Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: DM800 si HDMI

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 si HDMI

    Am un DM800 imprumutat pentru teste. Nu reusesc sa vad imaginea conectat pe HDMI cu televizorul Sony Bravia. Am imagine pe SCART dar nu si pe hdmi. Am setat la A/V settings si DVI si DVI PC. Pe DVI PC nu mai am imagine nici pe SCART . Ceva idei ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Am un DM800 imprumutat pentru teste. Nu reusesc sa vad imaginea conectat pe HDMI cu televizorul Sony Bravia. Am imagine pe SCART dar nu si pe hdmi. Am setat la A/V settings si DVI si DVI PC. Pe DVI PC nu mai am imagine nici pe SCART . Ceva idei ?
    din ce am observat eu, DVI-PC este o conexiune de genul iesirii analogice din computer DVI --> VGA (sau un adaptor intermediar DVI/VGA si conexiune pe cablu VGA), la rezolutia tv-ului, in cazul meu 1360x768, un KDL32-V2500

    altfel, conexiunea DVI --> HDMI prin intermediul cablului inclus functioneaza foarte bine la mine

    idei...? un alt cablu? HDMI-ul e testat, a mai functionat? ai 2 HDMI? ai incercat pe ambele?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa doua reset-uri de la retea , reboot, a luat-o. Mai experimentez.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cazul frecvent este... suruburi de fixare in DVI insuficient stranse !

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit la fel tot cu un Sony Bravia. Dupa ca. 10 minute de nauceala, a "luat-o" dupa ce am scos mufa DVI din DM si am introdus-o la loc, fara ca receiverul sa fie oprit. Nu-mi explic ce a fost, dar mufa era prinsa bine in suruburi si prima data.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Am patit la fel tot cu un Sony Bravia. Dupa ca. 10 minute de nauceala, a "luat-o" dupa ce am scos mufa DVI din DM si am introdus-o la loc, fara ca receiverul sa fie oprit. Nu-mi explic ce a fost, dar mufa era prinsa bine in suruburi si prima data.
    Nu am avut nici o problema..tot Sony Bravia am

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E mai complicat putin daca nu stii ce-i acolo dar de fapt e simplu: daca dream-ul a fost legat la alt tv atunci e foarte posibil sa ai probleme, "fiinca":

    La primul boot si implicit setarile basice dreamul comunica cu tv-ul si primeste de la el ce rezolutii poate reda; daca apoi il legi la alt tv e posibil ca acesta sa nu poata reda rezolutiile primului si dream-ul nu va cauta altele ca le are salvate (exista un fisier unde sunt trecute acestea, nu mai stiu cum i zice da l-am vazut, se poate si din telnet cere lista) si urmarea e simpla, nu vei avea imagine prin DVI->HDMI. Doar SCART. Se poate insa seta ulterior dar se poate si sa fie o problema de incompatibilitate cu unele tv-uri, pt asta sunt rezolvari, prin update-uri.


    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top