Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default National Geografic UK HD Fta ?

    Comform lyngsat.com http://www.lyngsat.com/hd/ab1.html ar trebui sa fie aici dar nu e,il receptioneaza careva ? tin sa precizez ca toate celelante programe le-am receptionat mtv italia... samd

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Salutare,
    Se prinde fara probleme - necriptat - cel putin acum 1 saptamana am incercat si se vedea axcelent.

    Cheers.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Necriptat plus :-National geo portugal(1080i)
    -set portugal(1080i)
    -bainet sat(1080i)
    -nat geo turk (1080i)
    Verificati si voi!

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Sorry restul sunt SD - deci 576i in nici un caz 1080i dar in transmise in mpeg4
    verifica si tu
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe box-ul meu,care nu mai stiu ce e,avand soft de Hivion acum pe el ,asa scrie! 1080i....dar si SD Cred ca ai dreptate! De ce dracu scrie asa?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    National Geografic UK HD pe 12,5 grade vest este de mult fta. Acum vreo doua - trei luni l-am vazut prima data.

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint coordonatele bune alea de pe lyngsat.com?de fapt si pe flysat sint tot alea ,la mine tot nu intra nu stiu de ce...am pe record intl calitate 75% pe mtv italia 55%..ciudat

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    sint coordonatele bune alea de pe lyngsat.com?de fapt si pe flysat sint tot alea ,la mine tot nu intra nu stiu de ce...am pe record intl calitate 75% pe mtv italia 55%..ciudat
    Am verificat acum cateva ore si merge. Repeta setarile (chiar daca au aceleasi valori). La mine uneori intra semnal doar dupa cateva setari repetate.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Se Blocheaza Des

    Pentru a nu incepe un nou thread intru peste acesta

    Cu AAF 1.5 si mgcamd 1.3d (dezactivat) NAT GEO (12W) se blocheaza foarte des. Am semnal 55% QUALITY 95%. Se poate remedia?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Pentru a nu incepe un nou thread intru peste acesta

    Cu AAF 1.5 si mgcamd 1.3d (dezactivat) NAT GEO (12W) se blocheaza foarte des. Am semnal 55% QUALITY 95%. Se poate remedia?
    Inteleg ca ai Kathrein.Si pe Dm800 se vede cu cocoloase.Am incercat in timeshift,asa ca fapt divers, si merge perfect.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe DM800 cu Nabilo ... merge uns ! la Cluj ! idem pe Hirschman ! ... la munte langa Huedin !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vad de 2 luni perfect postul.
    Am Kathrein cum scrie si in semnatura.
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Eu vad de 2 luni perfect postul.
    Am Kathrein cum scrie si in semnatura.
    Si la mine la fel Cu aaf 1.5 merge perfect!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Pe DM800 cu Nabilo ... merge uns ! la Cluj ! idem pe Hirschman ! ... la munte langa Huedin !
    Semnalul de 55-56% quality 95% ajunge
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Am verificat acum cateva ore si merge. Repeta setarile (chiar daca au aceleasi valori). La mine uneori intra semnal doar dupa cateva setari repetate.
    Mersi fain a intrat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top