Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Cam Universal

  1. #1
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasand la o parte dificultatea de a adapta la nivel de amator contactele cititirului de card la un transmitter rs 232 ( e mult mai simplu sa folosesti un phoenix pt ca face acelasi lucru) intervine problema soft pt ca receiver-ul respectiv trebuie sa stie sa lucreze cu un cititor de card pe serial , ori daca acest lucru nu este realizat de team-ul care se ocupa de intretinerea soft-ului nu-ti este de nici un folos.In plus e nevoie si de emulare de cam in soft pt a si functiona decodarea.

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in echolite 791 nu exista cam universal propriuzis. e doar un soclu cu contacte pentru card, un buffer si firele care duc la placa de baza. cam-ul este emulat in soft. cum ti-a recomandat @SAFETRON1, foloseste un phoenix pe serial. nu ai posibilitatea sa adaptezi nici un cam de pe piata pe serial, ele functioneaza pe interfata pcmcia.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    in echolite 791 nu exista cam universal propriuzis. e doar un soclu cu contacte pentru card, un buffer si firele care duc la placa de baza. cam-ul este emulat in soft. cum ti-a recomandat @SAFETRON1, foloseste un phoenix pe serial. nu ai posibilitatea sa adaptezi nici un cam de pe piata pe serial, ele functioneaza pe interfata pcmcia.
    Am si 790 si 791 ; 790 are un simplu soclu pt card iar 791 are si ''CAM-ul ''. Daca un 770 se putea foarte simplu (si ieftin) transforma in 790 prin adaugarea acelui soclu de card , la modelele 7x1 lucrurile se complica .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Deci Este Soclol De La 770 Si Are Tot Pe El Nu E Simplu Scuz!
    Le-ai incurcat : 770 nu are soclu pt card .
    Revin in ceea ce priveste receptoarele mele : 791 este Echosmart iar 790 este Echolite ( http://www.satellite-heaven.de/Recei...eDSB790cas.jpg ) . Vezi ca exista pe net schema pt Echolite 790 , daca te uiti putin atent pe ea ai sa-ti dai seama ca este asa cum spun eu : la Echolite 790 placa pe care este montat cititorul de card nu contine nici o alta componenta electronica , doar firele care duc la placa de baza . M-am referit la faptul ca un Echolite 770 poate fi transformat foarte simplu in Echolite 790 , dar placa cu lectorul de card de la 790 este incopatibila cu cel de la 791 (si invers) .

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am crezut ca omu' dorind sa faca o astfel de modificare a demontat de curiozitate capacul echolite-ului si a vazut ca este vorba de un cititor de card si nu de un cam propriu-zis.

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    val, eu nu stiu ce versiune hardware e in schema respectiva dar 790-ul meu are componente pe interfata pt card. public cateva fotografii ca sa vezi cum e al meu.








  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste postul #3 si vezi cum se poate conecta. am scris acolo.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default dar 771 ?

    Modelul 771 se poate inbunatatii cu un cititor de card universal ?
    Daca da, cum se face ? I-l am inca in garantie si nu l-am desfacut sa vad daca are sau nu mufa pe care o are 791 la cititor.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top