Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default amos 3-in pozitie finala la 4W

    AMOS 3

    Thu, 19 Jun 2008 20:41:37
    UTC Latitude: 0.03
    Longitude: -4
    Right Ascension: 14h 5m 12s
    Declination: -7 32' 1''
    Azimuth: 219.67
    Elevation: +30.74
    Altitude [km]: 35845.99
    Altitude [miles]: 22224.51
    Speed [km/s]: 0.01
    Speed [miles/s]: 0.01
    Eclipsed? NO

    AMOS 3 -a finalizat testele iot si a fost plasat in slotul orbital final la 4 w.
    asteptam primele emisii pt a vedea de ce este in stare!
    Last edited by ionutc; 20th June 2008 at 01:03.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    no
    Posts
    472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    segnal test ?
    dom

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e jale pe spoturile de Amos 3 Verticala.Nici nu le vad pe analizor.Poate acum in teste au putere mai mica
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu deschisesem un nou thread ; scuze ; fac aici un copy-paste:

    "
    Conform acestei surse , pare-se ca de azi-noapte pe AMOS 3 au fost mutate 3 transponderi ai pachetului YES.
    http://flysat.com/amos3.php

    O veste buna ca avem un nou satelit de receptionat !

    A veste proasta imi suna ce am constatat azi ... Canalul FTA Russia Today aflat pe spotul Middle East al lui AMOS2 si care obisnuia sa intre 24 din 7 pe 1.4Al , cu 33% quality dar fara probleme, a fost mutat pe AMOS3 , TP10722 SR27500, spot ME.

    Si acum nu mai intra in Bucuresti pe antena de 1.4 !
    Sunt cativa aici care sperau ca spotul ME al lui AMOS3 sa fie un picut mai puternic si asteptau cu nerabdare mutarea canalelor israeliene FTA de pe AMOS1 pe AMOS3 ca sa se poata receptiona si pe aici.

    Trag concluzia ca :
    - ori s-a intamplat ceva cu antena mea de alaltaieri pana azi
    - ori spotul ME al lui AMOS3 e cam ca ala al lui AMOS1 , adica varza.

    Ar fi interesant sa faceti niste probe cu antene mai mari ;



    "

    Dupa cum citesc la voi... nici o speranta sa auzim si noi un "shalom, shalom, ma shlom'ha?"
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca telenor a dat cu mucii`n fasole cu thor 5 de ce n`ar fii facut`o si jidanii...
    spotul nou se pare ca are EXACT aceeasi acoperire!
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    daca telenor a dat cu mucii`n fasole cu thor 5 de ce n`ar fii facut`o si jidanii...
    spotul nou se pare ca are EXACT aceeasi acoperire!
    Aceeasi acoperire ca si AMOS1 ME poate ! Ca pe doi ME il receptionam cumva.
    Ar fi de kk daca ar fi asa...
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...stiti cum e jidanu... masoara de 4 ori si taie o singura data. Semnalu'...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul
    probabil diseara sau poimaine cel tarziu vom sti cu siguranta acoperirea lui amos3
    Probabil ca stii aria de acoperire a lui Amos 3,dar pentru cei interesati am sa pun harta atit pentru Europa cit si pentru Orientul Mislociu:





    satelescu

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In pauza meciului Spania - Rusia am mai incercat transponderii de pe AMOS 3.
    Am inceput sa am 25-28% quality cu fluctuatii (in jos ) pe transponderul 10925 V.
    Ba chiar la un moment dat cred ca a sarit si un pic in sus si mi-a intrat o buca' de imagine de pe canalul Russia Today.

    Faptul ca alaltaieri vedeam canalul la orice ora si azi nu , iar astia de la flysat spun ca acest canal a fost mutat pe AMOS3 si azi nu se mai vedea, inseamna ca nu e cioaca si chiar au pornit satelitul .
    S-ar putea ca hartile sa fie depasite.


    GOOOL SPANIAAA!
    Last edited by GoguSat; 26th June 2008 at 23:54.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ora 23:50
    Quality 28-29% constant
    Imagine cu macroblocuri , dar dinamica.
    La cautare imi intra majoritatea canalelor de pe YES ,dar evident scrambled.
    Last edited by GoguSat; 27th June 2008 at 00:52.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    calitate semnal pe cel mai puternic tp din pachetul yes cu cca 2-3% mai slab decat in raposatul amos la aceeasi ora. Anyways, who needs jewish?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De exemplu eu
    Nu pot sa-i inghit dupa ce am lucrat pentru ei , dar le stiu partial limba si mi-ar prinde bine macar un post in ivrit ca sa o invat ca lumea.
    E util sa-i intelegi cand vorbesc intre ei si isi spun ca tu le esti inferior pentru ca nu esti evreu .
    E real, am auzit cu urechile mele.

    Asa ca sa cada dreacu AMOS1 in mare , sa se poata prinde un FTA macar noaptea pe AMOS3.
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasa sa fiu yo inferior lor, nici nu`mi doresc sa le ajung la...rasa..Doamne fereste!
    anyways, te inteleg insa, ai gasit vreodata card de yes in CS? Eu niciodata in 3 ani
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le taie putza daca ii prinde cu carduri in shah .


  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar mai vrea ei sa aibe ce taia...poporul ales se naste fara
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top