Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela Maxtv in Dbox

    STie cineva ce trebuie sa instalez ca o carte Max(Viaccess) mearga in MC?

    Am dbox 2

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cu gb*x? Testat pe MC card n*gr*2. aren*tividi, si crypt*w*rks UPC ok.
    Cu image GLJ mai poti folosi combinatia gb*x+mgcamd care se activeaza din multimodus.
    Nu necesita configurari ca la dm.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok..mersi.O sa incerc.daca cineva are vreo propunere e binevenita!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce ar fi sa incerci cu un multicam ?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    ce ar fi sa incerci cu un multicam ?

    Multicam este montat...La emu ma refeream sa faca AU pt cartela Max..

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai un multicam mai vechi sau modelul cel nou ? frecventele le dai manual la 3.57 MHz, 3.68 MHz und 6MHz sau este care le i-a automat ?daca crezi ca este bun multicamul mergi pe fiecare emu si lasa cite 30 minute......pe canalul respectiv......

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    ai un multicam mai vechi sau modelul cel nou ? frecventele le dai manual la 3.57 MHz, 3.68 MHz und 6MHz sau este care le i-a automat ?daca crezi ca este bun multicamul mergi pe fiecare emu si lasa cite 30 minute......pe canalul respectiv......
    http://www.hm-sat-shop.de/programmer...-dbox-neu.html

    Asta o am.

    Ce varianta de gbbox sau ce emu e cel mai indicat?

    Mersi

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    http://www.hm-sat-shop.de/programmer...-dbox-neu.html

    Asta o am.

    Ce varianta de gbbox sau ce emu e cel mai indicat?

    Mersi
    Depinde ce vrei sa faci cu cardul max cs sau doar homecs.
    Daca ai multe linii iti recomand gb*x2.21b cu patch cu doar citeva sau pentru homecs este suficient versiunea fara patch.
    Sa-r putea sa mearga si camd3, trebuie sa testezi tu sa vezi ce-ti convine mai bine.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok. mersi mult pt ajutor!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top