Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Kathy si net

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default Kathy si net

    Vreau sa ma logez la kathy prin internet,adica de oriunde ,am boxa legata la un netgear modem router .Daca deschid portul 80 in router pot sa ma logez dar la router,ce port foloseste kathy?Ce port trebuie fowarding in router,altul decit http(80)?Vad tot ce e legat la router inafara de kathy.

  2. #2
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    21 si 23. Si o sa ai acces si la telnet si ftp.
    Digi - Humax , Kathy 910

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ca sa folosesc webif,ce port?Incerc sa fac card sharing si tot nu reusesc.........ceva ajutor?Merci de raspuns!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probleme
    Am reinstalat AAF 1.5 și nu mai pot să configurez legătura la net, i dau parametrii corecți și mi dă eroare.
    Ce o fi? A mai pățit cineva?
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca bine imi aduc eu aminte era o versiune de BA cu care facea chestia asta. Dar nu mai stiu exact care. Fa update sau downgrade la BA.
    Digi - Humax , Kathy 910

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel. Cred ca este din serv. lor.Am observat acum 3-4 zile.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ded_cky View Post
    La fel. Cred ca este din serv. lor.Am observat acum 3-4 zile.
    Mi-am pierdut o duminica dupamasa cu aceeasi chestie (NOROC CU FINALA DE LA WIMBLEDON). E de la "ei". Liviu m-a invatat cum sa verific ca am net: din Command prompt- ping www.google.ro
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Probleme
    Am reinstalat AAF 1.5 și nu mai pot să configurez legătura la net, i dau parametrii corecți și mi dă eroare.
    Ce o fi? A mai pățit cineva?
    Servus,

    Doar AAF 2.0 b face download-uri din server . Internetul merge bine merci numai ca nu se poate conecta la server. Altfel spus poti folosi imaginea respectiva (AAF 1.5 )cu conditia sa faci manual install la tot ce iti trebuie ( emu si altele ).

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Probleme
    Am reinstalat AAF 1.5 și nu mai pot să configurez legătura la net, i dau parametrii corecți și mi dă eroare.
    Ce o fi? A mai pățit cineva?

    Trebuie un update la adresa serverului AAF printr-un patch
    pe care-l gasesti aici :
    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=11642
    In God I trust . All others pay cash .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Servus,

    Doar AAF 2.0 b face download-uri din server . Internetul merge bine merci numai ca nu se poate conecta la server. Altfel spus poti folosi imaginea respectiva (AAF 1.5 )cu conditia sa faci manual install la tot ce iti trebuie ( emu si altele ).

    Bafta Tuturor

    S_H
    Am rezolvat problema cu cteva zile n urmă cnd am instalat...AAF 2.0 care printre altele poate funcționas din start și fără net pentru că are mgcam instalat.
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Trebuie un update la adresa serverului AAF printr-un patch
    pe care-l gasesti aici :
    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=11642
    CORECT Imi fac mea culpa: uitasem complet de patch-ul asta ...

    Cu mentiunea ca daca te duci in tools si dai la internet test o sa ai acelasi raspuns : FEHLER INTERNET ....

    In rest toate celelalte downloaduri sunt functionale ...

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se poate scoate ceasul și data cnd aparatul este nchis?
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Cum se poate scoate ceasul și data cnd aparatul este nchis?
    Daca este vorba de panoul frontal o rezolvi din settings - customize screen menu- front display in standby - on/off

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Daca este vorba de panoul frontal o rezolvi din settings - customize screen menu- front display in standby - on/off

    Bafta Tuturor

    S_H
    Pară mălăiață......
    Mersi mult
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Trebuie un update la adresa serverului AAF printr-un patch
    pe care-l gasesti aici :
    http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=11642
    cum se foloseste patchul asta?

    Multumesc
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top