Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default "Noul" soft de la D+

    Am bagat in priza azi Echostarul de la D+ si am constatat ca dupa un upgrade au schimbat "interfata" (ghidul) de selectionare al canalelor,au eliminat complet memorarea canalelor de la Cabo,in schimb au permis cele de la Mediapark.
    Receptorul nu mai recunoaste cardurile cu ATR-ul de nagra1 doar pe cele care au nagra2,in schimb pe canalele care nu apartin de D+(cele free) nu cere introducerea cardului,merg si fara card,nu mai apare mesajul "insert smartcard" la ele.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai facut vreo proba cu cardul gigitv(daca al ai).ia vezi al recunoaste?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default d+

    cardul este recunoscut.






    sirius

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: "Noul" soft de la D+

    Ce model de Echostar ai ?


    Quote Originally Posted by tylk
    Am bagat in priza azi Echostarul de la D+ si am constatat ca dupa un upgrade au schimbat "interfata" (ghidul) de selectionare al canalelor,au eliminat complet memorarea canalelor de la Cabo,in schimb au permis cele de la Mediapark.
    Receptorul nu mai recunoaste cardurile cu ATR-ul de nagra1 doar pe cele care au nagra2,in schimb pe canalele care nu apartin de D+(cele free) nu cere introducerea cardului,merg si fara card,nu mai apare mesajul "insert smartcard" la ele.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si functioneaza?
    Fiti Aliati
    Dreambox

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am Echostar 7030 PVR.

    Nu merge cardul digi,normal,dar imi spune ca seria cardului nu este buna deoarece cardul are seria xxxxx,iar receptorul are nevoie de seria xxxxx.In schimb avand ATR de nagra2,in meniu imi da in formatiile de baza ale cardului.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  2. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 09:07
  3. pe cand noul nr al"Info Satelit"???
    By florex in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 3rd March 2006, 20:37
  4. DreamBox7020s soft original"Enigma"si...
    By valipopovici in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 7th November 2005, 20:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top