Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes

    Default Vreau sa-mi iau UPS...

    Modele pana la 100 euro sau sub daca nu iau foc chiar din prima zi.

    Give me , please, some hints!
    Last edited by garlic_dog; 24th June 2008 at 01:49. Reason: de oaie...
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    Modele pana la 100 euro sau sub daca nu iau foc chiar din prima zi.

    Give me , please, some hints!
    Doar APC !

    http://www.emag.ro/ups_fara_manageme...va--pAPBK500EI

    http://www.emag.ro/ups_fara_manageme...0-va--pBK650EI

    http://www.emag.ro/ups_fara_manageme...-va--pAPBR500I

    http://www.cel.ro/apc-z/

    http://www.marketonline.ro/apc/

    http://www.oktal.ro/companii/APC/

    http://www.mediadot.ro/produse/94--u...%5E2%5E70%5E70

    http://www.comenzipc.ro/it_market-37...p+-98-APC.html

    Ti-am dat mai multe surse pentru a te orienta asupra preturilor care variaza dar nu foarte mult.

    Bafta,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  3. #3
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    Doar APC !


    Ti-am dat mai multe surse pentru a te orienta asupra preturilor care variaza dar nu foarte mult.

    Bafta,
    SPASIBA, DARAGHII NESTI BALOO !
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  4. #4
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un UPS VMark(oarecum no-name) de 650W care de 2 ani isi face treaba cu brio. Ma ajuta sa nu crape HDD-ul cand cade curentul si la fluctuatii de tensiune. A costat 1.300.000 lei vechi si isi merita fiecare banut. Parerea mea e ca nu merita sa dai o caruta de bani decat daca ai nevoia sa mai si lucrezi cand pica tensiunea. Mai sunt alea "inteligente" care fac singure shut down chiar daca nu esti prezent. Depinde de ce ai nevoie.
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

  5. #5
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nokia View Post
    Eu am un UPS VMark(oarecum no-name) de 650W care de 2 ani isi face treaba cu brio. Ma ajuta sa nu crape HDD-ul cand cade curentul si la fluctuatii de tensiune. A costat 1.300.000 lei vechi si isi merita fiecare banut. Parerea mea e ca nu merita sa dai o caruta de bani decat daca ai nevoia sa mai si lucrezi cand pica tensiunea. Mai sunt alea "inteligente" care fac singure shut down chiar daca nu esti prezent. Depinde de ce ai nevoie.
    Good point!

    Cre' ca ma bag pe o ieftineala de asta.
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    Good point!

    Cre' ca ma bag pe o ieftineala de asta.
    Citeste aici : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=284832
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  7. #7
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, interesante patanii si probabil e posibil sa existe si cateva cu probleme printre mii de bucati vandute. E normal la orice produs. Nu stiu cum opreste pc-ul caci nu are nici o legatura inteligenta cu el. E doar in priza. Probabil taie curentul efectiv. Daca nu au citit manualul e treaba lor. Eu l-am luat la recomandarea unui prieten care are o firma si vinde foarte mult IT in Bucuresti. La sfatul lui, prima chestie a fost sa-l incarc la maxim apoi sa-l consum la maxim. L-am consumat cu un tv Panasaonic CRT de `82 si a mers tv-ul 25 minute pana s-a oprit. Apoi l-am incarcat din nou si functioaneaza perfect si in ziua de azi. O singura "problema" am mai avut cu el atunci cand amica mea a bagat in prelungitorul care iese din el aspiratorul. Cand a supt atata curent s-a ars siguranta lui instantaneu. Am schimbat-o si merge perfect. Si apoi, 130 lei parca nu e asa o avere.
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vmark, Quantix, Apollo sunt bunicele. si eu am avut la 110 lei de 650W si nu s-a plans nimeni de ele. daca vrei sa-ti iei cauta cu management si filtru pentru linia telefonica in caz ca ai fax. te va scuti de numeroase neplaceri venite pe linia Romtelecom daca e linie aeriana. de-ai sti cate modemuri schimbam pe vremuri la clienti ca veneau cu ele prajite de la supracurentii aparuti in reteaua Romtelecom pentru ca nu foloseau filtre de protectie .

  9. #9
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un Vmark din asta am luat si eu la 650vp..are si protectie pe linie telefonica...lasand la o parte faptul ca am dat pe el o caruta de bani (170ron)..ca la mine in oras a fost cel mai ieftin pe care l-am gasit.

    Este o chestie buna sa bag linia telefonica prin el.....adica pot aparea probleme cu supratensiune..mentionez ca linia este aeriana


    Citind linkul de pe softpedia ..iar mi s-a urcat sangele la cap....si scump si prost?
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  10. #10
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    el are niste filtre care stabilizeaza tensiunea pe linia telefonica. cine a folosit faxul prin filtrele de la ups a simtit o imbunatatire la receptionarea faxurilor. incearca si vezi ce se intampla insa iti spun eu care e buba, la tine e de vina linia telefonica. asa a patit si spaniolul. numai cand a ajuns la craiova si a vorbit cu directorii de acolo a venit echipa sa schimbe cablul si sa-l mute pe alta pereche. si la el mergea rau netul, cu multe intreruperi, au tot venit de la romtelecom dar n-au gasit ce probleme sunt. dupa ce a fost trimisa alta echipa si au facut masuratorile, s-a constatat ca linia era cu probleme. discuta cu el si spune-i sa sune la craiova pt tine si sa te mute pe alta linie. eu nu folosesc ups deocamdata. cand imi cumpar voi cauta sa iau unul profesional pentru servere.

  11. #11
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata cu acel update de firmware......merge de trei zile fara intrerupere.....sper sa o tina asa

    Spaniolul aici nu a fost fairplay...daca este asa cum zici tu..adica nu mi-a spus ca pot aparea astfel de probleme...l-am intrebat si a zis ca merge f bine netul de la RTC.....frate frate...dar interesu poarta fesu'


    Intrebarea mea este daca trecand linia telefonica prin UPS..este protejat si tel si modemul de astfel de probleme...intr-un mod efricient?
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top