Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Convertire Settings din Enigma1 in Enigma 2

    Care ma puteti ajuta sa transform settingurile din E1 in E2.As vrea sa stiu cum se procedeaza.Multumesc anticipat!

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu DreamSet , il gasesti pe rdi-dreambox.com

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    openDBE, scoti settingsurile E1, apoi -> Tools -> Switch betwen v.2 and v.3 settings, salvezi, si gata!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    openDBE, scoti settingsurile E1, apoi -> Tools -> Switch betwen v.2 and v.3 settings, salvezi, si gata!
    aproape complet
    structura fisierului satellites.xml este putin mai complexa pt enigma˛
    asa ca daca detii setari pentru enigma1 si vrei sa le convertesti la enigma˛ trebuie sa schimbi satellites.xml, altfel nu vei putea stoca programele HD (spun asta pentru ca stiu ca ai DM800)

    atentie la Sirius4! pozitia lui corecta este le 4.8°E, dar in unele setari il vei gasi la 5.0°E, motiv pentru care buchetele si satellites.xml, chiar daca sint complete, nu sint compatibile

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar fisierele "config" (din directorul /var/tuxbox/config/enigma) din enigma 1 si 2 sunt compatibile sau nu ? sau se pot prelua macar liniile cu setarea satelitilor din fisierul pentru enigma 1 si sa se puna in cel pentru enigma 2 ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top