Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Cool imposibilitate accesare crosat cu net de la RDS!

    Salut tuturor,

    am observat ca de vreo 2 saptamani nu mai pot accesa adresa de web pt crosat. Mentionez ca am o conexiune prin fibra de la RDS la locuinta din orasul Constanta, Fenomenul e acelasi atat pe desktop cat si pe laptop .... si totusi cand merg la tara unde am o conexiune ClickNet pot accesa adreasa si upload-ul de la crosat.... atat pe desktop cat si pe laptop...

    Care ar fi explicatia? pot bloca cei de la RDS din servere accesarea unei anumite pagini? este legal asa ceva? se mai intampla asta cuiva? care ar fi rezolvarea?

    era sa uit nici de la calculatorul varului meu... aceiasi conexiune net, acelasi oras... nu pot accesa crosat...

    multumesc pt raspuns si astept parerile voastre...

  2. #2
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vama_veche View Post
    Salut tuturor,

    am observat ca de vreo 2 saptamani nu mai pot accesa adresa de web pt crosat. Mentionez ca am o conexiune prin fibra de la RDS la locuinta din orasul Constanta, Fenomenul e acelasi atat pe desktop cat si pe laptop .... si totusi cand merg la tara unde am o conexiune ClickNet pot accesa adreasa si upload-ul de la crosat.... atat pe desktop cat si pe laptop...

    Care ar fi explicatia? pot bloca cei de la RDS din servere accesarea unei anumite pagini? este legal asa ceva? se mai intampla asta cuiva? care ar fi rezolvarea?

    era sa uit nici de la calculatorul varului meu... aceiasi conexiune net, acelasi oras... nu pot accesa crosat...

    multumesc pt raspuns si astept parerile voastre...
    Ai P.M!
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum am incercat si merge din timisoara
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    net de la rds .... testat si merge .

  5. #5
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    net de la rds .... testat si merge .
    Confirm, si la mine merge!
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici eu nu pot accesa de cateva zile crosat

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by everst View Post
    nici eu nu pot accesa de cateva zile crosat
    Acuma,Resita,Romtelecom,merge OK.
    .

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge de rupe...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara probleme.




  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de raspunsuri... am specificat cu clicknet sau romtelecom cum ati vrea sa-i spuneti ... merge .. la rds e buba.

    am sa incerc metoda lui horatyu .... cu un proxy .. merci mult.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge demult, tot rcs. Intru cu proxy.
    SHALOM

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am intrat de pe RDS TM si merge. 02.07.2008 ora 22.32
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top