Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Introducere in CCcam :D

    Salut!

    De o saptamana citesc tutoriale si documente help legate de CCcam. Am priceput despre ce este vorba, teoretic vorbind (adica sintaxa liniilor, configurarea fisierelor de configuratie, tipurile de linii existente - C, F, I, L, R, N - si asa mai departe).

    As vrea sa pun niste intrebari mai, sa le spun asa, mai abstracte

    1. La CCcam este recomandat sa ai mai multi peeri sau mai putini ? (Ma refer la toate punctele de vedere acum - calitatea decodificarii, probabilitatea de a avea carduri la un moment dat pentru un anume pachet, bunul mers al CCcam-ului, etc).

    2. Nu am inteles folosirea username-ului si a parolei in cazul in care ai avea mai multi peeri: username-ul si parola pe care o dai unui peer, trebuie sa le-o dai la toti ? (deci sa fie aceleasi?) Sau la userul X1 poti sa dai un username si o parola, la userul X2 poti sa ii dai alte date?

    3. Daca ai, sa zicem, 20 de peeri, asta inseamna ca in CCcam.cfg trebuie sa ai 20 de linii F si 20 de linii C ?

    4. Cand faci schimb cu un peer, ce trebuie sa ii dai mai exact ? Sa detaliez ce ma intereseaza de fapt:

    Sa zicem ca am un smartcard Sky UK full si vreau sa fac schimb cu un card CanalSAT full. Peer-ul CanalSAT scrie pe forum ca are un card CanalSAT full si cine e interesat sa ii trimita un mesaj privat. Pe mine ma intereseaza. Ce ii scriu user-ului cu localcard CanalSAT ? Si ce primesc de la el ?

    Deocamdata atat

    Multumesc,

    BAV

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un raspuns: de la mai mult de 30 de peers Ccam o ia razna...dar cu 15 peersi o sa deschizi orice provider, deci n este o problema
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Salut!

    De o saptamana citesc tutoriale si documente help legate de CCcam. Am priceput despre ce este vorba, teoretic vorbind (adica sintaxa liniilor, configurarea fisierelor de configuratie, tipurile de linii existente - C, F, I, L, R, N - si asa mai departe).

    As vrea sa pun niste intrebari mai, sa le spun asa, mai abstracte

    1. La CCcam este recomandat sa ai mai multi peeri sau mai putini ? (Ma refer la toate punctele de vedere acum - calitatea decodificarii, probabilitatea de a avea carduri la un moment dat pentru un anume pachet, bunul mers al CCcam-ului, etc).

    2. Nu am inteles folosirea username-ului si a parolei in cazul in care ai avea mai multi peeri: username-ul si parola pe care o dai unui peer, trebuie sa le-o dai la toti ? (deci sa fie aceleasi?) Sau la userul X1 poti sa dai un username si o parola, la userul X2 poti sa ii dai alte date?

    3. Daca ai, sa zicem, 20 de peeri, asta inseamna ca in CCcam.cfg trebuie sa ai 20 de linii F si 20 de linii C ?

    4. Cand faci schimb cu un peer, ce trebuie sa ii dai mai exact ? Sa detaliez ce ma intereseaza de fapt:

    Sa zicem ca am un smartcard Sky UK full si vreau sa fac schimb cu un card CanalSAT full. Peer-ul CanalSAT scrie pe forum ca are un card CanalSAT full si cine e interesat sa ii trimita un mesaj privat. Pe mine ma intereseaza. Ce ii scriu user-ului cu localcard CanalSAT ? Si ce primesc de la el ?

    Deocamdata atat

    Multumesc,

    BAV
    1). Poti sa ai, teoretic, un numar nelimitat de peers, dar calitatea si probabilitatea de a avea cardul dorit depind de(in ordine): ping-ul peers-ului, cat de multi stau calare pe cardul local al peers-ului, hops-ul configurat de tine in CCcam.cfg. E bine sa ai cel putin 2 peers, in hop1, pe un acelasi pachet important(pt eventuale neactualizari dyndns/ no-ip, caderi de curent/ interventii ale peersu-ului pe receptor). Eu nu pun mai multi de 40;
    2). Am avut si io nelamurirea asta, la inceput, dar m-a ajutat/ lamurit @satwien: poti sa dai aceeasi parola de acces pe DM-ul tau la fiecare peers sau poti sa dai parola diferita la fiecare peers. Important este ca linia F-line sa fie corelata cu C-line pe care o trimiti peers-ului;
    3). NU:
    -poti sa ai 20 de peers(servers=Linii C-line), dar poti sa dai si celor ce nu au card local(doar F-line), ei netrimitindu-ti linia C;
    4). Spui in detaliu ce card local ai( de ex.SkyUK la 28E)
    -eu la peers mei iam avertizat din start ca nu merg programele XXX la Dolce, si ca am card FULL;
    -il intrebi daca este interesat sa-ti trimita linia C-line la adresa [email protected]
    -vei primi de la el o linie C-line, pe care o copiezi si o pui in CCcam.cfg-ul tau
    -ii vei da un username/ passwd acestuia si vei crea o linie F-line
    -acelasi username si passwd il cei folosi la linia C-line pe care io trimiti lui.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vreau sa fac completari , zik numai ca nu are a face .
    ete ex.
    Server connections: 143 ---- by box))
    Nu recomand nimanui mai mult de 30 de oamini daca nu vrea sa isi rupa dreamul in 2 de trafic mai ales pe nds-uri.

    pe de alta parte ala nu e dream/receptor sau ce a fi , care la un net capabil , nu e capabil sa tzina linii de trafic in spate chiar de ar fi 2000.
    am peeri in share care cu hop 2 setat dupa 5 sapt , si la mine pus ignore si prio la zii are 245 de cards de ex , ala catzi peeri credeti ca are de tati de poate sa faca un asemenea reshare:P)

    ma rog sa revin nu sa ma laud ca nu e cazul.
    exact ca si la gbox @BAV ce e mai mult de dist 2 nu are sens , si prea multi iar nu e bine ca te papa pe tine

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Un raspuns: de la mai mult de 30 de peers Ccam o ia razna...dar cu 15 peersi o sa deschizi orice provider, deci n este o problema
    eu am 95 de peers si 4500 carduri ( 1100 in reshare ) si nu am observat probleme cu cccam-ul , cred ca depinde in mare parte si de calitatea netului ( am fiberlink 2 ) si de traficul pe care il poate tine routerul .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Ideal e sa ai peers putini (pana in 30) dar cu tot ce e necesar pana in maxim hop2, cu ping mic la acele linii si nu mai mult de 1000 de Shares. Partea buna e ca la cccam se poate configura individual pt fiecare linie C ce vrei sa primesti si in ce distanta, deci poti optimiza. Daca un peer are ping slab e bine sa reduci distanta de la acea linie. Recomandat e si sa nu dai reshare mai mult de 3 hop. Conteaza si ordinea in care sunt scrise liniile C in cccam.cfg :P

    2. NU. Niciodata sa nu dai acelasi user si parola la mai multi. Pt fiecare linie care o dai creezi o linie F: cu un user unic. Altfel doar unul din toti cei care au acel user se poate conecta la un moment dat, adica primul care are norocul si o sa ai supriza sa te stearga amicii pt ca linia e mereu offline.

    3. Nu neaparat. Nu e obligatoriu ca o linie F: sa fie asociata cu una C: desi de cele mai multe ori asa se intampla. Lucrurile sunt simple :
    - linia C: reprezinta un server cccam de la care primesti shares.
    - linia F: reprezinta un user creat pt ca cineva sa se poata conecta la serverul tau.

    4. Tu trebuie sa-i dai partenerului toate datele necesare pt ca el sa se poata conecta la tine, adica: dns port user parola. User si parola se definesc printr-o linie F: la tine in cccam.cfg. Port-ul implicit e 12000 dar se poate defini si el in cccam.cfg prin linia SERVER LISTEN PORT. De obicei aceastea se dau sub forma unei linii C: pe care sa o poata lua respectivul cu copy/paste. Un exemplu :
    C: adresa.dyndns.org 12000 user pass

    Pentru a limita traficul facut trebuie sa reduci din reshare. Asta se face pentru fiecare linie F: separat, sau mai nou printr-o linie GLOBAL LIMITS.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce ati patit oamenilor cu CCcam? Acum 3-4 luni cand se vorbea de CCcam toti ati sarit cu gura in sus, de parca gBox detinea monopolul! Omu pana nu incearca altceva, se multumeste si cu ce are, nu? Vad ca incepe sa va placa acum CCcam!

    Sa nu o luati in nume de rau, nu critic pe nimeni, chiar ma bucur ca sunteti dispusi sa incercati si altceva. Happy sharing!

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdani View Post

    Pentru a limita traficul facut trebuie sa reduci din reshare. Asta se face pentru fiecare linie F: separat, sau mai nou printr-o linie GLOBAL LIMITS.
    eu am incercat cu Global Limits si nu am reusit

  9. #9
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    ...in plus sau chiar unui peer mai slab poti sa-i ei dreptul de reshare oprindu-l doar la el.
    ce comanda trebuie?


  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dami un exemplu pentru o linie fara reshare la locala


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    cred ca depinde in mare parte si de traficul pe care il poate tine routerul .
    Si cum se poate verifica asta?

  12. #12
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca am rezolvat, multumesc lui picollo08


  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    cred ca am rezolvat, multumesc lui picollo08
    poti sa ne zici si noua...ca toti sintem colegi de forum

  14. #14
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b View Post
    poti sa ne zici si noua...ca toti sintem colegi de forum
    http://rdi-board.com/showpost.php?p=275213&postcount=39


  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Germany
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Ai pe msn explicatiile
    Imi trimiti si mie un PN?
    Mersi marz

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top