Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Help UPC cu dBox!!!

    Am o mare problema, cu dBoxul meu,.... vreau sa-l conectez.. cu un port forward.. 5566 la dyndns.de sa pot face share prin gbox... *(am si eu o cartela DigiTv ),.. dar nu stiu ce trebuie sa cer celor de la UPC.. ca totul sa mearga,.. acum merge doar portul 21 si 23... si 80 si 4899 si cam atat..
    Va rog *(in special cei ce au net de la UPC si s-au confruntat cu aceasta problema...)
    Help!
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    portforward tu faci in routerul tau ; providerul in mod normal nu are de ce sa-ti restrictioneze traficul pe vreun port .

  3. #3
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intri in NAT la router si de acolo alegi portul tcp si udp, treci porturile pe care lucrezi si voila, va functiona.

  4. #4
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La dyndns pui doar IP tău. Porturile se forwardează din router (NAT / Port Forward). UPC nu-ţi blochează nimic din câte ştiu eu, deci problema se află în routerul tău.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa-l conectez la serverul meu fara succes.
    Porturile lui 21 TCP si 23 telnet sint deschise. G**x ruleaza singur sau cu combinatia g**x +mgcamd la fel.
    Testat pina acum port 2233, 5566, 5632 UDP sau both setat, nu se conecteaza cu nici o linie din 4 care le are. Ce sa fie oare?

    @skycleaner posta in alt theard: Am votat CCcam... gbox nu am reusit niciodata sa-l fac sa mearga din cauza ca necesita porturi deschise, etc... si provideru meu nu imi da acces deplin sa le deschid, ori o face pe niznaiu cand e vorba de asta. CCcam nu are nevoie de asemenea configuri. Mersi inca o data lui first_zipper ca el mi-a deschis ochii...

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gbox-UDP
    cccam-TCP ( comunica pe un port 12000 default )

  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    ... Ce sa fie oare?...
    Dacă roterul e bine configurat, poate are ceva naşpa în cwshare. Eu am net de la UPC şi n-am avut niciodată probleme.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Am incercat sa-l conectez la serverul meu fara succes.
    Porturile lui 21 TCP si 23 telnet sint deschise. G**x ruleaza singur sau cu combinatia g**x +mgcamd la fel.
    Testat pina acum port 2233, 5566, 5632 UDP sau both setat, nu se conecteaza cu nici o linie din 4 care le are. Ce sa fie oare?

    @skycleaner posta in alt theard: Am votat CCcam... gbox nu am reusit niciodata sa-l fac sa mearga din cauza ca necesita porturi deschise, etc... si provideru meu nu imi da acces deplin sa le deschid, ori o face pe niznaiu cand e vorba de asta. CCcam nu are nevoie de asemenea configuri. Mersi inca o data lui first_zipper ca el mi-a deschis ochii...
    Nu cumva netu' de la UPC e sharuit cu vreun vecin? Am patit-o cu cineva care imi spunea ca are net de la RDS si nu intelegeam de ce nu merge sa faca portforward. Dupa ore intregi pierdute pe mess a scapat ca netu' il imparte cu un vecin, printr-o "cutie", dar care nu stie ce e sau la ce foloseste . De atunci m-am jurat ca nu ma mai bag la partea de retea!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top