Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 62
  1. #1
    Priceput in multe Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belgravistan,cultivand gaze de sist
    Posts
    431
    Posts Thanks / Likes

    Default deblocare hardware ss2

    incercand sa deblochez o placa skystar2 care nu a mers deblocata prin nici o metoda{reguri patchuri etc}mia venit o idee
    sa deblochez placa printro metoda asazisa hardware
    am citit memoria 24c08 de pe placa mea ss2 functionala{deblocata}cu icprog{merge si ponyprog} am salvat intrun fisier hex si am scris acel hex pe placa care nu mergea deblocata
    am rulat regul de deblocare si placa a pornit
    metoda e simpla dar implica indemanare si cunostinte in programarea memoriilor
    am folosit programatorul addpic01 cumparat de la adelaida
    se poate folosi si programatorul ludipipo
    pentru cei ce doresc mai multe informatii ma puteti contacta prin mail
    [email protected]
    fisierul bin sau hex il pun la dispozitie pe mail

    Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot sa te ajut eu cu un fisier din ala!
    dar intrebare! de ce dracu trebuia sa amintesti ca se poate schimba mac-ul? este o chestie f. sensibila si mai bine ramanea non-publica!

    Cristi T.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva sa citeasca si sa scrie eeprom-ul lui ss2 in circuit?Ma refer fara sa dezlipesti ic-ul.Eu am reusit s-o fac fara probleme cu EEPROM PROGRAMMMER V1.8 .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dj_italo2001

    Io am incercat si nu am reusit ... mai spune citeva detalii.
    Ca nu ai dezlipit ic-ul de pe placa am inteles dar accesul fizic la memorie cum lai facut? via slotul pci si un driver? Care este driver-ul respectiv, este cel al placii sau al programmmer-ului sau altul? Cit despre programmmer am gasit multe detalii despre el si c***k dar nu am gasit aplicatia (programul).
    GO PROGRESS!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    practic cred ca se poate citi cu orice programator de eeprm-uri seriale I2c.EEEPROG 1.8 i-l folosesc de ceva timp si imi pare ff stabil.Ca sa poti citi eeprom-ul trebuie doar sa lipesti 4 fire de la programator la placa ss2.Langa eeprom catre slotul pci se pot vedea mai multe insulitze pe care pot lipi cele 3 fire(ma rog se poate folosi si una din metodele GSM-istilor cu ace de gamalie).Cu un aparat de masura al continuitatii se poate determina ff simplu la ce pin al memoriei duce fiecare din insulite(avem nevoie doar de 3 conexiuni,masa se leaga la partea metalica a tunerului).
    Atentie la ce insula se aplica cei 5v neceari alimentarii memoriei.Nu recomand lasarea sub tensiune a placii decat cat este necasara citirea sau scrierea.La pin8 avem +5v,pin6 SCL(erial clock),pin 5=SDA(serial data),V- la masa placii(bay metalic sau carcasa tuner).Un alt programator bun este la http://www.lancos.com/prog.html

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare/Deblocare

    Salut,

    Parerea mea e ca daca poate fi blocata prin sofware poate fi si deblocata tot asa... Daca chiar vreti versiunea hardware, vedeti pe cd-ul cu drivere ca pentru placa usb sint 2 fisiere dintre care unul e flash. Presupun ca celalalt e continutul memoriei....problema e ca nu e un bin normal.... cine se pricepe ar putea sa il analizeze putin, eventual sa faca un flash si pentru versiunea PCI...
    Ar trebui totusi sa analizati prima data ce le face sa se blocheze si cum, atunci veti avea solutia pentru deblocare si prevenirea re-blocarii! (e mai usor decit sa rescrii memoria la fiecare 2 zile)

    Astept vesti... caci am descoperit de curind ca si a mea e blocata

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    as vrea sa-mi iau si eu o plasa SS2. Problema e ca tot citesc cu blocarile la SS2.
    Apar in cazul in care se foloseste placa pentru vizionare TV sau in cazul folosirii ei la download de date via Satelit ?
    Care-i cauza blocarilor ?

    toate bune
    nebu
    toate bune
    nebu

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se blocheaza numai ss2 rev 2.3 si care sunt venite de la eon (cu abo).
    rev 2.6b cea noua nu se blocheaza si e si mai buna decat 2.3.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    @sergius, vezi asta e o chestie importanta si nicaieri nu e explicat.
    Multmesc pentru info.
    toate bune
    nebu

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    am vazut TECHNISAT Skystar2 PVR 2.6B + PowerDVD 5.0! pe ebay la 60 Euro. Merita ?
    toate bune
    nebu

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salve,

    @sergius, am o intrebare

    cand se blocheaza o placa ss2 rev2.3?

    intreb, pentru ca am o astfel placa, cu abonamentul eol expirat de mai bine de un an de zile, merg foarte bine programele TV de pe satelit.

    acum vreau sa incerc OpenSky internet prin satelit, imi teama sa nu cumva sa-mi blocheze OpenSkyu?
    (EOL nici nu incerc ca-mi blocheaza sigur)

    ce ziceti?

    mersi,
    ronniee
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pui drv de la eon se blocheaza sigur.
    stiu ss2 care a mers fara probl pe tv si in momentul cand s-a folosit pt receptie date la eon s-a blocat.
    se spune ca drv 2.6b (ultimile de la technisat) nu ar bloca ss2 ,dar am auzit si pe unii care se plang ca nu mai mergea ss2 pana nu au revenit la 4.22
    chiar daca se blocheaza ss2 pt deblocare pe tv nu e nici o problema ,se foloseste un patch sau skynet.sys din mytheatre.
    si pe date se deblocheaza ,sunt mai multe metode (eu am deblocat un ss2 cu un skynet.sys.repair).daca nu merge nimic il cauti pe ursan care e un baiat de nota 10+ si iti rescrie epromul(in 2 -3 zile ai placa acasa).
    eu zic sa pui skynet.sys cel patchuit din mytheatre si sa incerci pe date.
    succes.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai simpla si urgenta metoda de deblocare SKYSTAR2 este cu SS2 Eeprom editor.Acest program il puteti gasi pe [email protected] parola: rdisat .Se apasa unlock si intr-o secunda placa e deblocata!

  14. #14
    Priceput in multe Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belgravistan,cultivand gaze de sist
    Posts
    431
    Posts Thanks / Likes

    Default corectare

    salutare la toti baietii buni de pe forum{ca sint si badboys}))))

    draga ovidiumarius tin sa te corectez

    nu orice placa SS2 REV 2.3 se poate debloca cu acel soft
    totul depinde de ce soft este scris in memoria placii ss2{pana acum am gasit 4 variante de soft}

    am luat legatura prin mail cu autorul softului de deblocare si mi-a spus ca poate o sa faca o versiune noua compatibila cu toate versiunile de soft scrise in 24c08 al ss2

    care doreste sa incerce softul de deblocare il rog f frumos sa nu incerce pe windows-xp ca are toate sansele sa stearga tot softul din memoria ss2 SI ASTA INSEAMNA O PLACA NEFUNCTIONALA PANA LA RESCRIEREA MEMORIEI
    deci rulati programul numai in win 98 sau milenium{TOT PE RISCUL DUMNEAVOASTRA}

    autorul programului mia spus ca o sa corecteze si acest bug

    HAVE A NICE DAY!

    Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie pe XP nu mi-a dat rezultate nici o metoda de deblocare pana nu am folosit SS2 Eeprom editor.Am folosit doar optiunea "UNLOCK" n-am folosit optiunea de rescriere a adresei mac.Aceasta optiune cred ca face tocmai ce ziceai tu URSAN mai devreme.Oricum normalrogramul se foloseste pe propriul risc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Deblocare telefoane mobile pe cod
    By cniky in forum RDI-Mobile
    Replies: 58
    Last Post: 12th May 2012, 16:50
  2. deblocare STR4355EVO
    By horia11 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th March 2006, 23:56
  3. Informatii deblocare SS2
    By USER_23 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 30th January 2006, 18:50
  4. Deblocare pin OPENTEL ODS 4000 pvr
    By fernb in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 12th August 2005, 14:10
  5. Deblocare SS2
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th March 2005, 07:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top