Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenii Dream500+ :) ??

    Am pus pe un Dream 500+ GP4.40 , Mgcamd 1.30d,Camd3,Plugins(Hacksat) si settings. Dupa Reboot nu mai pot sa intru cu FTP-ul pe el !?!? Tin sa mentionez ca inainte de Reboot totul este OK Am pus img. din nou cu DreamUP si aceiasi poveste . A mai patit cineva asa ceva

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa nu se fii schimbat ip-ul din dream


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune DHCP on in dm da pe save, vezi daca se configureaza automat cu routerul, schimba pe DHCP off, schimba eventual numai ultima cifra din IP incearca sa verifici cu bp daca te lasa pe GP server. Uneori se mai inpotmoleste si routerul dai un reboot.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica si parolele.
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    Am pus pe un Dream 500+ GP4.40 , Mgcamd 1.30d,Camd3,Plugins(Hacksat) si settings. Dupa Reboot nu mai pot sa intru cu FTP-ul pe el !?!? Tin sa mentionez ca inainte de Reboot totul este OK Am pus img. din nou cu DreamUP si aceiasi poveste . A mai patit cineva asa ceva
    am patit ceva asemanator cu un 600pvr, totusi s-a intimplat o singura data
    a functionat foarte bine si corect citeva saptamini bune, dar la un moment dat nu ma mai puteam conecta sub nici o forma prin ftp sau telnet indiferent cite restarturi i-am dat, insa webif era activ (asa m-am linistit ca interfata de retea nu s-a defectat si ca de fapt serviciul incetase sa functioneze)
    o reinstalare a imaginii a readus totul la normal
    pe vremea aceea utilizam GP_4.2

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Pune DHCP on in dm da pe save, vezi daca se configureaza automat cu routerul, schimba pe DHCP off, schimba eventual numai ultima cifra din IP incearca sa verifici cu bp daca te lasa pe GP server. Uneori se mai inpotmoleste si routerul dai un reboot.
    Pe GP server ma lasa ,in acelasi router mai sant legate doua recivere care merg fara probleme.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    salut "Flavius"

    ai luat cablul potrivit?
    dami un tel daca mai esti la pc
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    sa sti ca si io am o patit asta , am reinstalat imaginea si acum imi merge am patito de 3 ori cu ultimul gemini si aveam ip corect totul corect, pateam asta de fiecare data cand utilizam
    pluginul:
    TuxBox Commander .
    Fiti Aliati
    Dreambox

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Degeaba , nu vrea nicicum Am pus de 2X img. noua si aceleasi simptome .Dupa ce pun setting si dau reebot este mort pt. FTP , pana atunci merge perfect . Se poate sa fie de la setting , ceea ce nu prea cred (folosesc acest setting si pe un Dream 500 si pe un Dbox2 ). Am incercat si variantele lui @chris-walter dar nu ajuta , asta este .Mersi oricum de sfaturi .

    Numai bine.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai instalat imaginea? Fa-o cu DreamUp.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa te convingi ca nu settings sint de vina. Fa o scanare sau instaleazale de pe GP server.
    Eu am patit la GP4.20 dupa ce instalam samba server nu mai aveam subtitlu, nici dupa reboot. Cu GP4.40 na-m testat inca samba.
    Inca o chestie la dm500+ nu ai cumva nevoie de settings enigma2 ? In acest caz nu sint compatibile.

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca receiverul mai are memorie libera.

  13. #13
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de ce insisti cu GP? Nu exista optiuni mai inspirate? Ce-i drept eu am DM-500 si folosesc nabilo. Nu stiu daca exista nabilo pt. 500+. Pune orice dar nu GP... In fine, e optiunea ta.

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    85% folosesc Gemini pentru ca este cel mai bun si user-friendly .

    Problema cred ca e memoria plina .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    KB, ai uitat sa pui la capat, imho
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top