Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default O scula adevarata: HTC Touch Diamond!






    Specificaţii HTC Touch Diamond

    • sistem de operare Windows Mobile® 6.1 Professional
    • procesor Qualcomm® MSM7201A™ 528 MHz
    • HSDPA/WCDMA cu Tri-band GSM
    • GPRS şi EDGE
    • interfaţă vibrantă 2.8-inch, TouchFLO™ 3D, optimizată pentru control touch screen,
      rezoluţie VGA, display grafic impecabil; răspunde perfect la atingeri, scoll, browsing
    • HTC Vreme - permanent conectat la inforamţii legate de vreme în ţară sau în străinătate
    • navigare şi download la viteze broadband cu HSDPA
    • cameră foto 3.2 megapixel cu auto-focus, pentru imagini clare
    • 4GB capacitate internă, pentru a putea salva cât mai mult conţinut multimedia
    • GPS integrat şi A-GPS pe care îl poţi folosi cu TomTom®, CoPilot® Live sau alt software performant de maping.


    Pret cu abo Vodafone: 349 EUR (TVA inclus)

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al meu tytn II aratä ca o cärämidä pe langä diamond
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-mi adu aminte de Diamond . M-am chinuit azi 2 ore ca sa il fac pe al meu Artemis sa arate ca Diamond

    Nu mai vreau sa aud de Diamond , mi-e pana in gat

  4. #4
    Good To Be Bad Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena pentru gps e integrata ca cea gsm sau ?
    All bound for Mu Mu Land

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calinut View Post
    Antena pentru gps e integrata ca cea gsm sau ?
    Antena GPS nu e vizibila, este in interior.

  6. #6
    Good To Be Bad Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La noi in Romanica, unde parca nu este asa buna acoperire a satelitilor , va avea suficient semnal ?
    All bound for Mu Mu Land

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ti-a spus tie o asemenea enormitate? Crezi ca de la granita cu Austria se inghesuie satelitii unul in altul si deasupra Romaniei is plantati mai rar?

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calinut View Post
    La noi in Romanica, unde parca nu este asa buna acoperire a satelitilor , va avea suficient semnal ?
    dacä nu inträ satelitii de pe vest bine, poate inträ satelitii rusesti mai bine
    cä si asa lucrä rusii la un sistem propriu

    acum färä glumä, in romania este problemä cu hartiile dar pe zi ce trece devin tot mai bune
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default


  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pentru a reveni ontopic, un clip exceptional:

    http://www.youtube.com/watch?v=H5fetcaQIaA

    Enjoy!

  11. #11
    Good To Be Bad Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bag de seama atunci ca avea fostul meu navigator ceva buba sau la soft, era un chin cateodata sa isi gaseasca minim 3 sateliti.
    All bound for Mu Mu Land

  12. #12
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calinut View Post
    bag de seama atunci ca avea fostul meu navigator ceva buba sau la soft, era un chin cateodata sa isi gaseasca minim 3 sateliti.
    sau avea receptorul gps de calitate proastra.cele mai bune sunt sirf star 3

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut vreo 5 minute in mana azi Diamondul...

    Primele impresii: camera de 3,2 megapixeli cu autofocus...foarte buna.

    Pozele la documente...superbe..se sime o imbunatatire mare..

    In rest: cam coulturos...la propriu Nimic rotunjit la el... e tot numai unghiuri ascutite...

    Se misca rapid...
    Meniu imbunatatit mult, dar nu revolutionar (eu sunt la al 4-lea PDA de la HTC), poate sunt obisnuit cu meniul...


    Cam intunecata thema original...f mult negru...se putea si mai vesel...

    O sa mi-l iau cand vine la Vodafone...aveau doar unul pt showroom..
    19miloane si ceva fara contract.

    Va mi scriu mai multe cand il voi avea "de tot"
    sunt curios cat de sensibil e GPS-ul
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am mari indoieli ca se poate instala orice soft de navigatie datorita simplului fapt ca nu are slot de memorie.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - 4 GB user available memory


    Nu e suficienta memoria interna de 4 Gb ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top