Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR Card si DM800 ?

    In multe locuri am vazut aceasta intrebare pusa si nicaieri nu am gasit un raspuns concret. Daca ma repet imi cer scuze. Stiu ca functioneaza dar nu stiu cum. Ma puteti ajuta pe mine si pe restul cu informatii de genul: emu, config etc.

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2 View Post
    In multe locuri am vazut aceasta intrebare pusa si nicaieri nu am gasit un raspuns concret. Daca ma repet imi cer scuze. Stiu ca functioneaza dar nu stiu cum. Ma puteti ajuta pe mine si pe restul cu informatii de genul: emu, config etc.
    merge cu mgcamd 1.30.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant,nu stiam ca mgcamd poate indeplini si rolul de cardserver,stiam ca poate fi doar client pentru server de newcs sau gbox...in fine,probabil sunt eu depasit...
    Cheers

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incarci mgcamd1.30d+ NewCS1.60 ...dai restart si merge !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut tot ce trebuia, am dl de pe server 1.30c complete, newcs 1.60 am inlocuit 1.30c cu 1.30d am dl si un config pt mgcamd, am restartat. Spune ca il decodeaza dar imagine nimic (TVR1 + TVR2 + TVR HD). Acum rescanez satelitu sa vad daca e din asta.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebe ceva facut special in config la mgcamd? Trebe config si la newcs? Nu de alta dar nu merge (cartela e valabila si testata ca functionand).

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    incarci mgcamd1.30d+ NewCS1.60 ...dai restart si merge !
    Quote Originally Posted by energyps2 View Post
    Am facut tot ce trebuia, am dl de pe server 1.30c complete, newcs 1.60 am inlocuit 1.30c cu 1.30d am dl si un config pt mgcamd, am restartat. Spune ca il decodeaza dar imagine nimic (TVR1 + TVR2 + TVR HD). Acum rescanez satelitu sa vad daca e din asta.
    Vezi ca gasesti direct combinatia amintita de mihaip mai sus

  8. #8
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2 View Post
    Trebe ceva facut special in config la mgcamd? Trebe config si la newcs? Nu de alta dar nu merge (cartela e valabila si testata ca functionand).
    Sal ,

    mere cum o zis mihai cu combinatzia mgcamd+newcs si cardul de TVR si cardul de MAX .


    Mai incearca
    Bafta

    Merci Mihaip

    @+

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top