Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 73
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Kathrein 910 AAF2.0-EM test firmware

    http://www.2shared.com/file/3465828/...ition2008.html


    Din ce am vazut eu noutatile cele mai mari ar fi:
    KATHI CONTROL CENTER si Diseqc 1.2 Menu.
    "Edited by Spaceman 22.06.08"

    Aceasta versiune e de test, deci e beta.


    De pe AA forum:

    Bei uns im AAF Digital HD Forum gewinnen alle.

    Wir als AAF Imageteam arbeiten gemeinsam an einem neuen AAF 2.0 Kathrein Image.

    Über Nationen hinweg an einem gemeinsamen Projekt für alle Kathrein Fans.

    Open Source, was allem Kathreinnutzern Weltweit zu Gute kommt.

    Viele Neuerungen fließen hier mit ein, nicht nur vom AAF Team.

    Zur Fußballeuropameisterschaft haben wir euch die Installation zum BA Image leicht gemacht.

    VisMan bekannt durch sein KVM Manager, hat uns ein PC Tool zur Verfügung gestellt, was auch weniger geübten PC Nutzern das Installieren von BA Image auf USB Sticks sehr erleichtert.

    GOst4711 stellt heute ebenfalls sein neues BA 4.4.1 für euch zur Verfügung.

    Also AAF Entwicklungen im Dreierpack für alle UFS 910 Kathrein Fans.

    AAF2.0-EM-Edition2008


    1. AAF 2.0 BA EM Test Image

    2. BA Tool 4.4.1

    3. AAF-KCC



    1. Neuigkeiten in AAF 2.0 BA Test Image

    Allgemein:
    - struktureller Neuaufbau (keine rudebox Basis mehr)
    - VFD Bootanimation
    - EPG Update wieder abschaltbar (zumindest verschiebbar)
    - Timeshift geht wieder wie gewohnt
    - EPG-Timeraufnahmen funktionieren wieder einwandfrei
    - Beim starten wird jetzt das emu im Display angezeigt
    - Neues Bootlogo AAF 2.0 mit Satelliten
    - Kathrein Beta Update integriert.

    OSD:
    - OSDshell 790
    - Neuer Skin hinzugefügt (OSD)
    - VFD Bootanimation auswählbar
    - Diseqc 1.2 Menü
    - Load BA-Image < tmp

    2. BA 4.4.1 Vollversion zum testen

    INSTALL:

    1. Stick unter Windows auf FAT32 formatieren, wichtig ist die den Volumenamen BA anzugeben.
    2. barry-allen-UFS-910-*.tar.gz auf den Stick kopieren
    3. Stick an Box anschließen
    4. mit Telnet auf Box einloggen oder seriell über Hyperterminal
    5. cd /tmp
    6. cp "/tmp/usb/BA (1)/"barry-allen-UFS-910-*.tar.gz ./
    7. tar xzf barry-allen-UFS-910-*.tar.gz
    8. cd ba
    9. ./ba.sh install
    10. fertig



    UPDATE:

    1. Per FTP barry-allen-UFS-910-*.tar.gz nach /tmp kopieren
    2. mit Telnet auf Box einloggen oder seriell über Hyperterminal
    3. cd /tmp
    4. tar xzf barry-allen-UFS-910-*.tar.gz
    5. cd ba
    6. ./ba.sh update
    7. fertig


    GOst4711

    3. Das schweizer Messer KCC (Kathi Control Center)

    All In One um BA zu installieren, Images zu laden und zu verwalten,

    beinhaltet ausserdem FTP und Telnet Funktionalität.

    Alles wird vom PC gesteuert, ohne auch nur einen Befehl per Hand eingeben zu müssen.


    Viel Spaß beim Testen und bei der weiteren Fußball EM

    wünscht euer AAF Team

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dimineata ma apuc de instalat...Sper sa mearga bine

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu reusesc sa pun BA -ul nou.La instalare imi da mesaj ca trebuie sa formatez USB-ul cu label BA. Eu asa l-am formatat (fat32 si label BA).Doar am mai facut asta , ce gresesc ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine l-a instalat postati si voi impresii ...functioneaza bine ? Cum se schimba si deschid canalele? Diseqc 1.2 functioneaza corect ? ETC.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Servus la toata lumea,

    Doar ce am terminat de instalat noul AAF 2.0 . Important de mentionat de la ce am plecat : Original Firm 1.5 in flash, AAF 1.5 BA pe stick , BA boot menu ( cred ca v5 ...ca nu mai stiu de cand l-am instalat ce versiune este )

    Instalarea lui AAF 2.0 a durat in jur de 5 minutele ( poate chiar mai putin ... da mi-am facut cafa intre timp asteptandu-ma la un timp mai mare de instalare ) utilizand direct noul KKC. Super scula KKC-ul asta. Face viata tuturor extrem de usoara !
    Ca o prima impresie:

    1. instalare extrem de simpla
    2. nu pierde nici o setare din vechile setari
    3. ( subiectiv !? ) imi pare imaginea ceva mai " spalata " pe SD ... Aceasta ultima impresie ... e clar subiectiva ... insa am sesizat o imagine mai clara pe canalele SD ...

    Alte impresii dupa ce ma mai joc cu el

    Bafta Tuturor

    S_H

    PS EDIT : schimbarea SD HD ...imi pare la fel ca durata
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă se pleacă doar de la imaginea originală nu merge?
    Cum se poate instala direct pe Kathy?
    Poate să traducă cineva în Ro sau En pașii concreți?
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Cine l-a instalat postati si voi impresii ...functioneaza bine ? Cum se schimba si deschid canalele? Diseqc 1.2 functioneaza corect ? ETC.
    @bobbob

    Diseq 1.2 este implementat in menu aaf la settings ultima obtiune ... Imi pare rau da' eu mai multe antene cu Diseq 4x1 Switch ( deci cu mai multe LNB-uri )... Nu pot sa-l incerc ... sorry
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Servus la toata lumea,
    Instalarea lui AAF 2.0 a durat in jur de 5 minutele utilizand direct noul KKC. Super scula KKC-ul asta. Face viata tuturor extrem de usoara !
    erata ... este KCC si nu cum am scris anterior ...m-a luat mana pe dinainte ...
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Dacă se pleacă doar de la imaginea originală nu merge?
    Cum se poate instala direct pe Kathy?
    Poate să traducă cineva în Ro sau En pașii concreți?
    ce ai acum pe Kathy !?
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    ce ai acum pe Kathy !?
    AAF1.51 direct pe Kathy
    Kathy aș vrea deocamdată tot direct că în varianta cealaltă nu mă descurc.
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista AAF 1.51 ? De unde?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    AAF1.51 direct pe Kathy
    Kathy aș vrea deocamdată tot direct că în varianta cealaltă nu mă descurc.
    ar trebuii sa treci la un firm pe BA ... varianta ( test ) AAF 2.0 este facuta deocamdata doar pentru BA !

    Sorry.

    PS nu mai stiu exact da' parca vazusem un firm original 1.5 cu BA tot pe la baietii de la AAF ... Ai incercat sa-l pui pe ala ?! De acolo este floare la ureche cu noul KCC ( sper ca n-am mai gresit de data asta ) ...

    explicatiile in engleza le gasesti aici :

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/...4962/catid,42/
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Exista AAF 1.51 ? De unde?

    Nu exista 1.51 a gresit....iar de instalat direct pe Kathi cam naspa ...AAF2.0+BA4.4.1+KCC = 16Mb...m-as mira sa mearga ...



    << satelit_hobby >> Dar ce ai facut ...nu ai instalat BA 4.4.1 ? Ai pus AAF pe vechiul BA ?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Nu exista 1.51 a gresit....iar de instalat direct pe Kathi cam naspa ...AAF2.0+BA4.4.1+KCC = 16Mb...m-as mira sa mearga ...



    << satelit_hobby >> Dar ce ai facut ...nu ai instalat BA 4.4.1 ? Ai pus AAF pe vechiul BA ?
    @ bobbob
    Exact ...A mers uns ...totul se face din KCC... nu atingi receiverul, usb-ul sau telecomanda ... totul e din mouse si router ( evident si internet ) . trebuie doar sa-i dai adresa de ip pe care o ai in Kathy cand deschizi programelul ( KCC ) dupa care se duce frumos pe server si iti face download si instalare direct in usb ...Face singur tot ...

    Singurul repros ...deh... daca n-am invatat carte : este doar in limba germana ...

    Sincer pe mine m-a socat cat de simplu a mers ... avand deja experiente multiple cu alte instalari anterioare ...
    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    @ bobbob
    Exact ...A mers uns ...totul se face din KCC... nu atingi receiverul, usb-ul sau telecomanda ... totul e din mouse si router ( evident si internet ) . trebuie doar sa-i dai adresa de ip pe care o ai in Kathy cand deschizi programelul ( KCC ) dupa care se duce frumos pe server si iti face download si instalare direct in usb ...Face singur tot ...

    Singurul repros ...deh... daca n-am invatat carte : este doar in limba germana ...

    Sincer pe mine m-a socat cat de simplu a mers ... avand deja experiente multiple cu alte instalari anterioare ...
    Bafta Tuturor

    S_H
    Am deschis si eu KCC ( apropo pe care l-ai folosit pe cel care se instaleaza sau pe cel cu rosu KCC.exe ? ) si mi s-a parut simplu dar mai greu cu germana , dar le ghicesc eu...Totusi TREBUIA SA INSTALEZI BA 4.4.1 sau update(exista BaUpdate4.4.1 ?) ...
    Fi atent cum fac : Sterg stick-ul , bootez in flash pe Kathi unde am fw. original 1.05 si instalez totul pe curat BA 4.4.1 si AAF 2.0 pe stick sa vad precis cum functioneaza sa nu am impresia ca s-ar putea sa fie ceva corupt...

    Succese Mari !
    Last edited by bobbob; 20th June 2008 at 16:10.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top