Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 --- subtitrari !!!! Cum se fac ???

    Salut,

    as dori sa stiu si eu cum se pun SUBTITRARILE in cazul programelor care permit acest lucru.....

    de exemplu in cazul lui BBC Prime subtitrarea in romana de pe 13 E se poate pune in 2 moduri:

    1. se intra in TELETEXT si se alege numarul corespunzator subtitrarii si
    2. in meniul de la Strong 6355 (cel putin pe acesta am verificat) subtitrarea se poate pune si cu tasta SUB, de unde se alege subtitrarea dorita......

    Prima varianta am probat-o pe DM 500 si functioneaza corect (cea cu teletextul)....

    Vroiam sa stiu cum se poate vedea subtitrarea in cazul in care un post emite cu aceasta optiune, dar aceasta nu se face prin teletext....

    Intreb aceasta deoarece, am vazut, cand a fost posibil pe Strong 6355, pe posturile englezesti de pe 28 E ca au subtitrare, DAR nu pe teletext.....asa ca ma gandeam cum se poate pune aceasta in cazul lui DM 500

    Mersi

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    In functie de imaginea pe care o folosesti, gasesti subtitrarea prin tasta audio (de unde selectezi audio PID).
    Evident, doar pe programele care au asa ceva...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ gompo

    salut,
    schimbarea audio (engleza/franceza de ex.) o fac din tasta GALBENA.....in care nu apare nici un PID !

    nu inteleg ce anume PID sa modific ?.....si de unde?

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca folosesti Gemini si te afli pe un canal care are si subtitrare (ex. BBC Prime - Hotbird), apasand tasta galbena (audio) vei avea si o optiune de subtitrare. Nu trebuie sa modifici nici un PID

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ gompo....

    pai uite sa luam Multivision-urile.......cand apas pe tasta GALBENA imi apare meniul de AUDIO in care pot modifica doar canalele stanga, dreapta si stereo precum si canalele franceza/engleza.....NU-MI apare posibilitatea de subtitrare (desi la Strong 6355 aceasta se gaseste la apasarea tastea SUB)......ca sa vad subtitrarea la Multivisioane pe DM 500 singura posibilitate este sa o activez doar din Teletext....atat doar....Imaginea pe DM 500 este GEMINI 2.0.0 ........

    deocamdata nu am semnal pe BBC Prime, dar cred ca lucrurile sunt similare la ca Multivision....

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtitrari
    By ciolpan in forum DREAMBOX
    Replies: 30
    Last Post: 28th April 2006, 21:34
  2. Subtitrari
    By sorin65 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 2nd March 2006, 20:34
  3. Subtitrari?????
    By adant in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2005, 13:28
  4. subtitrari
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 26th October 2004, 13:00
  5. Subtitrari
    By adi1 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th May 2004, 17:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top