Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: cccam + m*xTV

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam + m*xTV

    salutare

    am un dreambox 7020Si si am instalat pe el toate imaginile posibile + cccam , pe un CF de 4 GB . la toate am o vesnica problema , cand dau pe m*xtv , orice program codat , merge doar cateva secunde apoi se blocheaza cccamul si ingheata imaginea , daca dau un restart la cccam (din blue panel )reporneste pe programul respectiv si merge pana la comutarea pe alt program ! am incercat toate versiunile de cccam de la 2.04 pana la 2.09 .

    multumesc tuturor care citesc acest thrend si imi pot oferi o solutie !

    numai bine ,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by EPOXNTH; 16th June 2008 at 22:23.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EPOXNTH View Post
    multumesc ,
    am mai gasit setarile astea pe acest forum , le-am bagat , dar nici un rezultat !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    salutare

    am un dreambox 7020Si si am instalat pe el toate imaginile posibile + cccam , pe un CF de 4 GB . la toate am o vesnica problema , cand dau pe m*xtv , orice program codat , merge doar cateva secunde apoi se blocheaza cccamul si ingheata imaginea , daca dau un restart la cccam (din blue panel )reporneste pe programul respectiv si merge pana la comutarea pe alt program ! am incercat toate versiunile de cccam de la 2.04 pana la 2.09 .

    multumesc tuturor care citesc acest thrend si imi pot oferi o solutie !

    numai bine ,
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...7&postcount=14

    eventual mai este necesar un restart manual al cam-ului dupa reboot (nu si dupa restart enigma)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut postat pe forum , cum ca ar fi din cauza unei linii a unui peers !
    sa fiu sincer eu nu am verificat toate liniile ! este posibil ? poate fi configurat prost cccamul unui partener de sharing , si afecteaza implicit schimbul , si duce la blocaj ?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam nu merge cu cardul Viaccess de la m*xtv

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    salutare
    cand dau pe m*xtv , orice program codat , merge doar cateva secunde apoi se blocheaza cccamul si ingheata imaginea
    Aceeasi situatie si la mine, pe un DM600PVR. Se pare ca CCcam-ul nu merge cu cardul Viaccess, cel putin la m*xTV. Un prieten are card m*xTV conax, l-am testat la mine in aparat, merge ok.

    Deci daca vrei neaparat CCcam, schimba cardul cu un conax. Eu am ramas la Scam 1.29a / Camd3.
    Apropo, la mine nu face AU pe PLi, decat pe Gemini in combinatie cu Camd3.

    Sau poate ne da cineva o solutie, acum ca sunt mai mult informatii despre blocare?

    p.s. Eu nu am peersi, asa ca nu e de la asa ceva.
    Last edited by kotka; 19th June 2008 at 14:02.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema imperecherii cardului max viacces si cccam am avut-o si eu cu aceleasi blocaje.

    am rezolvat-o in felul urmator: in scriptul de pornire cccam am pus asa

    CAMNAME="CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=6081
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    INFOFILELINES=
    # end

    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }

    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/CCcam -dv &
    # /var/bin/CCcam -dv > /tmp/CCcam_debug.log &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    killall newcs CCcam 2>/dev/null
    sleep 2
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac

    exit 0


    ################################
    de atunci nu se mai blocheaza cand accese localul, merge totul ok.

    singura problema e ca la mine nu face AU cu cccam, indiferent de versiune. am citit pe forum ca la unii face AU, la mine insa nu. cand vine ziua de update, folosesc un gbox si apoi ma intorc la cccam.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am rezolvat mult mai simplu in fisierul CCcam.prio am introdus urmatoarea linie P: 0500 # MAXTV [VIACESS] si cardul nu s-a mai blocat

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hehehe
    fiecare are altä problemä

    la mine max (viaccess) se blocheazä numai cand dau pe telesport care nu-l am in pachetul de max si nu mai merge nici localul
    intresant este cä nu se blocheazä cccamul de tot ci numai pe maxtv
    in rest totul ok si face si AU
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    hehehe
    la mine max (viaccess) se blocheazä numai cand dau pe telesport care nu-l am in pachetul de max si nu mai merge nici localul
    intresant este cä nu se blocheazä cccamul de tot ci numai pe maxtv
    in rest totul ok si face si AU
    incearca chestia care am zis mai sus cu CCcam.prio si vezi daca merge si eu tot card viacess am folosesc nemesis4 si CCcam 2.0.8
    Last edited by stargate99ro; 19th June 2008 at 16:09.

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    incearca chestia care am zis mai sus cu CCcam.prio si vezi daca merge si eu tot card viacess am folosesc nemesis4 si CCcam 2.0.8
    incerc cand ajung acasä
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top