Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: TPS cu CCcam?

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Viena
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS cu CCcam?

    Am incercat cu CCcam 2.06-2.09 cu chei la zi,am pus pe france5 sa se actualizeze dupa care merge vreo 2 minute si se blocheaza.
    Trebuie cumva ceva schimbat in CCcam.config?
    SERVER LISTEN PORT : XXXXX
    INFO LISTEN PORT : 16000
    HTML INFO LISTEN PORT : 16001
    ZAP OSD TIME : 0
    OSD USERNAME : root
    OSD PASSWORD : dreambox
    SHOW TIMING : yes
    MINI OSD : yes
    DEBUG : yes
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore
    #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    keyle de unde is?:P) din hacksat key downloader 9a sau .... gasite?
    in script nu e nika bai numai ca se mai adauga unele...:P)
    #PIN: /dev/sci0 1234
    #
    CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
    CAMKEY: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00
    #
    CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 11 22 33 44 55 66 77 88 11
    22 33 44 55 66 77 88 12 34 56 78 90 AB CD EF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
    FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
    CAMDATA: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    #
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    #
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    #
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    #
    # <caid><ident> "Provider description"
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    #
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

    stii unde se baga nu ?:P)
    asta e pt update (au) la cards ....si nu numai

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Viena
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    keyle de unde is?:P) din hacksat key downloader 9a sau .... gasite?
    in script nu e nika bai numai ca se mai adauga unele...:P)
    #PIN: /dev/sci0 1234
    #
    CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
    CAMKEY: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00
    #
    CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 11 22 33 44 55 66 77 88 11
    22 33 44 55 66 77 88 12 34 56 78 90 AB CD EF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
    FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
    CAMDATA: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    #
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    #
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    #
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    #
    # <caid><ident> "Provider description"
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    #
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

    stii unde se baga nu ?:P)
    asta e pt update (au) la cards ....si nu numai
    Am copiat restul in CCcam.config+restart complet dar si asa cu zici tu nu merge.
    Da cheile sint de pe hacksat V9A

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking No chance cu CCcam!!

    Quote Originally Posted by nelu_tzu View Post
    Am incercat cu CCcam 2.06-2.09 cu chei la zi,am pus pe france5 sa se actualizeze dupa care merge vreo 2 minute si se blocheaza.
    Trebuie cumva ceva schimbat in CCcam.config?
    SERVER LISTEN PORT : XXXXX
    INFO LISTEN PORT : 16000
    HTML INFO LISTEN PORT : 16001
    ZAP OSD TIME : 0
    OSD USERNAME : root
    OSD PASSWORD : dreambox
    SHOW TIMING : yes
    MINI OSD : yes
    DEBUG : yes
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore
    #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt
    nu trebuie sa schimbi nimic( eventual parola aia "urita" si arhicunoscuta la "OSD")

    Singura solutie, azi 25.06.2008, ora 16:25, daca vrei sa vezi TPS, este sa inlocuiesti CCcam cu MGcamd 1.30d , sa folosesti sbcl.vplug.2.32.absat-tps for dreambox.zip - 1.39MB si urmatorul mg_cfg.zip - 0.00MB

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Viena
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    nu trebuie sa schimbi nimic( eventual parola aia "urita" si arhicunoscuta la "OSD")

    Singura solutie, azi 25.06.2008, ora 16:25, daca vrei sa vezi TPS, este sa inlocuiesti CCcam cu MGcamd 1.30d , sa folosesti sbcl.vplug.2.32.absat-tps for dreambox.zip - 1.39MB si urmatorul mg_cfg.zip - 0.00MB
    Bine...atunci nu mai are rost sa imi fut nervi
    ps.parola am schimbato de la inceput
    Multam pentru raspuns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top