Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum introduc Thor 0.8gr in setarile de la Gemini (pe DM 500)

    Am pus Gemini 2.0,si setarile de la Pet 123. Totul merge bine cu exceptia faptului ca nu exista satelitul de pe 0.8 gr in setarile din Gemini.Exista doar 1 gr. Si la Pet 123 Focus si digi sunt trecute la 0.8 gr.Precizez ca acum 3 luni mi-a functionat dar nu stiu ce s-a intimplat. Am incercat si cu Gemini 1.4 si tot la fel.Tin minte ca cineva a explicat fenomenul dar nu mai stiu cine (daca ma duc la satellite configuration si zic new, nu baga acest satelit)Receptorul l-am ras de tot si totul e pus "pe curat " dar ciuciu ,nu merge. In lista de satelitilor (cind apesi OK si butonul verde)programele de pe 0.8 gr sint dar unde trebia sa scrie satelitul scrie "removed service". Cum rezolv problema ?

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce ai bagat settings,la satellite configuration stergi Intelsat/Thor 1grad west, dupa care poti introduce Thor 0,8, nu stiu daca acesta era sistemul, dar eu asa procedez.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sters thor 1 gr,am iesit din meniu si a am intrat din nou si am zis new dar i-mi baga tot Thor 1 gr. In lista de sateliti nu exista Thor 0.8 gr.

  4. #4
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ultimile settings din data de 25, puse ieri pe gemini, exista thor 0,8.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In setari (cele de la pet123)exista thor 0.8 dar nu exista satelitul pus in Gemini (si in 2.0 si in 1.4) Ce ma enerveaza e ca a mers cu 1.4 dar acum a luat-o razna si nu mai tin minte cum am facut.

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dun schimba fila sattelit.xml prin ftp, poate nu ai paths corect setat la dreamboxedit.
    altfel nu am idee de ce nu reusesti sa bagi thor
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dai la satelite configuration/many satellites via diseq rotor,dai new si bagi thor si intelsat 707 1*W vezi ca ei sunt in lista de sateliti dar trebuie adaugati manual prin butonul galben (new)
    350 kg de scule!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi ee aici e problema , ca fac cum zici tu dar nu exista in lista lor de sateliti Thor 0.8 gr. Am tras si gemini 1.4 si tot la fel
    Cind apas pe tasta galbena (new) nimic nu face.Nu stiu ce sa-i mai fac

  9. #9
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceva nu e in regula daca nu vrea sa-ti bage un satelit nou, intra pe unul care e setat si in lista care apare trebuie sa gasesti si thor
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema s-a rezolvat cum a zis basil:Am tras prin ftp un fisier satellite.xml si a aparut Thor 0.8 plus si satelitii de pe partea cealalta a planetei.Ce nu inteleg este ca am facut totul de la 0:Am ras complet dreamul si dupa aia am pus gemini 2.0 si dupa aia setarile de la pet123.dar thor 0.8 nu apare in lista.Chiar nimeni nu s-a lovit de chestia asta?

  11. #11
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce instalezi img, te duci la config motorului si dai "one single satelite" si o sa-ti apara un mesaj cu intrebarea "drop this settings" si dai "yes", apoi te duci din nou cu cursorul la alegi "many sattelites via disecq motor" si o sa-ti apara toata lista (completa) cu sateliti in ordine de la W la E
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, cred ca asta era metoda care nu mi-o aduceam aminte.Am sa pun din nou imaginea si sa fac probe.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se introduc key-urile?
    By Mefistos in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2006, 08:51
  2. Cum introduc k*ys in dreambox?
    By gojil79 in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 27th April 2006, 02:00
  3. cum se introduc key N2 in key.bin
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 15th March 2006, 11:21
  4. Gemini Image si Gemini Manager
    By rolion in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 09:25
  5. Replies: 5
    Last Post: 27th August 2005, 22:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top