Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 79
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    IASI
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Digi.CABLU HSC-1170NA

    Sunt abonat pe cablu la rcs si au venit angajatii de la rcs la mine la usa sa-mi aduca un reciever HYUNDAI HSC-1170NA pentru a putea receptiona dgitv pe cablu.

    Va rog sa-mi spuenti pe ce canal se face update la acest reciever si care este cea mai buna modalitate de a fi conectat la tv. Calitatea imaginii va fi mai buna daca folosesc mufa SCART? In momentul de fata am conectat recieverul la tv folosind cablul RCA care era in cutia recieverul.

    Acest reciever hyundai poate fi folosit si cu o telecomanda universala?
    Last edited by JUANN; 29th June 2008 at 13:46.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JUANN View Post
    Sunt abonat pe cablu la rcs si au venit angajatii de la rcs la mine la usa sa-mi aduca un reciever HYUNDAI HSC-1170NA pentru a putea receptiona dgitv pe cablu.

    Va rog sa-mi spuenti pe ce canal se face update la acest reciever si care este cea mai buna modalitate de a fi conectat la tv. Calitatea imaginii va fi mai buna daca folosesc mufa SCART? In momentul de fata am conectat recieverul la tv folosind cablul RCA care era in cutia recieverul.

    Acest reciever hyundai poate fi folosit si cu o telecomanda universala?
    1.Nu am Digi Cablu deci nu stiu daca se poate face update .
    2. Cea mai buna modalitate de a fi conectat la tv este prin scart modul RGB (adica cand iei cablu SCART_SCARTasigurate ca sunt legati toti pinii, ia si un ap de masura cu tine)
    3.Io zic ca merge dar trebuie ca telecomanda sa stie acest receptor sau sa aiba optinea de a invata comenzi.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    IASI
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trid_ovi View Post
    1.Nu am Digi Cablu deci nu stiu daca se poate face update .
    2. Cea mai buna modalitate de a fi conectat la tv este prin scart modul RGB (adica cand iei cablu SCART_SCARTasigurate ca sunt legati toti pinii, ia si un ap de masura cu tine)
    3.Io zic ca merge dar trebuie ca telecomanda sa stie acest receptor sau sa aiba optinea de a invata comenzi.
    Dar modul RGB vad ca se poate selecta si din meniul recieverului de la MOD A/V si exsista 3 optiuni CVBS, RGB, Y/C In momentul de fata este numai optiunea CVBS activa deoarece folosesc un cablu RCA insa daca o sa conectez un cablu scart vor fi actvive si celelalte optiuni.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    IASI
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai am luat un cablu scart scart cablat in totalitate si vad ca e aceasi calitate ca si pe RCA insa cind conectez tv-ul pe scart-scart imaginea e bruiata iar singura solutie e sa activez Digital Noise Reduction la MAXIM din meniul televizorului. Cam frustranta treaba... si nu stiu de ce s-a intimplat asa. Este posibil ca din cauza ca acest cablu are 3 m sa apara acest bruiaj?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucale
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JUANN View Post
    Cam frustranta treaba... si nu stiu de ce s-a intimplat asa. Este posibil ca din cauza ca acest cablu are 3 m sa apara acest bruiaj?
    Da, interferentele sunt cauzate de obicei la orice cablu din cauza lungimii si calitatii slabe(aka cel mai ieftin). Astea doua combinate duc la rezultate f. proaste.
    Foloseste un cablu de max. 1m, pe RGB(sa suporte si TV-ul, prb ca da), cablul sa fie cat de cat bun(nu aberant de scump pt un simplu cablu).

    Pt update de soft, fie din meniu daca are, fie tine apasat pe amandoua butoanele channel up/down pe canalul tvr1 sau protv(unu din ele). Chestia asta o stiu de la Digi.TV, foarte probabil insa sa nu fie necesar asa ceva la Digi.Cablu.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    IASI
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci imi recomanzi sa iau in cablu RCA din ala cu 3 mufa si sa conectez recieverul la tv? In momentul de fata asa si este conectat si nu mai am probleme cu bruajul. ORicum ma uitam pe net ca un cablu super calitativ cu contacte aurite ajunge sa coste peste 150 ron si parca nu se merita

    Update de soft are si in meniu si am incercat sa-i fac pe TVR1 dar imi apare chestia aia cu "Va rog asteptati" si nu se intimpa nimic ca am asteptat si 20 de min si nimic.

  7. #7
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poftim frecventzele.

    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucale
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eh... nu stiu. Scart, Composit cum vrei. Eu uite ce stiam:
    http://support.sony-europe.com/hav/t..._RO&m=BDP-S300

    Sa-mi spui daca ai facut update

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu iti recomand SCART + modul RGB (scart contine oricum si pini pentru composite dar in mod rgb la mine se vede cel mai bine si la digi si la dvd)

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal ar trebui sa vina pe 602 MHz, deci daca pui pe HBO sau Animal Planet si faci update cu shortcut. Frecventele pe care vin programele sunt:
    346 MHz
    354 MHz
    362 MHz
    602 MHz
    666 MHz

    spor la cautare
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Frecventele pe care vin programele sunt:
    346 MHz
    354 MHz
    362 MHz
    602 MHz
    666 MHz

    spor la cautare
    Depinde in ce localitate .In localitatile cu headend local frecventele pot sa difere de cele de mai sus(cum e si cazul meu: 306MHz,314MHz,322MHz,330MHz).Pt. update la HSC 1170 pui pe Antena1(sau hbo,animal pl.)si apesi in acelasi timp butoanele channel UP si DOWN.

    PS. [email protected] sa inteleg ca vom primi si noi inca un transmodulator?Avem doar 4 frecvente pt digicablu(52 programe)?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stefyb67 View Post
    Depinde in ce localitate .In localitatile cu headend local frecventele pot sa difere de cele de mai sus(cum e si cazul meu: 306MHz,314MHz,322MHz,330MHz).Pt. update la HSC 1170 pui pe Antena1(sau hbo,animal pl.)si apesi in acelasi timp butoanele channel UP si DOWN.

    PS. [email protected] sa inteleg ca vom primi si noi inca un transmodulator?Avem doar 4 frecvente pt digicablu(52 programe)?
    Sunt convins, la noi sunt 66
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    IASI
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stefyb67 View Post
    Depinde in ce localitate .In localitatile cu headend local frecventele pot sa difere de cele de mai sus(cum e si cazul meu: 306MHz,314MHz,322MHz,330MHz).Pt. update la HSC 1170 pui pe Antena1(sau hbo,animal pl.)si apesi in acelasi timp butoanele channel UP si DOWN.

    PS. [email protected] sa inteleg ca vom primi si noi inca un transmodulator?Avem doar 4 frecvente pt digicablu(52 programe)?
    Sunt din Iasi, pe digicablu nu am antena 1 deocamndata deoarece in Iasi sunt 41 de posturi . Am sa incerc pe HBO dar in seara asta cind am dat aproape pe toate canalele imi dadea mesajul "Canalul nu functioneaza"

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucale
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JUANN View Post
    am dat aproape pe toate canalele imi dadea mesajul "Canalul nu functioneaza"
    Din cauza asta http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=69669&page=3
    Uplink picat la Digi.TV si pare sa afecteze si digi.cablu

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Pentru Bucuresti stie cineva care sunt frecventele pe care se gasesc canalele pentru digi cable?
    Cei de la RCS de la rel. clienti s-au contrazis: ieri mi-au zis ca ar trebui sa se vada pe digital toate canalele care sunt afisate pe site http://digitv.ro/digi_cablu.html
    si mi-au dat frecventa 248.5MHz cu 05.000 symbol sa scanez iar azi cand i-am sunat iar sa le spun ca au mai intrat cateva canale cu frecventa aia dar nu toate au spus ca este normal ca antena 1 si pro tv nu se vad pe digi cablu si ca asa e peste tot.
    Eu ce sa mai inteleg? Cum e pana la urma?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top