Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Strong 4355 Evo

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4355 Evo

    Am o mare rugaminte la voi toti . Am o mare obligatie la un tip cere detine un strong 4355 Evo . Care este ultimul patch care sa poate pune acum si care ar fi cheile pe care le-ar "recunoaste" pathcul respectiv ? Va rog daca se poate nu astept mura in gura ,dar ceva mai detaliat daca se pot da niste informatii ar fi extraordinar. Va multumesc mult si pastram legatura........
    Last edited by craul4; 2nd July 2008 at 12:55.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by craul4 View Post
    Am o mare rugaminte la voi toti . Am o mare obligatie la un tip cere detine un strong 4355 Evo . Care este ultimul patch care sa poate pune acum si care ar fi cheile pe care le-ar "recunoaste" pathcul respectiv ? Va rog daca se poate nu astept mura in gura ,dar ceva mai detaliat daca se pot da niste informatii ar fi extraordinar. Va multumesc mult si pastram legatura........
    Din pacate nu este nimic de facut ; daca ai rabdare citeste toate posturile despre acest aspect : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45796

  3. #3
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ultimul patch il gasesti pe site la frocus. dar vremea lui a trecut. in afara de nagra 1, nagra2, viaccess 2.3 si 2.4, '''''' 1, seca1 si tps crypt nu stie nimic. unele din aceste sisteme sunt moarte, altele se mai folosesc foarte putin. mai bine lasa-l fta ca mare lucru nu va vedea cu el, doar ii umpli memoria cu patch-ul si nu mai poate memora multe programe.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    ultimul patch il gasesti pe site la frocus. dar vremea lui a trecut. in afara de nagra 1, nagra2, viaccess 2.3 si 2.4, '''''' 1, seca1 si tps crypt nu stie nimic. unele din aceste sisteme sunt moarte, altele se mai folosesc foarte putin. mai bine lasa-l fta ca mare lucru nu va vedea cu el, doar ii umpli memoria cu patch-ul si nu mai poate memora multe programe.
    Bine spus ; eventual gandeste-te la varianta soft original + CAM .

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4355 EVO

    Quote Originally Posted by val View Post
    Bine spus ; eventual gandeste-te la varianta soft original + CAM .

    Putin ajutor pentru cum as putea sa ii pun soft original si eventual ......un CAM ? doresc sa incerc ceva .......macar sa aiba mai mult decat are acum.....daca se poate

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by craul4 View Post
    Putin ajutor pentru cum as putea sa ii pun soft original si eventual ......un CAM ? doresc sa incerc ceva .......macar sa aiba mai mult decat are acum.....daca se poate
    Pai - nu mai are softul original ? CAM-ul este un dispozitiv hardware care se introduce in soclul aflat pe panoul frontal al receptorului ; in mod normal in acest dispozitiv se introduce un card (compatibil cu sistemul de codare al CAM-ului) cu abonament platit la zi al unuia dintre DTH-uri .

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4355 Evo

    Scuze ....are softul original ....cred e V1.0 din 2002 .........se poate construi un cam ? Sper ca nu intreb tampenii ,dar din cate stiam cu un Pic si un eeprom pe i2c se putea ............eventual vreo sugestie ?........sper ca nu e nimic in neregula sa intreb asa ceva......sunt sigur ca m-as descurca lucrez in electronica si programare si candva am mai construit pentru cineva o chestie ,dar decand Skystar 2 ...................................

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    www.duolabs.com
    citeste si vei gasi solutii
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by craul4 View Post
    Scuze ....are softul original ....cred e V1.0 din 2002 .........se poate construi un cam ? Sper ca nu intreb tampenii ,dar din cate stiam cu un Pic si un eeprom pe i2c se putea ............eventual vreo sugestie ?........sper ca nu e nimic in neregula sa intreb asa ceva......sunt sigur ca m-as descurca lucrez in electronica si programare si candva am mai construit pentru cineva o chestie ,dar decand Skystar 2 ...................................
    Pic16f84 + 24c16 : pe timpuri acesta era un card ; daca ai construit si programat asa ceva - tot respectul ! In ziua de azi rolul acelui tip de card (si nu numai ) poate fi emulat soft in firmware-ul unui receptor sau CAM ( pt documentare incepe de aici : http://www.rdi-cam.com/unofficial.php ) .
    Legatura intre CAM si soft-ul original Strong e urmatoarea : la vremea lui a existat un patch pt Strong 4355 Evolution si anume Concord care a facut furori la capitolul decodare ; slabiciunea acestuia a fost ca functia CI (Common Interface) a fost dezactivata . Cu toate ca au existat promisiuni ca variantele ulterioare de soft vor include si functionarea CAM-ului in paralel cu emulatorul , echipa de programatori a intrerupt proiectul , Concord ramanand doar o frumoasa amintire .
    PS : mai da o raita pe la sectiunea receptoare .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by val View Post
    Pic16f84 + 24c16 : pe timpuri acesta era un card ; daca ai construit si programat asa ceva - tot respectul ! In ziua de azi rolul acelui tip de card (si nu numai ) poate fi emulat soft in firmware-ul unui receptor sau CAM ( pt documentare incepe de aici : http://www.rdi-cam.com/unofficial.php ) .
    Legatura intre CAM si soft-ul original Strong e urmatoarea : la vremea lui a existat un patch pt Strong 4355 Evolution si anume Concord care a facut furori la capitolul decodare ; slabiciunea acestuia a fost ca functia CI (Common Interface) a fost dezactivata . Cu toate ca au existat promisiuni ca variantele ulterioare de soft vor include si functionarea CAM-ului in paralel cu emulatorul , echipa de programatori a intrerupt proiectul , Concord ramanand doar o frumoasa amintire .
    PS : mai da o raita pe la sectiunea receptoare .

    Va multumesc frumos tuturor pentru informatii ,Daca mai stie cineva cate ceva (desi sunt convins ca s-a cam spus tot ) mai astept si alte sugestii.

  11. #11
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sugestie ar fi trecerea la firmware versiunea 1.3 sau noul 1.4 dar numai de pe satelit (hotbird 13 gr est). pe site-ul lor nu mai exista.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4355 Evo

    Quote Originally Posted by niros View Post
    o sugestie ar fi trecerea la firmware versiunea 1.3 sau noul 1.4 dar numai de pe satelit (hotbird 13 gr est). pe site-ul lor nu mai exista.

    Data te rog poti sa imi mai dai niste detalii ? te rog ....Multumesc mult .Asa misto sunt chestile astea cand ai o obligatie ......imi vine sa-i cumpar un strong mai nou si gata.............si cu toate astea mai bine un update ..

  13. #13
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intri in Meniu, de acolo in Instalare apoi alegi Update Software. e penultima functie, inainte de Factory Reset daca bine imi amintesc. antena trebuie sa fie pozitionata pe Hotbird 13 gr est. dupa ce ai selectat Update Software apesi tasta OK si il lasi sa faca procedura de download firmware si update, apoi i-l pui omului in brate. bafta.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    intri in Meniu, de acolo in Instalare apoi alegi Update Software. e penultima functie, inainte de Factory Reset daca bine imi amintesc. antena trebuie sa fie pozitionata pe Hotbird 13 gr est. dupa ce ai selectat Update Software apesi tasta OK si il lasi sa faca procedura de download firmware si update, apoi i-l pui omului in brate. bafta.
    Multumesc mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top