Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Atif_Khan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Attention ALL helpers


    dears,

    1. i want ask u that, i have a LNB of KU band it has a problem it receive some channels but on that spot it dont work on same polarity and same angle, but now my question is that , how can i make it workfull,

    2. i fixed this LNB on the rear (less then 1ft by dd patti) position of HOTBIRD, so i m watching 8 channels. (AL JAZEERA SPORT, ALJAZEERA LIVE , ALJAZEERA INTERNATIONAL , ALJAZEERA and QATAR .... SIGANL receiving 99% ) there are 8 channels are on this point, so i want to ask u that tell me if i use other KU BAND LNB then can i get more channel ,
    (i know this arabsat 26e , but if i post this LNB to HOTBIRD position then it show mein only TPS and some other channels, but it doesnt show the POLSAT channels and SECA and alot of more FTA (FREQUENCY ) channels ,thats why i change my LNB and using other , but now i m using it too, so what should i do, for make is workfull for every frequency,)

    Atif Khan

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Australia
    Posts
    643
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Your problem could be any number of things.

    Not knowing anything about the satellite you are trying for, I can only suggest you check the LNB frequency for the transponders you are trying to load. Also possible you may have a faulty LNB too!

  3. #3
    Atif_Khan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    how can we repair the LNB.
    pls help reqired,

    Atif khan

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Australia
    Posts
    643
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Better to buy a new one than to attempt repair!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear brother Atif 0/22KHz switching of your LNB is not working. Your LNB is working only with 0KHz and not working with 22KHz. So because of this you can not receive all frequencies. Now you can receive only those frequencies which are less then 11700 and can not receive the frequencies above 11700 with your LNB. You can not repair it by your self you have to contect any Electronic repairing shop to repair it. But you can do one try, Open it and keep it in the sun light for the whole day and then try to use it.
    One more thing you can use it without repairing on Arabsat 2d where have puted it now and receiving the ALJAZEERA package because on Arabsat 2D frequencies of all good channels are working with 0KHz.
    You can receive Channel ONE, Channel 2, 3 and 4 with English movies and entertainment alongwith many other channels on these frequencies,
    11023,11585, 11623, 11642, 11661 etc with your LNB.

  6. #6
    n00b Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pakistan
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asifde salam i have set hotbird in center and arabsat in down side but i can recive the eutalsat 7E or nile sat in up side what is the position of lnb how much to the down side and to the west for both satlites strong frq of both satlites

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by msalman
    asifde salam i have set hotbird in center and arabsat in down side but i can recive the eutalsat 7E or nile sat in up side what is the position of lnb how much to the down side and to the west for both satlites strong frq of both satlites
    Dear msalman you can not receive Nilesat by keeping the dish centre on Hot bird in Pakistan but you can get Eutelsat W3 on ths position. You have to put a LNB on the uper side of the centrel LNB for it and you can use the frequency 11596 Hor 30000 to find it.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EXPERTS` ATTENTION IS NEEDED
    By ganouk in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 7th July 2006, 22:40
  2. Attention plz the Moderatores
    By zulfiqarjpj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th April 2006, 07:45
  3. help......tps attention all members
    By sohaib4tps in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th March 2006, 19:24
  4. for GOOD helpers
    By sheikh in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st October 2005, 15:02
  5. were is good helpers plz solve this
    By mani04 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 11th June 2005, 18:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top