Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: amos 4w

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default amos 4w

    buna seara all
    am o intrebare sunt in centru italiei (firenze) si am montat o parabolica de 100 cm cu motor stab 120 am incercat sa prind satelitul dar nu chestia ciudata este ca satelitele din est le prind in schimb cele din vest nu
    din cate am inteles este nevoie de o parabolica de 90 sa prin amos
    este cineva care sa stie exact daca ajunge ?
    multumesc mult

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca zici ca prinzi tot in est incearca sirius care e la 5 grade est si mergi mai departe pana la 62 grade est unde ar trebui sa gasesti Prima TV. Daca nu reusesti inseamna ca nu ai reglat bine

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: amos 4w

    Quote Originally Posted by radu80
    buna seara all
    am o intrebare sunt in centru italiei (firenze) si am montat o parabolica de 100 cm cu motor stab 120 am incercat sa prind satelitul dar nu chestia ciudata este ca satelitele din est le prind in schimb cele din vest nu
    din cate am inteles este nevoie de o parabolica de 90 sa prin amos
    este cineva care sa stie exact daca ajunge ?
    multumesc mult
    ai reglat rau motorul sau elevatia antenei.
    ia zi ce satelit ai luat ca referinta pentru punctu 0 de la motor?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    punctul 0 la motor e pus pe hotbird 13 est
    sirius il prind dar din cate am inteles nu se vad canalele romanesti pt ca sunt transmise pe vertical sau orizontal nu imi aduc aminte si as avea nevoie de 150 ca sa prind
    multumesc
    latitudinea la motor am luato de pe situl usuals in schimb restul am facut cu televizorul pe acoperis

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    icearca cu softu de pa web acesta (nu se instaleaza este php)

    http://es.geocities.com/zapadoko/index.htm



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    obi pai omu e in italia nu in spania.

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radu80
    punctul 0 la motor e pus pe hotbird 13 est
    sirius il prind dar din cate am inteles nu se vad canalele romanesti pt ca sunt transmise pe vertical sau orizontal nu imi aduc aminte si as avea nevoie de 150 ca sa prind
    multumesc
    latitudinea la motor am luato de pe situl usuals in schimb restul am facut cu televizorul pe acoperis
    deci punctu 0 e bine.cel mai important este latitudinea si longitudinea sa fie puse bine.si daca nici asa nu merge incearca sa umbli foarte putin la elevatie.sa nu umbli la elevatie din motor ci din antena.laso un grad mai in jos si zimi rezultatul.a uitam ce decodor ai?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    latitudinea am luato de pe situl usuals
    in schimb restul cu tv singur
    acum cred ca o sa ma mai sui iar cu tv sa incerc
    imi confirma cineva ca se poate prinde amos cu o parabolica de 100 ?
    logitudinea la ce imi trebuie ?
    latitudinea am puso la motor 43.7 °
    in rest nu am mai pus nimic
    multumesc mult

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu la roma cu 100 cm prind toate canalele romanesti in afara de taraf tv deci am de la 62est unde e prima la 4w unde sunt celelalte si ajung la 45w.
    intelegi italiana bine?am niste documente despre cum se monteaza un motor.

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai un mesaj privat

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BRESCIA /ITALIA
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans
    icearca cu softu de pa web acesta (nu se instaleaza este php)

    http://es.geocities.com/zapadoko/index.htm
    BAIATUL ESTE IN ITALIA NU IN SPANIA CA SA IA CA OBIECT UN UL DIN ORASELE SPANIOLE

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BRESCIA /ITALIA
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    eu la roma cu 100 cm prind toate canalele romanesti in afara de taraf tv deci am de la 62est unde e prima la 4w unde sunt celelalte si ajung la 45w.
    intelegi italiana bine?am niste documente despre cum se monteaza un motor.
    Cum naiba se face ca nu prinzi TARAF TV caci eu sant la Rudiano /brescia si prind toate canalelle romanesti cu antena de 80cm si tu cu 100 zici ca nu prinzi cand intri pe satelitul sirius si ai canalul etno ,acuma nu stiu ce receptor ai tu caci nu ai cunosc nici meniul la receptorul tau ,in fine undeva pe acolo cauta sa intri pe ETNO SAU CHIAR PRO TV INT . si cauta sa ai cat mai mult semnal si dupa aceia intra pe canalul Taraf tv la frecventa care este iar in caz ca nu iti iintra canalul cauta si umbla manual la frecventa il modifici ultimul numar cat mai vecin de cel care este normal .De exemplu cum el este pus pe frecventa 12697 Mhz tu aici cauti si modifici ultimul numar il pui 5 sau chiar 3 sau chiar 9 si vezi ca dupa ce faci asta iti intra canalul cu semnal si vizionare placuta .Eu asa am procedat si vad nemai pomenit A si cauta sa mai inclini putin antena dar cred ca la 100cm nui nevoie.Te salut cu tot respectul.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu prinde taraf tv, pentru ca nu.....vrea
    are un ......dreambox
    salutari pentru rusudanion

  14. #14
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutari catalinn .nu e de la dreambox ca nu e ala surd(7000) dar nu stiu de ce nu vra ca am incercat si cu cautare manuala si cu settings deja pregatit,si nici asa nu a mers nu am semnal deloc.
    am mai probat si cu un nokia dar la fel nu bate taraful pana aici.

  15. #15
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: salut

    Quote Originally Posted by ANTONIYO
    Quote Originally Posted by rusudaniion
    eu la roma cu 100 cm prind toate canalele romanesti in afara de taraf tv deci am de la 62est unde e prima la 4w unde sunt celelalte si ajung la 45w.
    intelegi italiana bine?am niste documente despre cum se monteaza un motor.
    Cum naiba se face ca nu prinzi TARAF TV caci eu sant la Rudiano /brescia si prind toate canalelle romanesti cu antena de 80cm si tu cu 100 zici ca nu prinzi cand intri pe satelitul sirius si ai canalul etno ,acuma nu stiu ce receptor ai tu caci nu ai cunosc nici meniul la receptorul tau ,in fine undeva pe acolo cauta sa intri pe ETNO SAU CHIAR PRO TV INT . si cauta sa ai cat mai mult semnal si dupa aceia intra pe canalul Taraf tv la frecventa care este iar in caz ca nu iti iintra canalul cauta si umbla manual la frecventa il modifici ultimul numar cat mai vecin de cel care este normal .De exemplu cum el este pus pe frecventa 12697 Mhz tu aici cauti si modifici ultimul numar il pui 5 sau chiar 3 sau chiar 9 si vezi ca dupa ce faci asta iti intra canalul cu semnal si vizionare placuta .Eu asa am procedat si vad nemai pomenit A si cauta sa mai inclini putin antena dar cred ca la 100cm nui nevoie.Te salut cu tot respectul.
    iti explic. eu antena cu motor nu pot ca sa prind tarafu(cel putin aici in centrul italiei).imi trebuie una fixa deoarece daca reglez antena pentru sirius nu mai vad ceilalti sateliti,pentru ca tp de pe sirius au semnal bun dar daca vrei sa vezi pe vertical trebuie sa pui antena intr-o pozitie iar daca vrei sa vezi pe orizontal in alta pozitie.nu mai vorbim de lnb care trebuie rotit pt fiecare tp in parte.
    oricum eu am gigitv asa ca nu prea mai folosesc motoru si dreamboxul,acum amandoua stau fixe pe 13 est,unde precum stim cu toti mai este cate ceva de vazut.

    salutari lui radu80 astept un raspuns.

    merge sau nu'

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amos 4W
    By Levi in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 24th January 2006, 22:40
  2. Amos ?
    By doru58 in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 24th December 2005, 20:09
  3. Global Fm - Amos
    By tilicusa in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 22nd December 2005, 00:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top