Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default setari cu pachetele romanesti si HD pt. dm800?

    Inca nu m-am lamurit pe deplin cu enigma 2, in fapt mi se pare mai putin user-friendly decat enigma 1, Drept care ma simt frustrat ca nu mai pot da scan asa cum stiam pentru enigma 1. Intrebarea e: avem pe undeva setari pentru enigma 2 cu pachetele romanesti si canalele HD? M-ar interesa ceva cu toti satelitii dintre 39 E si 4 W.
    Multumesc mult!
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă tot ţi-e lene să-ţi faci listele, ia de AICI.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e vorba de lene, ci pur si simplu de lipsa de timp (asta cred ca e valabil pentru toata lumea) si de faptul ca nu mi-e deloc la indemana enigma 2, dupa ce 3 ani de zile am folosit enigma 1... multumesc mult!
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi View Post
    Inca nu m-am lamurit pe deplin cu enigma 2, in fapt mi se pare mai putin user-friendly decat enigma 1, Drept care ma simt frustrat ca nu mai pot da scan asa cum stiam pentru enigma 1. Intrebarea e: avem pe undeva setari pentru enigma 2 cu pachetele romanesti si canalele HD? M-ar interesa ceva cu toti satelitii dintre 39 E si 4 W.
    Multumesc mult!
    poti sa o pui pe a mea,am lucrat ceva la ea si e destul de completa
    http://rapidshare.com/files/12496712..._LORE.rar.html

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    90 -58w:P) tu unde stai si ce scule ai?:P

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    stau in Portugalia si am 2 rotative,am luat ceva pachete si le-am compilat sa fie cit mai complet
    am modificat si datele la citeva transpordere care nu se deschideau cu dm800,vroiam sa ajut doar ,he he he.Dupa ce mai lucrez la ea am sa o incarc din nou aici.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top