Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default Recomandari HDD extern DM800

    Cei care au si si-au pus un hard disk extern la DM800 as dori sa ii intreb din experienta lor ce recomanda? Ma refer in mod special SATA nu SCSI.
    Va multumesc anticipat pentru sfaturi si pareri.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2 View Post
    Cei care au si si-au pus un hard disk extern la DM800 as dori sa ii intreb din experienta lor ce recomanda? Ma refer in mod special SATA nu SCSI.
    Va multumesc anticipat pentru sfaturi si pareri.
    HDD extern Seagate FreeAgent Go 250GB,asta are cineva, si daca da, cum se comporta?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie mi se pare mai OK un HDD intern. Eu am pus un Seagate de 320 care nici n-a fost prea scump. Are si avantajul de a nu mai fi nevoie de un alt fir in priza si alta cutie langa Dream. In plus merge numai cand inregistreaza sau reda ceva inregistrat. E adevarat n-am copiat nimic de pe el in retea - cred ca imbatranesc langa el.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si asa se incalzeste destul de tare, de aia m-am gandit la unul extern.

  5. #5
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=65320&page=36
    Am postat acolo despre un dispozitiv pt HDD extern.
    Maxtor STM3250310AS, 250GB, merge foarte bine.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat un WD extern de 500gb.Nu reusesc sa initializez. Am lasat o ora si jumatate . dar a trebuit sa opresc ca nu facea nimic.Il vad la device manager si scrie : device: /dev/scsi/host1/bus0/target0/lun0/part1
    Mountpoint:/media
    CU verificare imi da:failed
    Am si USB stick in box: device: /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1
    Oare aici e undeva problema , la mount?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Am cumparat un WD extern de 500gb.Nu reusesc sa initializez. Am lasat o ora si jumatate . dar a trebuit sa opresc ca nu facea nimic.Il vad la device manager si scrie : device: /dev/scsi/host1/bus0/target0/lun0/part1
    Mountpoint:/media
    CU verificare imi da:failed
    Am si USB stick in box: device: /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1
    Oare aici e undeva problema , la mount?
    Revin.Mai are cineva HDD extern de 500 gb?Ca nu reusesc nici in ruptul capului.GP 3.90 pe USB nu-l formateaza, dar uneori pot sa dau mount. Dar vad in fstab in etc asa: /dev/scsi/host1/bus0/target0/lun0/part1 /media ext3 defaults 0 0 , dar la apasarea butonului rosu, tot imi spune ca nu gasesc HDD, sau nu este initializat.Am mai pus randul /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/hdd auto defaults 0 0 in fstab, dar nimic. Newnigma 2.2.3 in flash , imi vede hard-ul ma lasa sa dau drumul la inregistrare dar dupa 1 minut imi scrie ca nu mai am loc, deci inregistreaza pe flash.In fstab mai am linia :/dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/usb auto defaults 0 0 , asta e pt USB pe care-l vede cu Barry Allen cu tot. Cand reusesc sa-l mount-ez HDD-ul atunci imi apare in media /hdd fisiere de tip :lost +movie, si nu mai posa deschid fisierul BA in care sunt instalate celelalte imagini.
    E un WD 500gb cu USB de 3,5 dar nu am dezmembrat daca e ide, sau sata etc.L-am formatat si cu Magic partition in EXT2 si EXT pt. linux , dar tot nimic.Oare e prea mult cei 500 gb?
    Last edited by zottya; 9th December 2008 at 20:23.

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi in media/hdd si creezi un folder "Movie", cu DCC.Dupa acee din BP - initializare dupa care mount si apoi fstab.Asta pt GP 3.90.Pt NewNigma cand iti apare asa nu este initializat.Opreste Dream introdu HDD .Trebuie sa se initializeze singur.Daca nu vre singur intri in menu/setup/sistem/hdd si initializare.Ca sa vezi cat spatiu ai apesi butonul video de pe telec.P.S. Initializarea dureaza mult.Eu am un samsung de 300gb si l-am folosit cu ambele imagini foarte bine.Acum am pus unul intern de 160 gb(samsung) si se comporta excelent.Stima!

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La prima vedere /dev/scsi/host1/bus0/target0/lun0/part1 /media ext3 defaults 0 0 pare sa fie de fapt stickul USB. Ar fi bine ca mount-ul sa fie facut in /media/usb, nu in /media.
    Eu am pentru HDD intern linia /dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/hdd auto defaults 0 0 in fstab. Probabil ca la HDD extern ar trebui sa ai host1. Intra in Device Manager si incearca sa faci mount-ul de acolo, nu manual prin editarea fisierului /etc/fstab. Ca sa poti inregistra cu butonul rosu, trebuie sa faci un folder /movie in /media/hdd.
    In alta ordine de idei, GP2 3.90 e bine sa fie pusa in flash deoarece exista multe drivere noi ce nu vor lucra bine daca ai altele in flash si folosesti imagine pe stick cu BA.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt. sfaturi.Am creat pe HDD folderul Movie si deja pot sa fac inregistrari pe hard.Problema persista, ca daca e mount-at hard-ul, atunci nu vad stick-ul.Probabil ca o sa bag GP 3.9.-ul in flash,sa vad ce se intimpla.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Multumesc pt. sfaturi.Am creat pe HDD folderul Movie si deja pot sa fac inregistrari pe hard.Problema persista, ca daca e mount-at hard-ul, atunci nu vad stick-ul.Probabil ca o sa bag GP 3.9.-ul in flash,sa vad ce se intimpla.
    Am instalat in flash GP 3.90.Imi vede si stickul si hard-ul.Totul e ok.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La GP 3.90 unde setez punerea in standby a hard-ului?Am cautat si la download plugins, si in BP si in meniu , dar nu-l gasesc, si merge intr-una.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    La GP 3.90 unde setez punerea in standby a hard-ului?Am cautat si la download plugins, si in BP si in meniu , dar nu-l gasesc, si merge intr-una.
    BP / Device Manager / hdd / Parameters (hdparm) / Timeout Harddisk

    totusi, cu optiunile default ar fi trebuit sa nu-ti mearga incontinuu
    verifica sa nu ai vreun plugin care acceseaza des hdd-ul (picons spre exemplu)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In BP, am Devices manager,usb stick si HDD,iar aici intrand la HDD am: 1.info,2.Mount/unmount,3- NU AM,4: Speed 5:Initialize (format).Imi lipseste optiunea a 3-a.Am incercat si cu alt skin, dar degeaba.
    Last edited by zottya; 11th December 2008 at 21:04.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al meu, desi este extern, e conectat pe eSATA (n-am gasit pe LAN), poate de aici si diferenta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top