Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default Nelamurire Dreambox500 cu key

    Salut tuturor, am o intrebare/nelamurire, un amic are de ceva vreme (mai exact 2 ani) un dm500 inca cu imaginea originala pe el. I l-a bagat pe git un "prieten" care i-a garantat atunci ca va vedea orice cu el si i-a luat si 250 de euro pe el; dupa ce l-a platit l-a luat in brate si "pretenul" a disparut. N-are card de share si nici habar, plus ca sta destul de departe de mine (500 km) si n-am timp momentan de el insa as vrea sa-l ajut cumva si m-am gindit la key deoarece pe el il intereseaza cam numai P*****re. Deci, este vre-un emu care sa-si poata lua key de pe net astfel incit sa nu trebuiasca bagate manual? Ceva de genul, cind nu se mai deschide programul sa dea update key si sa se faca automat? Stiu ca era ceva cu key downloader dar nu mai stiu unde am vazut si cum i zicea. Si cu ce imagine merge cel mai bine treaba asta? Mersi de raspunsuri tuturor.


    P.S. Scuze daca nu am voie sa intreb asta, daca e asa rog un mod sa stearga.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ruk22
    Invata-l sa schimbe imaginea originala. Cum de nu a facut-o pana acum? Doar ai avut si tu dream 500 pana mai ieri.
    Si gata ai rezolvat problema.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar poate omul nu are habar de nimic in domeniu... Cum ar putea un profan sa faca cabluri null modem daca nu le are deloc? Mai degraba sa il trimita lui ruk22 sa-i bage imagine si tot ce trebe si dupa aia sa-i dea drumu la treaba...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Dar poate omul nu are habar de nimic in domeniu... Cum ar putea un profan sa faca cabluri null modem daca nu le are deloc? Mai degraba sa il trimita lui ruk22 sa-i bage imagine si tot ce trebe si dupa aia sa-i dea drumu la treaba...
    Asta si e ideea, sa mi-l trimita sa-i pun alta imagine, emu si key. El neavind idee de nimic in domeniul asta m-am gindit ca exista un plug-in care prin blue-panel sa faca update la key, si mai nou am aflat de el.

    @all
    Mersi de raspunsuri, mai am insa si o alta intrebare. El are motor, nu stiu de care si eu nu. Daca mi-l trimite si pun alta imagine ce setinguri sa folosesc pt motor si cum sa le bag? Eu foloseam dreamboxedit la al meu. Si se poate sa-i faca figuri motorul sau merg orice motoare cu setinguri de motor?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are cunostinte elementare de retea si putin windows se descurca prietenu-l tau . Si eu am inceput pas cu pas ca toti ceilalti pe aici si crede-ma ca dupa ce te joci umpic incepi sa si pricepi .... pentru inceput da-i adresa de la rdi sa citeasca umpic aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2784...si daca tot mai are nevoie de ajutor il ajutam cu mare placere .

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Asta si e ideea, sa mi-l trimita sa-i pun alta imagine, emu si key. El neavind idee de nimic in domeniul asta m-am gindit ca exista un plug-in care prin blue-panel sa faca update la key, si mai nou am aflat de el.

    @all
    Mersi de raspunsuri, mai am insa si o alta intrebare. El are motor, nu stiu de care si eu nu. Daca mi-l trimite si pun alta imagine ce setinguri sa folosesc pt motor si cum sa le bag? Eu foloseam dreamboxedit la al meu. Si se poate sa-i faca figuri motorul sau merg orice motoare cu setinguri de motor?
    din moment ce sta la 500 km de tine nu o sa se potriveasca pozitia satelitilor in motorul lui , sant altele decat in motorul tau . ar functiona daca ati sta in acelasi oras

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ca nu are nimic de a face setarile tale cu ale lui. Il faci cumva sa dea de Astra ca sa vaza Pru''''rele si cand ajungi in zona lui faci restul...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu m-ati inteles, eu n-am motor deloc ci doar 4 sateliti prin diseqc, el are motor. Deci nu se poate sa-i bag eu seting-uri si sa-i mearga lui acolo?
    Sau altfel, in receiver sunt setarile ce le are, dar fiind imaginea originala le-as putea scoate cumva afara si sa le bag apoi in gemini? Deci merg scoase din imaginea oficiala?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu am vazut ca stai in Germania !?! El tot in Germania sta Poate sta pe langa mine si atunci il ajut eu . Spune locatia lui si poate se gaseste cineva prin zona .

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum mi-au deschis si mie ochii, altii... fisierul cu setari de motor se afla in var/tuxbox/config/enigma si are numele de config... trebuia sa testez acum ceva zile insa fiind vara nu mai am timp de teste ca iarna... eu zic ca salvat pe pc si repus la loc ar trebui sa mearga...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    cum mi-au deschis si mie ochii, altii... fisierul cu setari de motor se afla in var/tuxbox/config/enigma si are numele de config... trebuia sa testez acum ceva zile insa fiind vara nu mai am timp de teste ca iarna... eu zic ca salvat pe pc si repus la loc ar trebui sa mearga...
    salutare! si eu am un dreambox 500 luat acum cateva luni, nici nu stiam cu ce se mananca dar cu multa multa rabdare va putea sa descluseasca cam tot in materie de cum functioneaz un dream 500 eu mi-am schimbat imaginea de vreo 5 ori am nabilo pe el..
    Cum m--am descurcat ? noroc de acest forum
    Inca ceva de ce si-a luat dream daca nu are cartela la vreun provider nu poate face nik.. doar sa bage key pt .. cele care mai merg ... sau sa-se ofere cineva la un sharing..

    Ca sfat rabdare multa.... daca nu, cineva sa-l ajute.. si nu mai cumparati astfel de aparate daca nu stiti nimik despre ele... nu tot ce zboara se manaca

    Regards

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Remote PC si i-l configurezi de la tine de acasa .

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheMan View Post
    salutare! si eu am un dreambox 500 luat acum cateva luni, nici nu stiam cu ce se mananca dar cu multa multa rabdare va putea sa descluseasca cam tot in materie de cum functioneaz un dream 500 eu mi-am schimbat imaginea de vreo 5 ori am nabilo pe el..
    Cum m--am descurcat ? noroc de acest forum
    Inca ceva de ce si-a luat dream daca nu are cartela la vreun provider nu poate face nik.. doar sa bage key pt .. cele care mai merg ... sau sa-se ofere cineva la un sharing..

    Ca sfat rabdare multa.... daca nu, cineva sa-l ajute.. si nu mai cumparati astfel de aparate daca nu stiti nimik despre ele... nu tot ce zboara se manaca

    Regards
    Tu nu ai citit postul de la inceput; nu si-a luat, i l-a bagat un nesimtit pe git cu pretextul ca va vedea totul si el credul a muscat platind 250 de euro pe un receiver "FTA" care are inca imaginea originala pe el. Si de asemenea postul asta nu e cerseala de share fara card local.

    @FLAVIUS
    El sta linga Nrnberg iar eu stau in Berlin.

    Oricum o sa-i spun sa-l trimita la mine si oi face eu ceva cu el.

    @all
    Pina la urma stie cineva daca pot prelua setingurile din imaginea originala si daca da cum?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    fisierul cu setari de motor se afla in var/tuxbox/config/enigma si are numele de config...
    aici sunt setarile de la motorul lui, man...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Settings le poti prelua si salva pe pc tau cu deambox edit. I faci cont dyndns sau sa-ti dea net IP, il indrumezi sa deschida port 21 TCP. Dupa ce a pus un alt image tot prin ajutorul tau, le bagi la loc, si tot ce mai are nevoie...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top