Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default Help Humax II de la Digi !

    Am nevoie de un soft pentru Humax II de la Digi va rog frumos !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    IASI
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Am nevoie de un soft pentru Humax II de la Digi va rog frumos !
    Aceeasi problema am si eu.Poate ne ajuta cineva pana la urma.?
    george_alex

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    IASI
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ducu97 View Post
    Aceeasi problema am si eu.Poate ne ajuta cineva pana la urma.?
    Nu gasesc nimic ptr el !
    george_alex

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea ca interfata seriala de la receptor sa nu fie activa, spun asta pentru ca am incercat sa modific lista de canale cu un soft dedicat dar nu am reusit sa comunic cu calculatorul.
    Asa ca nu cred ca veti putea baga alt soft.

    Daca vreti sa incercati pot sa va dau un link cu ceva utilitare.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveam nevoie din cauza asta http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=70009
    Mersi oricum !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat partial problema, mi-au inlocuit receiverul in serviceul Digi de la mine din oras insa acum nu vrea sa-si faca update. Il gaseste insa in momentul in care ii dau ok sa-si faca update se reporneste si nu-l mai gaseste.........

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    S-ar putea ca interfata seriala de la receptor sa nu fie activa, spun asta pentru ca am incercat sa modific lista de canale cu un soft dedicat dar nu am reusit sa comunic cu calculatorul.
    Asa ca nu cred ca veti putea baga alt soft.

    Daca vreti sa incercati pot sa va dau un link cu ceva utilitare.
    E activa interfata dar mai trebuie azi sa aflu neste smecherii si p-orma putem salva/edita lista de canale.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu problema asta cand am luat receiverul. Am fost cu el la service unde au bagat manual frecventa de satelit de pe care isi face update-ul, ca ce-a pe auto nu merge. Din pacate nu o mai stiu, dar incercati sa telefonati la service-ul din Bucuresti si sa o aflati.

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    E activa interfata dar mai trebuie azi sa aflu neste smecherii si p-orma putem salva/edita lista de canale.
    Inseamna ca editoarele de acolo nu sunt pentru varianta asta de receptor. Eu am incercat toate variantele de soft dar n-am reusit.

    Sa traiesti.

    PS: eventual pot sa lipesc ceva fire prin receptor , daca-mi spui unde.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Inseamna ca editoarele de acolo nu sunt pentru varianta asta de receptor. Eu am incercat toate variantele de soft dar n-am reusit.

    Sa traiesti.

    PS: eventual pot sa lipesc ceva fire prin receptor , daca-mi spui unde.
    Stai ca acum ma chinui eu ca dracu, le-am scris si mail celor de la Humax, sa vedem daca primesc raspuns... cum reusesc, te anunt.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spartacus, sigur nu e blocata treaba din bootloader? nu de alta dar se mai pot citi si alte chestii din receptor dupa aceea.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    IASI
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Poate!!!

    Daca gasiti un mod de a pune soft pe el anuntati.Eu unul nu reusesc sa gasesc nimic.Mii de multumiri anticipate si concediu placut in continuare celor care se bucura de asa ceva.
    george_alex

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]? ceva nou?

    Aseara m-am mai jucat cu channel editoarele , receptorul inearca sa se conecteze si in acel moment se aprind concomitent ledurile rosu si verde, dupa care da eroare.

    Lipseste un fisier cu datele (header-ul pentru humax digi+ II) care presupun ca se poate gasi ori in format *.fmc, sau intr-o librarie *.dll care sa contina si informatiile pentru ID-ul receptorului.
    Tot ai acces la mai multe informatii. Poti sa faci rost?

    Si inca ceva, ai idee daca se poate face transfer de soft intre doua receptoare?
    Salutari.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default incercati pe linku asta

    http://www.humax-zone.net/index.php?...therm_firmware

    si cautati asta: FFCCX10032 for CX-FOX C II
    Boot Loader H6.44 for CX-FOX C II
    SysID 3459 for CX-FOX C II

    nu sunt testate insa credca ar merge.le-as fi incercat eu insa mi-am distrus port comu la pc.
    dupa ce testati veniti aici cu rezultatele

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Fv3dll.dll

    yo cand am incercat sa fac upgrade la digi asta tot timpu imi dadea eroare:
    erorr in Fv3dll.dll module.am mai cautat si iata ce am gasit
    There are some changes in version 1.01.
    Fix some problems in BTCI model (NVOD, Multifeed Service Editing)
    Support other flash type (Flash type 7 in BTCI model)
    Support a HDF version type to download (For some VA-models)

    Definition of the additional API function
    The following function support new HDF version type

    void HnfToHDF(char* InputFile, char* OutputFile, unsigned char HDF,
    unsigned char MenuType, unsigned char FlashType,

    HDF value is 0 or 1. 1 is new version type.
    (check the system ID in your IRD. If System ID is 00EX.XXXX, you put HDF to 1 )


    sper ca pentru unii sa fi fost de ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top