Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Problema AltDVB

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema AltDVB

    Am si eu o problema cu Altdvb , mai exact daca incerc sa deschid un program criptat mai ales un HD intepeneste tot se aude un beep si gata , singura solutie e reset.
    Sunt fan Altdvb si nu stiu ce sa fac sa mearga.
    Sa mentionez ca toate astea se intampla de cand am sistemul nou. adica intel dual core cu placa asus P2B SE ;si placa video Ati radeon 256 DDR 3. 3 giga ram HDD 500 Gb
    Daca puteti sa ma ajutati va multumesc anticipat.

    Cu respect YRY

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu alte drivere de la ATI si acum mai rau , i-mi restarteaza calc.
    Nu stiu ce sa mai fac!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Smile !

    Incearca sa repozitionezi placile in alte sloturi. Si eu am patit asa ceva si am rezolvat-o intr-un fel asa. Mai poate sa fie si de la placa audio. Ce placa ai? Sa nu se pupe intre ele.
    Da-mi de stire daca o rezolvi in felul asta.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut cum a zis Stailus si merge, insa cum vad HD?
    Oricum mersi fain pentru ajutor

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am semnal pe ORF1HD si-mi deschide imaginea dar se blocheaza dupa cateva secunde sau merge sacadat .Folosesc filtre Cyberlinc H264/AVC .

  6. #6
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Salut.
    incearca codec-ul CoreAVC(1.7 Pro).
    De asemenea, trebuie un procesor, cel putin Pentium 4 3.2GHz HT, sau
    Core 2 Duo +multa memorie Ram(512 mb).
    Sa verifici in Task Manager, sa fie cat mai putine programe pornite,
    si eventual, opresti tot ce nu ai nevoie, pt a elibera din Ram.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat sa vad ORF HD cu codecurile HD dela cyberlink dar merge cum se spunea si mai sus sacadat.In schimb cu cele de la elecard merge perfect

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sistem destul de bun...Intel dual core 2Gb Placa video asus EAH 3650 256Mb DDR3 si 2 Giga ram dar nu stiu probabil cum sa setez codecurile sau ce codecuri sa pun si cum sa le pun.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top