Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Este posibil - problema cu DM500

    Interb de la cunoscatori: este posibil sa moara conexiunea de retea din Dreambox DM500-s? Nu de alta insa de cateva zile am o problema: PC-ul meu nu mai detecteaza conexiunea cu Dreamboxul, si nici LED-ul de conectare din interiorul Dreamboxului nu se mai aprinde. Am incercat cu 2 cabluri diferite de Crossover si tot nu vede. Mentionez ca cablurile sunt OK. Este posibil ca cumva a murit placa de retea integrata in Dreambox?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Este posibil - problema cu DM500

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    Interb de la cunoscatori: este posibil sa moara conexiunea de retea din Dreambox DM500-s? Nu de alta insa de cateva zile am o problema: PC-ul meu nu mai detecteaza conexiunea cu Dreamboxul, si nici LED-ul de conectare din interiorul Dreamboxului nu se mai aprinde. Am incercat cu 2 cabluri diferite de Crossover si tot nu vede. Mentionez ca cablurile sunt OK. Este posibil ca cumva a murit placa de retea integrata in Dreambox?
    foarte posibil

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am DM500 si nici alt model. Poate este vreo optiune de enable/disable. Vezi ca nu cumva sa fie vreo problema de driver la PC sau chiar placa din PC sa fie problema. Incearca o data sa schimbi placa din PC cu alta care e buna si apoi sa tragi concluzia finala.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam greu de crezut!

    Eu as verifica in primul rind cablul apoi placa de retea si setarile calculatorului

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xx

    Quote Originally Posted by stailus
    nu am DM500 si nici alt model. Poate este vreo optiune de enable/disable. Vezi ca nu cumva sa fie vreo problema de driver la PC sau chiar placa din PC sa fie problema. Incearca o data sa schimbi placa din PC cu alta care e buna si apoi sa tragi concluzia finala.

    Stailus are dreptate, vezi de placa din calculator, sau vezi sa nu ai cumva NORTON ANTIVIRUS , ca e cel mai gunoi soft care s-a inventat vreodata.

    Succes
    dm500

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu folosesc Norton Antivirus, si practic link-ul mergea, am oprit PC-ul am revenit si nu mai mergea. Desigur primul lucr a fost ca am ceva probleme la placa de la PC. Am schimbat placa. Nimic. Okay. Am reinstalat Windowsul cu SP1 si numai softurile necesare pt. a se conecta la Dreambox (fara drivere pentru componentele PC-ului meu, singurul driver instalat era driverul de la placa de retea, care s-a facut automat). Iarasi nimic. Am schimbat cablul crossover, testat cu Tester de cablu UTP, arata ca cablul este absolut OKAY. Iarasi: nimic. Nu a mai ramas decat problema la dreambox.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ar strica sa verifici si setarile din Dream de la Comunication Settings (IP, gateway...) si pe cele din PC.
    De asemenea, mufa de LAN din Dream, sa nu fie vreun contact rupt.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai poti incerca eventual sa flash-ui serial o imagine oficiala si sa vezi daca merge reteaua dupa aceea.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gompo: m-am uitat din pacate. a fost primul lucru ...

    ramane varianta lui loko ... daca tot nu merge, ma duc la Peruvision BV. Insa din pacate nu vad cum ar fii posibil ca pur si simplu dintr-o data sa nu mai mearga cu Gemini 2.0, un Gemini cu care a mers pana acum ... sunt 99% sigur ca cumva s-a ars placa de retea din dreambox. Nu vad cum este posibil insa asa se pare.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasi problema a avuto un baiat din craiova si a trimis dreamboxul in germania la reparat,unde a stat 2 luni.este 100% dusa placa de retea din dreambox.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ESTE POSIBIL UN Sticky PENTRU RIPP.DVD????
    By nrares in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2006, 09:08
  2. Tour de France-cum este posibil?
    By zozosat in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 22nd July 2006, 03:30
  3. Este posibil ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 31
    Last Post: 20th July 2006, 03:13
  4. T*S cu softcam.key , este posibil fara probleme.
    By gugulica in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 27th June 2006, 05:33
  5. este posibil?
    By adam666 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 10th December 2004, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top