Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Lipsa semnal Premiere!!!

    Va salut!
    Vreau sa intru pe Premiere dar nu am semnal pe aceste canale ?
    Voi cum stati cu semnalul?!
    refref

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    BUCU
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by grabb View Post
    Va salut!
    Vreau sa intru pe Premiere dar nu am semnal pe aceste canale ?
    Voi cum stati cu semnalul?!
    Eu bine (S62 - Q52) tinand cont de ora si distanta fata de spot.
    Check your dish...
    ECHOSMART 791, parabola 1.4 Al, LNB Titanium- 0.3Db (cica) , actuator Strong 18", Turk42E - Hispa30W. DTH MaxTV

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Lipsa semnal Premiere!!!

    Smecheria este ca afara e cam inorat ; celelalte canale imi merg bine doar Premierele au luat-o razna!
    refref

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by grabb View Post
    Smecheria este ca afara e cam inorat ; celelalte canale imi merg bine doar Premierele au luat-o razna!
    In Resita acuma,L=73%,Q=100% cu AltDVB.Cu ProgDVB L=73%,Q=73%.
    .

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate au avut un "gol" de semnal pt o perioada scurta de timp.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost ploaie puternica acolo sus, la satelit, si s-a cam udat antena de emisie. Asteptati sa se usuce.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Smile Lipsa semnal Premiere!!!

    Sa stiti ca sa uscat satelitul ba chiar sa si zvantat(:
    Mi-a aparut semnalul din senin ; acum totul e sub control!
    refref

  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o fi fost ploaie acida
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top