Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Protv Hotbirt 13

    Am vazut chei pt protv hotbirt dar nu inteleg, caut canalul pe lyngsat,flaysat...si nu reusescsa il gasesc ,am facut scanare la satelit si la fel.Imi poate explica cineva problema si ce fregventa daca exista .
    mersi

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mutat de 4-5 ani de pe hotbird pe sirius dar n-a mers cu key

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    s-a mutat de 4-5 ani de pe hotbird pe sirius dar n-a mers cu key
    N-are nici o legatura cu ce a intrebat @vsatrro
    Nu e vorba de canalul romanesc PRO TV

    Este vorba de canalele franceze:
    EQUIDIA
    EQUIDIA INFO
    EQUIDIA PRO
    EQUIDIA PRO P1

    ... care la vremea aiai( amu multi ani) mergeau in Seca 1 iar apoi Seca 2 iar amu deloc
    01000012 (Old) S1 - Pro Tv , Equida
    01000086 S2 - Pro Tv (13E/19E)

    Am uitat sa zic ca acum merg pe card local sau in SHARE

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Lugoj-Timis
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Post pro tv

    Protv=Equidia care se afla in pechetul tps francez, 10873 v sr27500 3/4.
    Alienware Insider

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Am vazut chei pt protv hotbirt dar nu inteleg, caut canalul pe lyngsat,flaysat...si nu reusescsa il gasesc ,am facut scanare la satelit si la fel.Imi poate explica cineva problema si ce fregventa daca exista .
    mersi
    Daca te intereseaza ProTv romanesc, il gasesti pe thor/intelsat 1°vest muta antena sau fa o multifeed 2-4 sat.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult pt raspunsuri.
    Acum am inteles este pachetul francez ,pe dvbsoft.eu aparea pachetul protv
    cu key,am crezut ca este vb de protv romania.In rest merge totul ok(este motor pe antena care isi face treaba).
    mersi mult

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Am vazut chei pt protv hotbirt dar nu inteleg, caut canalul pe lyngsat,flaysat...si nu reusescsa il gasesc ,am facut scanare la satelit si la fel.Imi poate explica cineva problema si ce fregventa daca exista .
    mersi
    ce fericit eram pe vremea power vu-ului cand am gasit key de pro tv pe net ....fericirea insa nu a durat mult ci doar pana am aflat ca nu au legatura cu programele noasre ...si dezamagirea a fost pe masura !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top