Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale FTA pe intelsat cu echipament digi

    buna,"urmaresc" discutiile de pe forum de ceva timp,dar nu m-am inregistrat doar acum.Am si eu o intrebare am abonament digitv,sunt in spania,si as vrea sa va intreb :in afara de canalele digitv mai sunt alte canale fta pe intelsat(sau thor)care sa le pot prinde fara sa pun alt LNB sau sa fac alte modificari,doar cu ce am momentan.Trebuie bagate alte TP-uri
    Salutari si va multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    buna,"urmaresc" discutiile de pe forum de ceva timp,dar nu m-am inregistrat doar acum.Am si eu o intrebare am abonament digitv,sunt in spania,si as vrea sa va intreb :in afara de canalele digitv mai sunt alte canale fta pe intelsat(sau thor)care sa le pot prinde fara sa pun alt LNB sau sa fac alte modificari,doar cu ce am momentan.Trebuie bagate alte TP-uri
    Salutari si va multumesc
    salut ,studiaza aici : http://en.kingofsat.net/tv-1W.php
    http://en.kingofsat.net/tv-0.8W.php cele free , ca si encriptare . noroc .
    ps : da , trebuie , introduse din telecomanda alte tp uri .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult de raspuns.Am notat TP-urile cu canalele free.Am sa incerc sa vad cum merge.Totusi credeam ca sunt mai multe canale dar e bun si asa.
    Salutari

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna am incercat sa bag cateva TP-uri dar nu merge.Poate ca la INDICE SIMBOL nu am stiut eu ce sa bag ca nu prea pricep paginile alea,dar bag tp-ul ii dau ok ,scrie ca scaneaza dar la final pune EROARE.Daca cineva ar putea sa imi scrie concret tp-ul si tot ce trebuie sa bag.
    Va multumesc anticipat

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Buna am incercat sa bag cateva TP-uri dar nu merge.Poate ca la INDICE SIMBOL nu am stiut eu ce sa bag ca nu prea pricep paginile alea,dar bag tp-ul ii dau ok ,scrie ca scaneaza dar la final pune EROARE.Daca cineva ar putea sa imi scrie concret tp-ul si tot ce trebuie sa bag.
    Va multumesc anticipat
    fregventa TP 11823
    polarizare H
    Indice simbol 28000
    fec 7 / 8 - la NA 1120 nu merge bagat !
    ___________________________________
    fregventa TP 12643
    polarizare H
    Indice Simbol 27500
    fec 3/4 ..........................
    ___________________________________
    fregventa TP 12643
    polarizare V
    Indice simbol 27500
    fec 3/4..........................
    ___________________________________
    fregventa TP 12687
    polarizare H
    Indice simbol 27500
    fec 3/4..........................
    ___________________________________
    fregventa TP 12718
    polarizare V
    Indice simbol 18400
    fec 3/4 ........................

    NUMAI BINE !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai astea sunt in lista de tp.Sunt cu canalele de la digi.de pe THOR numai 12418 V am reusit sal bag in rest nici unu nu a mers.Si asta de ce oare nu merge? :Thor 3 (0.8W) - 11823.00 H .Sunt mai multe cu canale "clear"care nu merg

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Pai astea sunt in lista de tp.Sunt cu canalele de la digi.de pe THOR numai 12418 V am reusit sal bag in rest nici unu nu a mers.Si asta de ce oare nu merge? :Thor 3 (0.8W) - 11823.00 H .Sunt mai multe cu canale "clear"care nu merg
    Poate nu bagi tu corect ...la mine mege party tv care e pe 11823 H !

    PS : Ai cerut datele sa introduci canalelele FTA eu ti le-am dat ...mai departe trebuie sa te descurci , eu nu stiu ce receptor ai tu nici daca antena e reglata 100 % sa stiu cauza problemei tale !
    Mai insista !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da daca bine imi amintesc am un NA 1120.Dracu so ia de conserva.Singurul tp ce mai era ceva si nu merge.Pacat
    Last edited by gogul; 22nd June 2008 at 21:13.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai nimic cu conserva. Uita-te pe www.flysat.com : Thor 3 NU are acoperire in spania. Asta e singura ta problema.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai atunci astea de ce nu intra ca sunt pe thor 5:Thor 5 (0.8W) - 11325.00 H,Thor 5 (0.8W) - 11372.00 V,Thor 5 (0.8W) - 11403.00 V?In fine nu e chiar asa important.
    Salutari

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thor 5 T1 are acoperire numai pe Scandinavia! Thor5 T2 ae acoperire pe toata Europa. Frecventele mentionate de tine sunt pe Thor5 T1 ...

    Canale pe 1W:
    http://www.flysat.com/1west.php

    Acoperire sateliti 1W:
    http://www.flysat.com/1west-beam.php

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK.Gata am inteles.Salutari

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sau plateste-ti abonamentul la digi si vezi mai multe

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,daca ai citi in primul post am zis ca am abonament la DIGI.
    Salutari

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    ...sau plateste-ti abonamentul la digi si vezi mai multe
    vrea omul mynele TV , taraf si nu-i intra ce dreq nu intelegeti mai pe cat ocolite vreti sa va spuna omu ce vrea

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top