Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 subtitrare digifilm

    Asa incet incep sa spam-ez bordul asta, da nu gasesc sau nu merge si nu stiu ce sa fac altceva decit sa intreb aici; deci, merge subtitrarea la digifilm pe dm800 sau nu, si daca da atunci cum? Mersi de raspunsuri.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pentru Digifilm ai dat tu 480 de euro , atunci imi schimb parerea despre tine ..... in rau ...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe un receptor de 480 eur nu merg subtitrarile DVB?
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba merg dar nu ma asteptam ca cineva sa dea 480 de euro pentru a se uita la , LOL , Digi .....

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Ba merg dar nu ma asteptam ca cineva sa dea 480 de euro pentru a se uita la , LOL , Digi .....
    ... si la D**i and after...
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No las ca nu de-aia am dat eu banii stai linistit. Da daca este atunci sa fie, ca parca imi sta ca un ghimpe in ochi subtitrarea aia ce nu apare. Si l-am luat doar cu 449 de la HM-Sat. Si aia mi-au zis mai multe chestii interesante si nu cred ca ei vorbesc prostii. dar in fine. Deci, merge sau nu merge ca si altii se pling de asta, daca la tine merge zi cum si-ti multumesc. Cit despre parere, ei na, daca asta e motiv de a cataloga oamenii...nu mai zic nimic. Astept raspunsul tau si-ti zic de pe acum mersi.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi la ce sa se uite daca gbox i-ai spus sa nu puna

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    smv numai prostii spui de un timp incoace .. Merge gbox tunelat prin mgcamd si deschide HD-uri , etc ....

    ruk , nu te zgarie pe ochi cand apesi pe Menu , ceva ? scrie : Subtitles ...

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred că la el scrie Untertitel.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    smv numai prostii spui de un timp incoace .. Merge gbox tunelat prin mgcamd si deschide HD-uri , etc ....

    ruk , nu te zgarie pe ochi cand apesi pe Menu , ceva ? scrie : Subtitles ...
    Menu->Subtitles->Enable DVB Romanian...
    Nu mai e la Audio ca la precedentele box-uri.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Menu->Subtitles->Enable DVB Romanian...
    In ce film ai vazut chestia asta?Mie nu mi-a mers cu niciuna din cele 4-5 imagini instalate.Bine,acum,nu se mai deschide Digifilm deloc,dar asta-i alta discutie.

    P.S.Daca tot veni vorba,subtitrarile de pe canalele HD din pachetul nordic arata superb,cu caractere potrivit de mari,pe banda semitransparenta,ce sa mai,arata beton.Daca tot tinteste Digi acolo poate se inspira si la subtitrari.

  12. #12
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WoobyZ View Post
    In ce film ai vazut chestia asta?Mie nu mi-a mers cu niciuna din cele 4-5 imagini instalate.Bine,acum,nu se mai deschide gigifilm deloc,dar asta-i alta discutie.

    P.S.Daca tot veni vorba,subtitrarile de pe canalele HD din pachetul nordic arata superb,cu caractere potrivit de mari,pe banda semitransparenta,ce sa mai,arata beton.Daca tot tinteste gigi acolo poate se inspira si la subtitrari.
    eu nu prind digi unde stau, dar alte canale cu subtitrare in limba romana de acolo le setez.
    si te rog scuteste-ma de misto-uri...
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai face bine sa nu fii obraznic.Daca n-ai testat, de ce postezi abureli?!
    Din postul tau,oarecum arogant, se intelege ca functioneaza ceea ce nu e cazul.Crezi ca-i vreunul pe aici suficient de idiot incit sa nu observe ca daca apesi tasta menu,apare pe primul rind ,subtitles?

  14. #14
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    @WoobyZ
    primo: sa stii ca nu ma consider absolut deloc obraznic! parca tu esti cel care a fost ironic cu mine. eu unul am incercat sa il ajut pe ruk22 si nimic mai mult, chiar daca nu am digi.
    secondo: daca postul meu a fost "oarecum arogant", al lui ********* cum a fost?
    terzo(offtopic): nu consider pe nimeni idiot pe acest forum.
    cu aceasta am incheiat discutia.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No nu va incingeti acuma oameni buni ca nu e cazul. Treaba e ca la mine nu are la subtitle absolut nimic sa setez, nici chiar asa nu sint ce naiba ca asa cum zicea si @WoobyZ aia iti sare in ochi ca e prima optiune la meniu. In fine, poat enu merge cu asta ce-l am eu, gemini da oricum va apare un gemini nou cit de curind si poate va fi rezolvata tota problema.
    Mersi tuturor.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top