Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Yangon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default HOW TO BYPASS ISP PROXIES.HELPpppppppppp


    DEAR BROS,
    I am from Myanmar and WE all are facing a new problem b'cos our ISP ban most of the websites and some downloads since 1st of June 2008. All of proxy bypass websites were also banned. Furthermore WE can't download any of proxy bypass softwares from Internet. I don't like to use Your-freedom as the connection is seemed to be very slowed when it is connected.
    So if you have any idea, PLEASE share to MYANMAR people.
    Please Do not show download links for softwares b'cos those are already banned. So you should attach to us with other names.
    THANKS SO MUCH FOR YOUR CONCERN.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    use these proxies.....155.98.35.4: port 3127

    155.98.35.3: port 3127
    155.98.35.2: port 3127

    and with the help of these download a small program hot spot shield from anchorfree.com and run it...it will solve ur problem.....or here is the link

    http://www.FastShare.org/download/abc.rar


    and sorry to hear ur misery....our prayers r with u people
    Last edited by bailbatoora; 14th June 2008 at 03:39. Reason: changing

  3. #3
    88dBuV
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    I run about 30 web proxies, pm me if interested.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Yangon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 88dBuV View Post
    I run about 30 web proxies, pm me if interested.
    Dear Bro,
    Please solve my problem as you know.
    Please share to me and show how to set up.
    Yours,
    Yone Moe.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Yangon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bailbatoora View Post
    use these proxies.....155.98.35.4: port 3127

    155.98.35.3: port 3127
    155.98.35.2: port 3127

    and with the help of these download a small program hot spot shield from anchorfree.com and run it...it will solve ur problem.....or here is the link

    http://www.FastShare.org/download/abc.rar


    and sorry to hear ur misery....our prayers r with u people
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Thank you for your concern Bro.,
    Where can I input these proxies? I put those under Manual proxy configuration, it doesn't work.
    I also downloaded the Hotspot shield and run software, it also does not work like the attachment.
    So what will I do?
    Please point me.
    Thanks.

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tor/vidalia. enough said.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Can anyone advise....will these proxies enable
    1. utube videos to be viewed in Thailand where they are currently blocked for political reasons
    2. iplayer and other BBC sites to be viewed as these are blocked if accessed from outside the UK for business reasons .

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Yangon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Thank you for your concern Bro.,
    Where can I input these proxies? I put those under Manual proxy configuration, it doesn't work.
    I also downloaded the Hotspot shield and run software, it also does not work like the attachment.
    So what will I do?
    Please point me.
    Thanks.

    Attachment;

    State:
    Waiting for server
    VPN IP Address:
    Not Set
    VPN Server Address:

    Bytes In/Out:
    0/14
    Connected Since:
    Friday, June 13, 2008 12:11:48 PM
    [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/03/clip_image001.gif[/IMG]
    [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/03/clip_image001.gif[/IMG]
    + More
    - Less
    Troubleshooting

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top