Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default Amos 3 teoretic e super OK pentru Bucale

    Conform
    http://www.lyngsat-maps.com/maps/amos3_mea.html
    mai mult de 1.8m nu vom avea nevoie.Ramane de vazut in practica cat gaz baga baietii cu chipa pe cap
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nicule pt spotul pe Europa este super ok, adica a venit cu o imbunatatire a puteri si calitati semnalului, in privinta Middle East nu pot sa iti confirm decat atat ca sa receptionat stabil pe Bucuresti cu o antena de 1.8.

    Astept si alte confirmari din zona Costanta sau Tulcea care sunt mai apropiate de acest spot.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    no
    Posts
    472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    10990 h sr-21350 fec 3/4

    Adisam Telecom


    amos 2 or amos 3 ?


    Ginx TV 1 400 401 Ro

    TV Neptun 2 410 411 Ro

    B1 3 420 421 Ro

    Canal 1 (Romania)
    4 430 431 Ro

    Telesport (Romania) Conax
    Videoguard 5 440 441 Ro

    GoodLife Channel 8 470 471 Ro

    Trinitas TV 10 480 481 Ro

    Radio Logos 6 1000 Ro

    Radio Trinitas 7 1001 Ro

    Radio Reîntregirea 9 1002 Ro
    dom

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    ... in privinta Middle East nu pot sa iti confirm decat atat ca sa receptionat stabil pe Bucuresti cu o antena de 1.8.
    Cine confirma?
    SHALOM

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spot ME nu intra cu offset 1,6. Spot Europa 99%. Placa SS2 locatia Constanta.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar azi am scanat si eu pe Amos in Bucuresti cu antena de 1,8 Al. Rezultatul = zero. Evident, pentru pachetul YES.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal.

    Uite ce imi intra mie la ora 23:55 in noaptea asta cu antena de 1.4 prime pe TP 10925V.
    Semnal 60%, calitate 29-30%. Observati macroblocurile in poza:

    [nu se vede poza , asa ca va pun doar link:

    http://www.imigi.ro/public/pview/609..._04iul2008.JPG ]



    Dupa jumatate de ora, adica pe la 0:30 , calitatea ajunsese la 31-32% , adica imagine stabila , fara macroblocuri sau intreruperi.
    Si asta cu antena de 1.4 , adica normala spre mica (dar jucausa)


    Asteptam si canale FTA in limba poporului ales.
    Last edited by GoguSat; 5th July 2008 at 01:41.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Data viitoare pune foto cu datele de receptie afisate pe ecran,russia today e free si pe alti sateliti..in alta ordine de idei; ce lnb,ce receiver,da mai multe date,unde anume [ca zona] in buc?
    In alta ordine de idei toreadorule:

    - datele de receptie sunt trecute la semnatura , ca sa nu le mai specific mereu; uita-te atent

    - zona de unde receptionez este Floreasca

    - nu v-as minti pe voi si in primul rand nu m-as minti pe mine ; scriam in alt post ca sunt cu ochii rau pe satelitul asta pentru ca vreau sa imi imbunatatesc limba dusmanului ; asa ca nu eram tampit sa bag un screenshot de pe alt satelit ; de ce? doar sa ma dau grozav ? nu e cazul;
    Interesul meu e sa prind acele posturi ; oricum Russia Today e egal cu zero ; degeaba daca Yes e codat , IBA a inceput sa emita feeduri pe 11629 V
    MPEG-2
    3690 3/4 si nu se prinde nici urma de semnal.

    Faza e ca nu stiu unde kilu meu e aparatul ala foto , din cate stiu eu Echosmart nu face screenuri ca Dreamu' , asa ca a trebuit sa inregistrez o bucata de stream pe usb, sa-l transform in mpg si pe computer sa fac un screenshot. Promit ca o sa caut aparatul , sper ca o sa gasesc si un cablu miniusb prin casa sa iti fac dovada. Desi exista Photoshop, la asta te-ai gandit ?
    Si ajung la vorbele rabinului: "sigur sa fii si nu potii sa stii"
    Last edited by GoguSat; 5th July 2008 at 12:06.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Nu trebuie sa te aprinzi asa usor,am intrebat deoarece nu imi pot explica un lucru; sunt mai multi useri pe forum printre care si Satenicu care au antene mari;2,2-2,4m locuiesc in buc. si totusi nu receptioneaza,te-am intrebat de locatie deoarece vreau sa stabilesc o traiectorie e fff posibil ca tu si cu obudurca sa fiti in zona de actiune a unui fascicul deviat,cu alte cuvinte e posibil ca antena de pe satelit sa fie usor avariata si sa aibe aceasta raza in care te afli si tu,sunt destule cazuri similare cu aceasta teorie dar.... pe acest fascicul ratacit prindeau mai multi pe o raza de 50-200 km de aceea nu inteleg de ce unii din buc. cu antene mari si alti de pe langa buc cu antene mari deasemenea si bine reglate [ii cunosc personal si stiu ce pot face baietii astia cu antenele] nu reusesc sa receptioneze nimic pe transporderele middle est,incerc sa aflu mai multe date spre a creea un culor de receptie sa zic asa,in grecia sa semnalat receptia cu 1,4Al,in bulgaria cu 1,8-2,4 deci....
    Stai linistit ca nu ma aprind desi mor de cald aici
    Citesc de multa vreme ce scrii tu pe aici asa ca deja am constatat ca esti un om f. rational , nu vorbesti aiurea si mai ales esti unul dintre cei care cauta dincolo de limite (in cazul de fata dx-er).
    Datele pe care le-am pus sunt reale ; pentru mine sunt chiar dureroase , figurativ vorbind , pentru ca am asteptat cu nerabdare mutarea FTA-urilor jidovesti de pe Amos 1 pe Amos 3 , sa le vad si eu. Surpriza a fost neplacuta in conditiile in care Russia Today se vedea intreaga zi cu Q30-33% atunci cand era pe Amos2 . Semnalul de pe Amos3 e sub ala de pe Amos2 , desi daca ne-am lua dupa harti ar trebui sa fie invers.
    Foarte ciudat...

    PS. Sper sa gasesc si aparatul foto azi; tre' sa fie in vreo cutie pe la demisol.
    Last edited by GoguSat; 5th July 2008 at 15:12.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Question

    In zona Timisoara, oare se poate receptiona Amos 3 ?

    Multumesc

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    salut
    in zona SE (Galati) ant 2,2 al lnb invacom intra tot pachetul de pe amos 3
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In seara asta am luat la puricat Amosul 3 si uite ce am pescuit:

    Cu 1.4 receptionez numai 4 transponderi cu toate posturile aferente .
    Semnal in jur de 60%, calitate de la 28 la 36%.
    De data asta am pus si poze sa va saturati Din pacate sunt facute cu un webcam obosit , asa ca scuzati rezolutia si restul.

    Transponder 10722V

    http://www.imigi.ro/public/pview/611..._Health_ch.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/611...lth_ch_EPG.jpg

    Transponder 10758V

    http://www.imigi.ro/public/pview/6106/TP10758_Ch33.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610...8_Ch33_EPG.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610...s_Teleclub.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610...leclub_EPG.jpg

    Transponder 10925V

    http://www.imigi.ro/public/pview/6098/TP10925_GTV.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/609...25_GTV_EPG.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610...ssia_Today.jpg

    Transponder 11008V

    http://www.imigi.ro/public/pview/610...t_YES2_inf.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/611...t_YES2_Q35.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610..._YES2_pic1.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610..._YES2_pic2.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610..._YES2_pic3.jpg
    http://www.imigi.ro/public/pview/610..._Yes_Pulse.jpg

    Din pacate pe canalul FTA test YES2 unde baga astia film dupa film nu am sonor ; imi vine sa plang ; aveti idee , asa se mai emite in test cateodata ?; la PID-uri am umblat, le-am bagat manual si imi zice "bad PID data" ...


    Ce zici spaniolule , incredibil, nu? Ar fi tare sa fie un lob al satelitului special pentru evreii din Primaverii si sa se prinda si aici in Floreasca
    Last edited by GoguSat; 6th July 2008 at 03:57.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  13. #13
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa va spun, numai cei care cunosc idis receptioneaza spotul Middle East

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Am uitat sa va spun, numai cei care cunosc idis receptioneaza spotul Middle East
    Intr-adevar , ivrit , idis ,daca stii , vine spotul la tine , eftin, eftin...

    si in plus , in disclaimerul pachetului Yes se spune ca vizionarea prelungita a programelor provoaca o scurtare dramatica a preputzului , mergand chiar pana la disparitia lui totala . Asa ca aveti parte si de o taiere imprejur gratuita...
    Last edited by GoguSat; 6th July 2008 at 12:20.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Ce sa mai....surprinzator,FELICITARI pentru receptie,cu toate ca am schimbat si lnb-ul si ghidul de unda si.... tot nu vrea,asta e,se pare ca sunteti cativa care stati in zona unui fascicul deviat...
    Mersi ... de parca as fi adus unda in carca tocmai de la Tel Aviv...

    Ma intreb daca nu o fi vreo anomalie cu spoturile astea din Middle East , ca si Arabsat 31.5E se prinde aici rezonabil contrar indicatiilor hartilor.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top