Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: E Box

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default E Box


    Hi does anyone know if EBOX EliteX is still working on cs. mine is not
    It was working a couple of days ago. any reply would be appreciated.

  2. #2
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dippa View Post
    Hi does anyone know if EBOX EliteX is still working on cs. mine is not
    It was working a couple of days ago. any reply would be appreciated.
    Why don't you contact your service provider.

    All my Eboxes running fine

    If Evolution works, why so many idiots?


  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default E Box

    Thanks '''''' ENGINEER
    But what do I tell the service provider as my adsl is working

  4. #4
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dippa View Post
    Thanks '''''' ENGINEER But what do I tell the service provider as my adsl is working
    You check with the person who sold you the Ebox. You alos sometimes baybe need to reboot your ebox from the network settings. You supplier should have taught you how.

    What packages are you watching?
    If Evolution works, why so many idiots?


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by irdeto2engineer View Post
    You check with the person who sold you the Ebox. You alos sometimes baybe need to reboot your ebox from the network settings. You supplier should have taught you how.

    What packages are you watching?
    Thanks for reply I did all that also sometime had to reboot the router ,thats why I asked if anymore suggestions were avaliable, I was watching M/C , ebox was more stable than the dreambox. and I would like to getting it to work if it possible.

  6. #6
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dippa View Post
    Thanks for reply I did all that also sometime had to reboot the router ,thats why I asked if anymore suggestions were avaliable, I was watching M/C , ebox was more stable than the dreambox. and I would like to getting it to work if it possible.

    Well maybe your provider doesnt have your account activated.

    If you ahve gone thru the network settings you can do a ping test to ensure you are connecting to the server provided.
    If Evolution works, why so many idiots?


  7. #7
    anantaatom
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default


    Hi irdeto2engineer

    Could you please provide Loader and Latest SW for EBox ?

    Or at least any information about ebox.

    Advance Thanks.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top