Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 63
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Arrow DigiTV : primul transponder de pe Thor5

    Am verificat, primul TP de pe Thor5 pt DigiTV, este
    11785,H,28000 semnal 98%

    Canalele sunt identice cu tp-ul 12563 v

    Verificati, daca nu ma credeti ...
    Last edited by robin1983; 12th June 2008 at 00:36.
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Red face @ Fanta

    Fanta, nu ai ceva informatie despre cele doua axn-uri daca primesc eventual conora-sonora maghiara , in caz in care stii ceva info despre asta, mii de multumirii

    Cu respect ...
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt in Zurich si va scriu de pe un telefon mobil.M-a sunat seful cel mare de la Digi TV si m-a anuntat lansarea TP-ului de pe THOR 5.Am asteptat sa se termine meciul pentru a va anunta dar vad ca ati fost mai rapizi decat mine.
    Datele de receptie 11875 H 28000 5/6.
    Nu stiu nimic de coloana sonora maghiara pentru AXN-uri dar promit sa ma interesez.
    In acest moment Digi TV are la dispozitie 16 transpondere mai mult decat toate cele nano-dth-uri ce au onoare sa-i faca concurenta celui mai mari platforme DTH din Europa de EST.

    In afara lansari a celor doua canale de sport , e posibil ca Digi TV sa faca uplink pentru pachetul MTV si mai ales prioritatea nr 1 canalele in format HD.
    Duminica sosesc in tara si va tin la curent cu alte noutati.


    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Sunt in Zurich si va scriu de pe un telefon mobil.M-a sunat seful cel mare de la Digi TV si m-a anuntat lansarea TP-ului de pe THOR 5.Am asteptat sa se termine meciul pentru a va anunta dar vad ca ati fost mai rapizi decat mine.
    Datele de receptie 11875 H 28000 5/6.
    Nu stiu nimic de coloana sonora maghiara pentru AXN-uri dar promit sa ma interesez.
    In acest moment Digi TV are la dispozitie 16 transpondere mai mult decat toate cele nano-dth-uri ce au onoare sa-i faca concurenta celui mai mari platforme DTH din Europa de EST.

    In afara lansari a celor doua canale de sport , e posibil ca Digi TV sa faca uplink pentru pachetul MTV si mai ales prioritatea nr 1 canalele in format HD.
    Duminica sosesc in tara si va tin la curent cu alte noutati.


    Fanta

    Mersii mult pt informatie, si te asteptam acasa ...
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raportezfunctioneaza,[vand lnb dublu]

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o problema cu un receptor dublu. Scanez tp-ul respectiv dar in lista de canale apar cu 12563 v (inainte nu le aveam deloc pt ca am scanat numai tp orizontale) nu inteleg cum le gasete el pe v cand eu scanez pe h

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicuro View Post
    Eu am o problema cu un receptor dublu. Scanez tp-ul respectiv dar in lista de canale apar cu 12563 v (inainte nu le aveam deloc pt ca am scanat numai tp orizontale) nu inteleg cum le gasete el pe v cand eu scanez pe h
    sterge12563V din lista tp-urilor,si scaneaza dupa aceea

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok tot nu am reusit
    am facut asa:
    -factory set ( a gasit 79 canale toate pe orizontala )
    -am sters 12563V
    -am adaugat 11785H si am scanat
    au aparut toate canalele inclusiv cele de pe verticala, a aparut 12563V si a disparut 11785H din lista tp-urilor si desigur toate programele gasite la ulttima scanare erau pe 12563V.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa da..semnal ca pe mana...felicitari.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai obseravat ceva
    Am scanat de vre-o 3 ori (am de 3 ori fiecare canal in lista acum) si ultimul l-a luat bine dar cand am inceput sa ma uit in 2 secunde s-a modificat in 12563V si a aparut salvare date.....

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Babacul meu (fan tarife Digi ) imi comunica : pe 11785H are semnal zero si evident nici un canal.
    In schimb daca scaneaza , ii dubleaza canalele de pe 12563V ; un rand are Q=95% iar celalt Q=71% !
    Ar insemna ca receptioneaza acelasi transponder de pe doi sateliti diferiti , Intelsat si Thor...
    Pana la urma nu cumva Digi a reusit sa puna canalele pe Thor , intr-un transponder cu aceeasi frecventa ca sa nu mai scaneze Nea Gogu de la tara si sa-si prinda urechile?
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal acceptabil pe acest nou transponder : (semnalul are o scuza : FEC-ul este 5/6 nu 3/4 ca pe Intelsat 1002 )

    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/91-90-11785.jpg[/IMG]

    Desi pe Intelsat 1002 e semnal mai mare :

    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene2/91-94-12718.jpg[/IMG]

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai National Geografic nu il pot gasi pe noua frecventa imi intra tot pe 12563 V restul o intrat

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by erast View Post
    Numai National Geografic nu il pot gasi pe noua frecventa imi intra tot pe 12563 V restul o intrat
    Scuze National Geografic e pe 12 643 H

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sigur e un bug de firmware...se va corecta prin update software..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top