Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Ce-o fi asta ?

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce-o fi asta ?

    Oameni buni,azi am reinstalat de la capat absolut tot,am schimbat HDD-ul,si la ProgDVB la inchidere apare asta :



    In rest functioneaza bine , ce o fi oare ?.Sa fie de la SP 3 ?.Ca pana acuma cu SP 2 nu am avut asemenea "aparitii".
    .

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    De la vplug...incearca sa pui alta versiune.Daca dai un search s-a mai scris undeva pe aici de problema asta .
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Lucru' draqului in casa popii !".
    Cu SP3 nu tine minte nici cand ma loghez,inainte dadeam un clik si-mi aparea nick-ul,confirmam si gata.
    M-am hotarat sa dau afara SP3,si cand merg in Control Panel imi zice ca nu are ce sa "Remove"ca nu exista asa ceva.
    Buuuun.Vreau sa bag SP2-ul,dupa despachetare mesaj : "nu poate instala o versiune inferioara ca exista o alta superioara".
    Cu asta m-a dat gata.O iau de la inceput fara SP3,ca din 2003 de cand pun ProgDVB nu am avut asa mesaj niciodata.Alte vreo 3-4 ore.
    Revin dupa reinstalare,sa spun daca-i alba sau neagra.
    .

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    M-am hotarat sa dau afara SP3,si cand merg in Control Panel imi zice ca nu are ce sa "Remove"ca nu exista asa ceva.
    Buuuun.Vreau sa bag SP2-ul,dupa despachetare mesaj : "nu poate instala o versiune inferioara ca exista o alta superioara".
    Daca ai instalat vreun kit Xp cu SP3 inclus..e normal sa nu-ti apara la Add or Remove Programs...

    ..daca ai instalt SP3 sub forma de Update...iti apare in lista la
    Add or Remove Programs daca bifezi Show Updates

    O eroare de genul Memory leak am intampinat si eu la o reinstare de win cu un TV tunner...a trebuit sa schimb slotul tunerului..desi inainte de reinstalare functionase ok in slotul respectiv..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    Daca ai instalat vreun kit Xp cu SP3 inclus..e normal sa nu-ti apara la Add or Remove Programs...

    ..daca ai instalt SP3 sub forma de Update...iti apare in lista la
    Add or Remove Programs daca bifezi Show Updates

    O eroare de genul Memory leak am intampinat si eu la o reinstare de win cu un TV tunner...a trebuit sa schimb slotul tunerului..desi inainte de reinstalare functionase ok in slotul respectiv..
    Mda,problema e ca tot acel mesaj apare si cu SP 2.
    SP 3 il am de la Microsoft ca si SP 2-ul dealtfel,ca am Home-ul cu licenta si le-am cerut SP,am primit prin posta CD-urile.
    Interesant ca la inceput nu bagasem Cyberlinkul,a aparut eroarea de codec,am oprit ProgDVB,nu a aparut mesajul.Am instalat Power DVD,am setat codecul,si la iesirea din ProgDVB,puf,acelasi mesaj de eroare.
    Am sa mai scormonesc,oricum raman cu SP 2 sa nu mai am surprize.
    AltDVB merge ceas (DOXA).
    .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa-l ia al cu cornite,am dezinstalat ProgDVB,am pus alta versiune si acum apare asa :

    Am dezinstalat iar si cu versiunea din Backup merge perfect neinstalat si fara erori.Aveam versiunea 4.72.8(0.84)
    Sa vad daca-l mai aflu pe vreun CD il instalez tot pe ala.
    .

  7. #7
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Incearca asta :
    In VPLUG.INI, la RMLOS pune pe 0 (zero)
    RMLOS=0

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Un_Q_ View Post
    Salut.
    Incearca asta :
    In VPLUG.INI, la RMLOS pune pe 0 (zero)
    RMLOS=0
    Unchiule,esti mare,asta era.Desi la AltDVB am acelasi v_plug ca la ProgDVB si ala merge brici.Mii de multumiri.
    .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    De la vplug...incearca sa pui alta versiune.Daca dai un search s-a mai scris undeva pe aici de problema asta .
    Da o am sa incerc azi,ca mie Prem**** inca imi merge cu v_plg 2.2.1.Restul nu ma prea atrage asa ca de aceea nu schimb v_plug-ul,decat numai pentru diferite teste,si revin la cel vechi de fiecare data.Oricum voi pune unul mai recent si am sa-l las asa.
    Dar ciudat ca la AltDVB merge si cu RMLOS=1,numai la ProgDVB nu vrea decat cu =0.
    Si intradevar parca am citit ceva,ceva,dar neavand probleme sa ma doara subiectul,a intrat pe un "ochi si a iesit pe celalalt".
    Oricum am ramas cu SP 2.Sa nu mai am surprize.
    PS.Hai ca de curiozitate m-am uitat repede si la AltDVB,are RMLOS=0,desi la inceput era =1,eu nu am schimbat,probabil s-a "luat" dupa cel de la ProgDVB,ca eu nu l-am modificat.Tot e bine si asa.
    .

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat in E alt SO,si meeergeee pefect cu SP3.Cel putin asta cu el inglobat,ca cel separat ieri mi-a facut figuri,ramane sa-l mai repun odata si pe ala din C.
    Principalul e ca merge si cu SP 3.Si asta e bine.
    Cu asta topic terminat cu bine.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top