Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor kaon de la Focus: INTREBARE

    daca nu am m-ai platit pot sa vad canalele FTA sau sa ma duc pe alt satelit cu receptorul KAON de la Focus?
    problema e ca am scos cartela si tot imi da eroare!
    pun pe un canal FTA (party tv de ex) sta 1 minut apoi scrie LIPSA SEMNAL
    am resetat receptorul dar tot asa face
    STIE CINEVA CE SA FAC
    HELP ME!

  2. #2
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu primul soft de la kaon facea asta(adica nu te lasa sa vezi canale decat daca aveai cartela activata in decodor)
    poti face un update de soft cu softul lor insa nu stiu daca o mai face ota ...vezi la ei pe site sau cere de la vreun instalator focus e pe forum..
    sau pune asta
    http://rapidshare.com/files/69426839...rd_oficial.rar
    si poti sa pui si cheite

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    daca nu am m-ai platit pot sa vad canalele FTA sau sa ma duc pe alt satelit cu receptorul KAON de la Focus?
    problema e ca am scos cartela si tot imi da eroare!
    pun pe un canal FTA (party tv de ex) sta 1 minut apoi scrie LIPSA SEMNAL
    am resetat receptorul dar tot asa face
    STIE CINEVA CE SA FAC
    HELP ME!
    Daca nu esti cu "plata la zi" nu poti vedea programele FTA de pe nici un satelit (decat un minut). Daca ai Kaonul in custodie nu baga altceva pe el, decat daca vrei sa-l platesti apoi.
    nicholas08 - Opticum 7700 HD CXCI HDTV

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    daca nu am m-ai platit pot sa vad canalele FTA sau sa ma duc pe alt satelit cu receptorul KAON de la Focus?
    problema e ca am scos cartela si tot imi da eroare!
    pun pe un canal FTA (party tv de ex) sta 1 minut apoi scrie LIPSA SEMNAL
    am resetat receptorul dar tot asa face
    STIE CINEVA CE SA FAC
    HELP ME!
    salut!
    Daca este aparatul tau si nu luat in custodie atunci gasesti tot ce -ti trebe
    pe www.sat.us.pn
    iti recomand softul R_BM-8400_HW-12.C1.A5 cu care merge si din key si iti citeste si cartela originala!

    Bafta!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default multam

    thanx a lot

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliencop View Post
    salut!
    Daca este aparatul tau si nu luat in custodie atunci gasesti tot ce -ti trebe
    pe www.sat.us.pn
    iti recomand softul R_BM-8400_HW-12.C1.A5 cu care merge si din key si iti citeste si cartela originala!

    Bafta!
    Al meu e in custodie si tot i-am bagat un soft si mai are inca 1 an si jumatate,face AU si in dream si pe receptor.

  7. #7
    Lenes din nastere Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Pe langa Oltet la vale
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon

    Daca este al tau receptorul e bine,daca nu,nu se merita!Nu face daraua cat ocaua!

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default cum

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Al meu e in custodie si tot i-am bagat un soft si mai are inca 1 an si jumatate,face AU si in dream si pe receptor.
    cum ai facut
    se poate detalii eventual pe PM
    plz
    sau o adresa de unde sa citesc de unde sa iau soft PLZ

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    Din cate stiu primul soft de la kaon facea asta(adica nu te lasa sa vezi canale decat daca aveai cartela activata in decodor)
    poti face un update de soft cu softul lor insa nu stiu daca o mai face ota ...vezi la ei pe site sau cere de la vreun instalator focus e pe forum..
    sau pune asta
    http://rapidshare.com/files/69426839...rd_oficial.rar
    si poti sa pui si cheite
    Se poate sa vada canalele FREE si atunci cand n-ai abo platit.E o smecherie din taste... Ca cum ar veni o smecherie cu buton.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  10. #10
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    Pentru comunicare KUP 230 ,pentru key KKE 1.5 gaseti aici http://sat.us.pn/ .Primu soft a fost cel universal de la spanioli 12.CX.XX de pe sat.us iar pe urma BM 8300 sta2 iar key actualizate gasesti http://world-sat.info/forumdisplay.php?f=15 la KKE+ & softcam...
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  11. #11
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    se stie acest lucru de mult timp kaon100 este folosit cu un pache si se poate vedea destule programe pe el dar necesita unpic de atentie la scrierea pache-ului fi atent sa au H/W 12.CO.XX PRIMELE PARTU CONTEAZA PTR COMPATIBILITATEA FLASHULUI!
    impreuna cu linkul postat de mine are si un programel care il rulezi si nu mai are importanta ce bootloader ai.si mai departe incarci softul si poti pune cheile manual sa cu kke

  12. #12
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Se poate sa vada canalele FREE si atunci cand n-ai abo platit.E o smecherie din taste... Ca cum ar veni o smecherie cu buton.
    poti vedea canalele free si destule canale codate daca introduci chei....nu mai stiu ce vede acum pt ca tin kaon ul pt montat antene numai dar tot timpul a existat ceva

  13. #13
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    pluto
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Smecheria

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Se poate sa vada canalele FREE si atunci cand n-ai abo platit.E o smecherie din taste... Ca cum ar veni o smecherie cu buton.
    SE POATE UN PM CU SMECHERIA?MULTUMESC ANTICIPAT!

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by meskino View Post
    SE POATE UN PM CU SMECHERIA?MULTUMESC ANTICIPAT!
    si eu si eu
    vreau

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pot vedea si programe romanesti si straine codate cu kaon-ul ...d... ,premiere etc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top