Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Angry don't upgrade ur receivers now


    hey dont upgrade ur receivers because after upgading the software u will not able to watch pay channels

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abdulqadirplus View Post
    hey dont upgrade ur receivers because after upgading the software u will not able to watch pay channels
    toooo late my freind,,
    i already updated my dam maxx receiver and now no one channels working not in nilesat or hotbird

    the question what i should do?

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abdulqadirplus View Post
    hey dont upgrade ur receivers because after upgading the software u will not able to watch pay channels

    For which receivers M8 , just clarify us.



    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Dubai,UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maxx 1000..i also updated..nothing working,,what can b done now?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Dubai,UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    will factory resetting work?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sakss View Post
    will factory resetting work?
    dosnet help my freind i did it and nothing changed..

    waiting for server back ...

    anybody can help?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Dubai,UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o no,,,,,,other nilesat channels are boring without the pay channels....what other satellite has good channels?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    For which receivers M8 , just clarify us.



    Thx.





    MAXX 1000, NanoXX 9600 IP AND NANOXX 9600IP

    i have two receivers one is maxx1000 and another one is starex
    i have not updated the starex so it is working like pehla some showtime and arabsat working fine

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    is there any way to solve this problem or what pls answer quickly .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    India
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Linksat LS900

    The above DSL receiver is not working since last night. Any updates? Please advise.

    Thanks and king regards
    Vaavad

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Szerbia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Why don't you just install an older firmware?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Dubai,UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sterbik View Post
    Why don't you just install an older firmware?

    how can that b done

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abdulqadirplus View Post
    MAXX 1000, NanoXX 9600 IP AND NANOXX 9600IP

    i have two receivers one is maxx1000 and another one is starex
    i have not updated the starex so it is working like pehla some showtime and arabsat working fine


    Thx. alot brother , it'll useful for most of our RDI members.Appreciate ur help.



    Regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sterbik View Post
    Why don't you just install an older firmware?
    pls how we can do that

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Riyadh, Saudi Arabia
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default MAXX 1000 has stopped working all around the world


    Hi,

    i cannot see any channel from last night.

    Let us know step by step instructions to downgrade the firmware of MAXX100.

    i have BT:1.34 SW:V1.33.1 K:86
    I live in Riyadh, Saudi Arabia

    What kind of tools are required to downgrade the firmware and where to get them?

    Where to get the old firmware?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top