Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default progdvb software problem or ?

    Deoarece sa facut un pic caldutz afara am zis sa mut shi eu antena din zona Hotbird shi Sirius spre Intelsat 901 pt primatv 18W. Am incercat receptionarea satelitului direct, nu a mers asha ca am optat politica pasilor maruntzi. Am reusit. Am ajuns la Intelsat 901 dar stupoare acolo nu gasesc decit 3 posturi pe care nu se emite nimic. pe frecventza prima nimic nici macar nu face lock trece ca shi cind nu ar fi nimic acolo.
    Problema pe care am remarcato shi testato este ca sub 11KHz(sau in zone respectiva) nu gaseshte nimic pe nici un satelit. Din cite stiu eu se face cumva swith intre LF shi HF dar mai multe habar nu am despre ce este vorba sau unde ar fi aceste setari shi cum trebuie puse ele. folosesc ProgDBV cu o placa Broadlogic ABA 2030, antena de 80cm, LNB universal STRONG 0.7db, Locatia fiind in germania zona Dormund. Are ceva LNB-ul sau e vreo problema de placa sau ceva setari prin ProgDVB. HELP.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    1. Ai schimbat diseq din progdvb pe satelitul dorit?(cu add lnb)

    2. Incerca sa iei o versiune actualizata a listei de transponderi(fisierul 3420.ini) de pe
    http://www.kingofsat.net/en/satellites.php cpoy in transponders si sa mai incerci o scanare.

    Ce e cu 11khz? te referi la frecventa sau la semnalul de comutare a lnb-ului de pe o polarizare pe alta?


    Am observat si eu ca progdvb-ul face probleme la anumiti sateliti,totusi prima merge cu progdvb-ul .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DishTV Software Upgrade Problem
    By tango in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 8th December 2006, 08:46
  2. problem with the progdvb
    By neztiti in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 18th August 2006, 02:48
  3. Prime Box 999 Fta Software problem
    By Mathila in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 31st July 2006, 17:57
  4. Strange Problem with Progdvb ..Channel List Empty !
    By aqeelraza in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 19th December 2005, 12:44
  5. Software TITRARE (real time) SS1 (ProgDVB)
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 4th December 2005, 14:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top