Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    aas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default DM 500 probleme cu leg la internet !

    Sal. De cateva zile nu mai pot sa ies cu dm500 pe net.Ca provider am o retea de cartier sub RDS iar adminul retelei mi-a spus ca rds-ul a bagat nu stiu ce scripturi ce nu mai permit folosirea de routere sau a netului sheruit din calculator. Ce solutie sa folosesc ptr a rezolva aceasta problema. Mentionez ca reteaua locala o vede(pot mounta din calc pe dream).
    Mii de multumiri.
    P.S.:sunt disperattttt

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Putin probabil si mai mult ca sigur ca RDS nu " a bagat nu stiu ce scripturi" pt ca nu var merge nici voua in retea netu
    2.La tine este sigur o configurare proasta a routerului/firewall a ta sau a meseriasu de admin care stie satzi dea asemenea raspunsuri competente

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca este asa inseamna ca filtreaza dupa TTL (de obicei valorile impare sunt dropate).
    Incerca cu un calculator cu XP si modifica defaulTTL value si vezi daca poti accesa internetul.
    Bafta.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tare ma indoiesc ca RDS-ul a "bagat scripturi" . Ei au vindut o banda providerului de cartier si ii doare in .... ce face el cu ea. Mai degraba super adminul tau sa faca filtrare dupa ttl sa limiteze "pirateria" El nu vinde o banda garantata si are intresul sa fie share-uita cit mai putin . Daca pui dream-ul direct in retea merge ?

  5. #5
    aas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    nu pot sa bag direct dreamul ptr ca reteaua filtreaza macurile si adminul nu vrea sa imi schimbe macul. In sfarsit de pe 1august schimb providerul si tinand cont ca eu eram nod de retea(am swich de la care mai pleaca la 20 de abonati), o sa fie o pierdere ptr admin si daca e adev ce spuneti voi ca el a restrictionat accesul, atunci nu pot decat sa ma bucur.Bafta si va tin la curent cu ce s-a mai intamplat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tv over internet
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 13th June 2006, 01:42
  2. internet?
    By dromihetes in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 29th April 2006, 18:48
  3. internet web tv
    By dodi in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th October 2005, 22:57
  4. internet
    By cocuta in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 8th December 2004, 22:02
  5. Internet in N-E
    By theologu in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2003, 22:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top