Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default se mai pot vedea francezi cu fila 6in 1?

    As avea si eu o intrebare ...pana acum o saptamana se vedeau Tp'z cu fila 6in 1 ok ...de atunci nu mai reusesc deloc ...stiu ca sunt pe via2 doar erau si saptamana trecuta nu? Ma poate ajuta cineva cu un file 6in 1 pt frantzuzi?
    Si de mare ajutor ar fi daca m-ar invata cineva cum pot edita singur o fila 6in1...ex:coltul incepatorului descrierea lui Lauri..!
    Merci anticipat!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TP* nu se vede cu 6in1 de mai bine de 6 luni... Ceea ce vedeai tu era cu un fun scris cu file de via2 pentru TP*, file pe care il gasesti sus la Mach1. Atentie, se scrie si IntEeprom, nu numai Flash si ExtEeprom.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Buna

    Nu Kroky..era un file 6in1 daca nu-ma insel scris de mango...cu flash Mikey4.4 si eprom nokia..humax si am avut tps pana saptamana trecuta..i-mi pare rau acum ca am sters file.ul..

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu, pana saptamana trecuta mergea TPS cu 6in1 (o perioada de aprox 2 saptamani), dar au revenit la "normal" si nu se mai vede.
    Au mai fost astfel de perioade in care mergea cu 6in1 si in cazul tv Cabo.

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Criss33m, este vorba intr-adevar de cartela 6 in 1 pentru funcard dar nu mai foloseai cheile din ea, cine ti-a instalat softul in humax a pus si un emulator cu care puteai vedea intr-un timp si pachetul spaniol de pe astra in seca2, si tps-urile, si sky italia cand era codat tot seca 2, in care cu softul samyhumy sau cu DSR 9500 puteai introduce cheile (fisierul key.bin) si puteai decoda cu 5400Z programele astea. acest emulator avea intr-adevar nevoie de ceea ce continea atmel-ul din funcard. ca sa fie clara situatia. am facut si eu multe humax-uri asa, se putea vedea tps si multivizion pe ele. vezi noile emulatoare sau daca nu, este la mach1 un emulator pentru tps care se instaleaza pe calculator, pentru humax 5400z. nu ai decat sa conectezi calculatorul si receptorul prin cablul null modem. contine noua cheie aes pentru tps si merge bine smecheria asta. o zi buna sau ai.

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Criss33m, fila 6in1, binenteles, cea pentru eeprom, se editeaza cu programul isvedit 42b pe care il gasesti la mach1. importi fila apasand pe load bin, load crd, load hex, in functie de ce fisier doresti sa editezi apoi nu iti ramane decat sa apesi pe "editor" si se deschide tabelul de editare. insa iti prinzi urechile daca esti incepator.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Merci

    Multumesc de raspuns,problema este ca nu am Humi...am un Dbox1 cu allcam si nu vrea sa accepte altceva dacat 6in1,de tipul (flasch+eeprom) am incercat si cu fun via2..dar nu-l citeste...am gasit chiar un 6in1 de tipul (flasch+int eeprom+eeprom) si nu vrea deloc.Ce nu pot sa inteleg cum de alti vad doar cu un goldcard? Oftica mare ca stau in Franta si aia mica adora desenele animate

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am crezut ca ai humax 5400z. din pacate al tau nu va functiona pe cartela viacces, ai nevoie de un cam viacces pentru asta. pe ****** facut all cam nici o sansa. ia un cam viacces si o cartela funcard sau goldcard, programatorul pentru funcard e cel mai simplu de facut, 3 rezistente de 100 ohmi si o dioda zener 5v1. e o banalitate. apoi cu funprom scrii cartela. succes.

  9. #9
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai posibilitatea, ia-ti un dreambox 7020, cu receptorul asta imposibil sa nu vezi ce te intereseaza, mie imi place mult, are si hdd incorporat, poti inregistra emisiunile preferate. deocamdata e cel mai super de pe piata in privinta decodarilor. si pentru el va fi suport la greu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bomba la francezi!!!
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 5th July 2006, 23:17
  2. se mai pot vedea francezii cu fila 6 in 1
    By Fane0b in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 3rd September 2005, 23:01
  3. se mai pot vedea francezi cu fila 6 in 1?
    By Fane0b in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th July 2005, 22:03
  4. Film romanesc pe francezi
    By Vasilis in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 23rd October 2004, 09:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top