea care te intereseaza. pui antena pe pozitie si dupa ce se caleaza memorezi si ii dai nume. Faci asa cu toate TP-urile (satelitii) care te intereseaza si gata. Nu trebuie sa astepti lista lor.
    Legat de ultima versiune de soft, cea destinata pentru noile modele G2, cele cu spectru de frecvente, merge si pe scula veche dar nu vei avea spectru, in schimb castigi modul de USALS pe partea de Motor. Succes
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by epy View Post
    Domne dar e chiar atat de greu sa-ti editezi singur un TP de la Dolce? Lasa draqu lista data de ei si fa-ti una de care ai nevoie. E foarte simpu. In modul digital iti introduci frecventa , polaritatea care te intereseaza. pui antena pe pozitie si dupa ce se caleaza memorezi si ii dai nume. Faci asa cu toate TP-urile (satelitii) care te intereseaza si gata. Nu trebuie sa astepti lista lor.
    Legat de ultima versiune de soft, cea destinata pentru noile modele G2, cele cu spectru de frecvente, merge si pe scula veche dar nu vei avea spectru, in schimb castigi modul de USALS pe partea de Motor. Succes
    : )) Se pare ca nu m-am facut inteles .Ziceam mai sus ca merg toate frecventele care au rata simbolurilor mai mica decat 28000 ceea ce ma face sa cred ca e de la soft .Stau pe Hellas vad programele dar cand introduc manual frecventele sau chiar cu ceea ce are aparatul memorat ca fiind Hellas nu imi arata deloc semnal , de aici am ajuns la concluzia ca e defect si credeti-ma cand dai 1600 lei pe el iti pasa un pic daca se descurca pe toate frecventele sau nu.Si cum cei de la Peruvision nu i-au detectat problema asta + ca nici lumina nu ii mai merge tind sa il repar eu desi nu cred ca am cum. De asta am intrebat cu ce cabluri pt ca mie nu-mi vede SAtlookul calculaorul cu nici un chip.Am incercat pe 3 pc-uri si cu 3 cabluri null modem si tot degeaba.Deci concluzia este ca e defect .Sper sa il poata face Peruvisionul dupa ce le semnalez asta .Eu cred ca nu am ce-i face .

    Dar totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea in care va rog sa-mi spuneti ce versiune ati pus cea de pe pagina principala a emitor sau cea de la saftul G2.Eu am pus cel de G2 si de aici cred ca nu mai comunica PC cu aparatul pe porturi
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci schimbarea de soft se face cu cablu serial 1 la 1, acel cablu l-ai primit odata cu scula. In acest moment eu folosesc versiunea de soft cea pentru G2, am avut si 1.41 iar inainte 1.38. Eu am testat toate versiunile aparute pana in prezent, le am pe toate intr-un director, ce am constatat la aceasta ultima versiune este ca uneori nu se caleaza si necesita dat un impuls de diseqc (ex LNB1) inainte de a roti de antena.
    Treaba cu lumina e clara caci e boala la ele. Eu am 2 satlook micro unul din prima generatie aparut acum trei ani si jumatate ( din primul lot adus de Peruvision) si altul mai recent de vreo 2 ani aproape. Pe primul mi s-a defectat si mie dar se rezolva in garantie sau contra cost daca nu mai ai garantie.
    Am lasat versiune de G2 pentru ca stie USALS dar pe celalalt am lasat versiunea 1.38 care mi se pare mai stabila.
    Daca ai nevoie de ceva versiuni de soft iti pot trimite, le am pe toate.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by epy View Post
    Deci schimbarea de soft se face cu cablu serial 1 la 1, acel cablu l-ai primit odata cu scula. In acest moment eu folosesc versiunea de soft cea pentru G2, am avut si 1.41 iar inainte 1.38. Eu am testat toate versiunile aparute pana in prezent, le am pe toate intr-un director, ce am constatat la aceasta ultima versiune este ca uneori nu se caleaza si necesita dat un impuls de diseqc (ex LNB1) inainte de a roti de antena.
    Treaba cu lumina e clara caci e boala la ele. Eu am 2 satlook micro unul din prima generatie aparut acum trei ani si jumatate ( din primul lot adus de Peruvision) si altul mai recent de vreo 2 ani aproape. Pe primul mi s-a defectat si mie dar se rezolva in garantie sau contra cost daca nu mai ai garantie.
    Am lasat versiune de G2 pentru ca stie USALS dar pe celalalt am lasat versiunea 1.38 care mi se pare mai stabila.
    Daca ai nevoie de ceva versiuni de soft iti pot trimite, le am pe toate.

    salut ma poti ajuta si pe mine cu un firm bun si cu niste indicatii: cum se poate edita lista de canale, cum se testeaza aparatul daca are ceva probleme, chestii bine de stiut, please

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Craiova
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista 2 aplicatii pe care le folosesc pentru editarea listei de tp si incarcarea/ descarcarea ei in/din satlook : micromem si slmeditsetup. functioneaza foarte ok si iti ia cam 30 de min sa edtitezi toate tp-urile

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top